23

ГОГО

преди 3 години

Стадо биволи се натресе в тир на магистралата,каруца на магистралата,коне на магистралата......!За какви магистрали говорим изобщо!!!????Съвсем очевадно е че става въпрос не за едно, а за много,много чекмеджета !!!!!!!!!

22

Оксиморон

преди 3 години

Магистрала+Стадо биволи!!!Пък да му имам и изказа на автора на статията.В кварталната гумаджийница ще се изразят по-добре.

21

да ама не

преди 3 години

До Банкялийски биволарТакова нещо при Станишев не можеше да стане защото нямаше магистрали.

20

Анонимен

преди 3 години

До до 21Я отиди в Италия. Магистралата която е нагоре към Алпите, към Верона която е. Виж каква ограда има там и не биволи, ами и бурен вятър не може да я бутне.Мога да ти дам пример и с още магистрали, например А1 в Австрия, или пък пета магистрала в Германия (която е с 4 платна в едната посока+аварийно платно). Магистрали да видиш. Това на което тук му казваме магистрали, нам му казват скоростни пътища. Тези, двулентовите. Знаеш л икакво е "Ускорителна лента"? Няма и да знаеш, тук няма.

19

Анонимен

преди 3 години

Той камионът си е на мястото, ама чий го дирят биволите там?Така че не се е натресъл камионът, а биволите са препречили пътя.Драскачи...

18

Анонимен

преди 3 години

Няма да питам какво са правили биволите на магистралата. То е ясно, бай М... пак е бил пиян като кирка и хич не му е било до това да следи стадото.

17

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с това, че в България е най-зле. Я се разровете да видите колко катастрофи с животни по магистралите на САЩ, Германия и т.н. има. Ама тях не ви ги пишат по нашите вестници.Да се намери чие е стадото по ушните марки и да се глоби човека. Ако нямат такива, на държавни кюфтета и да се нахранят я детските домове, я старческите, я бездомните.

16

до 21

преди 3 години

Бивол винаги може да бутне т.нар. ОГРАДА, никой не я поврежда!

15

Анонимен

преди 3 години

Тези, оставили си животните без надзор и тези дето повреждат оградата на магистралата трябва да ги класифицират като терористи. А да ги питам тези с "бокобите магистрали". Заради лошия матреал от 80% деееебили какво, жива охрана ли трябва да слагаме по магистралите и деретата? Тези магистрали да не би марсианци да са ги строили? Вкъщи ремонта такива го правиха. А въобще не съм се пазарил за цената и никой не е пълнил чекмеджето на ББ. Това можем! Е при Гагаузов е друго. Там е батко и братко!

14

Аки

преди 3 години

Сега някой самоотвержен местен гербер, ще натисне пастира ,да си осигури суджук за величеството .

13

Анонимен

преди 3 години

Добре,че е тир това,ако беше лятото като е потока за Гърция не ми се мисли . Сутрин рано румънци,българи газ по тъмно за морето ужас.

12

Анонимен

преди 3 години

От утре биволско месо на промоция във Кауфланд Благоевград.

11

Банкялийски биволар

преди 3 години

На Бойко биволите пасат асфалт.Такова нещо при Станишев никога нямаше да се случи.При Мая също само пчелички ще жужат около нас.

10

БАНко

преди 3 години

ПАРЧЕТА ОТ ,, СТРУМА" ИМА В ЧЕТИРИ ОБЛАСТИ !!!А БИВОЛИ .....ЕДВА ЛИ ???

9

Анонимен

преди 3 години

Иначе се бием в гърдите че строим магистрали. Жипката не спира, обикаля - "Как е, работим ли?" А д0битъка по пътищата. То не е само Хасфалт да се сложи, мантинели и заграждения са част от магистралата. Но тук само Хасфалт - 3 пръста и юруш. Парите за мантинели и заграждения - в шкафа, да има там.

8

Анонимен

преди 3 години

Дъжда е размекнал асфалта МУ и е поникнала тревата

7

Анонимен

преди 3 години

Нарочно няма как да го измислиш. Стадо биволи на АМ "Струма"."Магистралите" в Тикволандия са гордостта на Борух Бакянския.

6

БАНко

преди 3 години

НА ВХОДА НА СОФИЯ ИЛИ НА КУЛАТА ???

5

Анонимен

преди 3 години

Горките животни!

4

Анонимен

преди 3 години

Е, със сигурност има пострадали!