34

Калашников

преди 3 години

Няма да търпим лиг.те на ке.лешите да хвърчат навсякъде. Който е без маска ще е вън от стаята и да си върви при маман. В Китай от 6 годишни са с маски.

33

Анонимен

преди 3 години

Носи си маската ти ве!

32

Анонимен

преди 3 години

В България, нищо не се прави безкористно. Все пак до 4 април са малко повече от 2 месеца, предизборен трик. Ние обаче знаем какъв е номера и идеята!!!

31

Л.Д.

преди 3 години

Защо искате нулева година? Най-вероятно ще правят продьлжение на пандемията още няколко години. И няколко години ще бьде нулева учебна година?

30

Анонимен

преди 3 години

До 27Значи като сте толкова против нулевата година и мен чуйте ме кво ще ви кажа:Явно вашите дечица толкова ги натискат да учат тъйче изобщо няма кво да си губя времето да пиша в тоя сайт коментари Няма да пиша коментари щом така се държите ама да знаете че има и други родители съгласни с мен. Тва е няма кво повече да ви кажа.

29

Анонимен

преди 3 години

До 27Ей яростно татенце всички които познавам искат да се анулира годината!!!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

20, гений сервитьорски, обяви ли се нулева година на какво основание ще връщаш децата в клас до юни бре? Тоест да разбираме, че искаш децата до15 септември да си седят в къщи без да учат ли, що ли?

27

Анонимен

преди 3 години

Алоо татето на първолака, я не говори от името на всички родители и всички ученици. Ако първолака ти няма проблем с нулева година, всички останали имат. Факта че правиш такова предложение означава, че или изобщо нямаш деца, или детето ти наистина е първи клас лигничка, която те прави куку в къщи!

26

Анонимен

преди 3 години

Лелеее без маски били в заведенията защото ядяли! Еми то за това не искаме да ви отварят бре! Защото се криете зад едно кафе и седите по 2 часа без маски на масата! Пак ли децата ще го отнесат заради вашите леблеблии и разредени алкохоли?

25

Дръндер

преди 3 години

Такива като тоя в затвора! Леле чакай да те видя! Запомних ти лицето мишко! И като те видя някъде свят ще ти се завие!

24

До 5

преди 3 години

Толкова ли си т.ъ.п.? В ресторантите се яде, поради което хората са БЕЗ маски. Със сигурност МАСКИТЕ ИМАТ ЕФЕКТ. ХОДИМ С МАСКИ, КОГАТО И КЪДЕТО ТРЯБВА - И НЕ СМЕ СЕ ЗАРАЗИЛИ ОЩЕ!!! НИКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО!!

23

О хо хо

преди 3 години

КОЙТО ИСКА ДА УЧИ - УЧИ!!! КОЙТО НЕ ИСКА - СИ НАМИРА ОПРАВДАНИЯ!!!! НЕ УЧЕТЕ ДЕЦАТА НА ЗУБРЕНЕ И ФАКТОЛОГИЯ, А ГИ УЧЕТЕ ДА М.И.С.Л.Я.Т.!!! ПОСЛЕДНОТО ХИЧ ГО НЯМА.

22

До 20

преди 3 години

Прав си за всичко

21

Анонимен

преди 3 години

До 20 Прав/а си гнева ти е основателен и аз съм на твоя страна!

20

НЕВЕРОЯТНО БЕСЕН !!

преди 3 години

ОБЯВЯВАЙТЕ НУЛЕВА ГОДИНА МОМЕНТАЛНООО И ПУСКАЙТЕ ВСИЧКО ПОБЪРКАХТЕ ДЕЦАТА С ТИЯ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ БЕ!!!НУЛЕВА ГОДИНА И ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ СЕПТЕМВРИ ТОВА ЖЕЛАЕМТАКИВА ГАДНЯРИ СТЕ ЦЯЛОТО МОН ЧЕ НИКОЙ ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ВИ ПОГЛЕДНЕ БЕ ВИЕ СТЕ ЗА ЛУДНИЦАТА В НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ ТРЯБВА ДА ВИ ВКАРАТГОДИНАТА ДА СЕ ОБЯВИ ЗА НУЛЕВА ВЕДНАГА И ДЕЦАТА В ПОЧИВКА ДО СЕПТЕМВРИ ДОСТАТЪЧНО ЯСНО ЛИ СЕ ИЗРАЗИХ ?!?!

19

Анонимен

преди 3 години

Заради една шепа продавачи на трева в ресторантите ще направите децата хахо! Ей, давате ли си сметка че ни вбесявате, ама многоо. Мислите си, че сервитьорчетата и оня с мазната косица е много страшен, че агитките с бомбичките са опасни... вие бесни родители, които защитават децата си виждали ли сте? Не ни предизвиквайте в името на собствената си сигурност, не го правете!

18

МЕГА ОПАСНО ГНЕВЕН

преди 3 години

ВЕДНАГА ОБЯВЯВАЙТЕ НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА АМА НЕ БЕ ПИСНА НИ ОТ ТИЯ ГЛУПОСТИ БЕЕ!!!!!!!НУЛЕВА ГОДИНА ДА СЕ ОБЯВИ ВЕДНАГА И ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ СЕПТЕМВРИ ТОВА ИСКАМЕ ПОБЪРКАХТЕ ВСИЧКИ ТОЛКОВА СТЕ ГАДНИ И ЖАЛКИ ЦЯЛОТО МОН ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА СИ ХВЪРЛИ ПЛЮНКАТА ВЪРХУ ВАС БЕ!!НУЛЕВА ГОДИНА И ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ СЕПТЕМВРИ ЯСНО ЛИ СЕ ИЗРАЗИХ?!

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя още малко ще го търпя и барабар с цялата му клакьорска групичка ще го изринем. Обещано от бг мамитата... нали ни познаваш!

16

Ама

преди 3 години

Даскалите носеха ! Сега ревнахте! Лицемерна ......

15

Ядосан гражданин

преди 3 години

Никакви маски няма да носят децата ни! Да е ясно!!!