15

Оная

преди 3 години

В нашата държава няма работеща политика за управление на отпадъците. В скоро време навсякъде ще стане като в Столипиново.Изчисти се еднократно, когато БТВ гордо обяви кампания, хората се наснимат, за да отчетат какво са свършили и в останалото време си я караме по старому. Ако не бяхме цъфнали в западните медии, никой от управляващите нямаше да се трогне. А какво правим с всичли останали сметища?Кога ще започне да се глобяват фирми и граждани за замърсяване?

14

Анонимен

преди 3 години

А колко ни струваше?щото Бойко им обеща колкото поискат.

13

KOKO

преди 3 години

HAIDE SEGA BALGARINA DA SE NAU4I DA NE HVARLJA BOKLUZI,ZA DA NE SE NALAGA DA SE 4ISTJAT. VSI4KI TIJA PARI SA OT SOBSTVENNIJAT MU DZOB NA DANAKOPLATEZ,NO....,,UM ZARUVA,UM ROBUVA, UM PATKI PASE,,

12

Анонимен

преди 3 години

От 220 000 останали 35? Ми не е лошо. За камион с щипка за няколко дни. Аз камион имам, ама щипка нямах, иначе щях да се пробвам за поръчката. Язък

11

Своге

преди 3 години

Останалите пари ще бъдат върнати?! А защо не се използват, за да се почистят ОСТАНАЛИТЕ ***, които в момента висят по дърветата, след придошлата река?! Гледката, когато човек се разхожда из града, и минава по мостовете над реката е меко казано унизителна за кметството и общината!

10

Ha, ha!!!!!!!

преди 3 години

Много добро и изпитано! Чакаш нещо да се случи гадно и след това одиш да го оправяш с гръмки слова. Изобщи изпитана работа и действаща безотказно.

9

Дарвин

преди 3 години

До 8 Не с кметицата, а със *** трябва някой да се заеме, умнико! Яко глоби и месеци обществено-полезен труд, /или бой по манерката!/. Щото Андрешко само от това разбира!

8

Анонимен

преди 3 години

560 тона *** от софийското поле защо прокуратурата не се занимае с кметицаа на софийското поле

7

1

преди 3 години

няма достатъчно сметосъбиране

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се сложат камери и охрана за истинските *** а не ограждения....

5

Анонимен

преди 3 години

Значи когато частния ВЕЦ има проблем ,всичко се решава на мига,но когато източват язовирите или пък наводняват селата проблем за тях няма

4

Анонимен

преди 3 години

След това екпресно почистване, мата хари бая евраци ще напъпче тайно в шкафчинциту на оня дето дрон му жужи в спалнята,докато си мези със суджук от четиритонната партида за хипертоници.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СИСТЕМАТА Е БЕЗСИЛНА СРЕЩО РОМЕИТЕ ЗАЩОТО СЕ КРЕПИ НА ТЯХ

2

Granik

преди 3 години

Човека каза, хвърляйте си отпадъците ,на определените места . Не му задръствайте ВЕЦа, пари е инвестирал ....или спечелил на тото ,като зетя с ВЕЦа от Симитли.

1

Д-р Исня

преди 3 години

"Проливните дъждове в страната и наводненията доведоха до замърсяването."Глупости на търкалета, бе Ния! От къде идва замърсяването, можеш ли да поразсъждаваш? Нека ти помогна - от ликвидирано образование! От там идват всичките ни проблеми.