39

Solar Power

преди 3 години

Teствай медицинското лице, учителя , полицая , бюджетаря с тест за антитела и спести ваксината за някой който има нужда от нея.Спаси живот !

38

Реалист

преди 3 години

Масово, доброволно да се чете като синоним на задължително. Напомня ми на едни времена, когато се търсеше врага с партиен билет.

37

Анонимен

преди 3 години

Негативна енергия ,внушения ,манипулации, и масово подчинение на хората - немислещите.Живейте в Любов и ще сте здрави,животът ви ще е хубав!

36

dl

преди 3 години

Ядосана съм,защото не мога да разбера какво искат учителите?Не искат да се тестват,не искат да се ваксинират,не искат да има присъствено обучение,изглежда,че искат да си получават само заплатата!

35

ААА

преди 3 години

А децата кога ще бъдат тествани? ....или е по- удобно да не бъдат? За да не загрозяват картинката.

34

Solar Power

преди 3 години

До ( '_' ) - И който е болдувал да му отложат ваксината с няколко месеца ! Би било много по разумно да се спаси друг живот вместо да я боднеш на такъв който е карал вече. Половината и може би повече от ваксинираните са го карали и за мен това са погубени на вятъра ваксини !

33

славянин

преди 3 години

А масовата кастрация на населението в името на ''общото благо'', кога ще започне!?

32

до 34 от славянин

преди 3 години

''Би трябвало да се правят по 50000 ваксинации на ден, за да може след 4 месеца да са имунизирани 5 милиона от населението и ваксината от втората доза да е подействала.''А ще се намерят ли за 4 месеца 5 милиона мераклии за ваксинация!? Според мен и за 4, и за 40 години няма да се намерят!

31

Тестване

преди 3 години

Другите страни масово ваксинират, а *** сега открива тестовете? Или има едни пари за усвояване?

30

( '_' )

преди 3 години

Трябва да се изследва масово не с антигенни или пср тестове, а с тестове за антитела. Така ще имаме ясна картина , кой е преболедувал и има естествен имунитет.

29

Анонимен

преди 3 години

Поредните безумно похарчени пари. Тези тестове се правят само при проявени симптоми. Поне да бяха тествали за антитела.Когато всичко е лъжа за пари, следва глобален обществен разпад.

28

Анонимен

преди 3 години

С тези темпове на ваксиниране, никога няма да се ваксинират повече от 30% от населението на България. Срокът на действие на ваксината бързо изтича и ваксинираните отново се присъединяват към групата на неваксинираните. Би трябвало да се правят по 50000 ваксинации на ден, за да може след 4 месеца да са имунизирани 5 милиона от населението и ваксината от втората доза да е подействала.

27

ха ха

преди 3 години

И кво, ще хванат безсимптомно болните?!? Масовия имунитет е спасението!

26

Анонимен

преди 3 години

С кои тестове ще ги тестват с пожителните или с отрицателните ?

25

Анонимен

преди 3 години

И като ги тестват какво ще получат някаква моментна информация, след като децата влязат в клас , нещата стават пълна мъгла още след първата седмица. Тествайте след 10 дни от 4 февруари, ако не гръмне всичко. Засега с ваксините е пълна пародия , така ще си правим списъци до 2050!

24

Анонимен

преди 3 години

Ако не ги тестват за антитела, нищо не правим!

23

JJIvanov Geolog

преди 3 години

ДА се обезопасят веднага всички ЯСЛИ<ГРАДИНИ<УЧИЛИЩА ОТ КАМЕРИ<СКЕНЕРИ И РУТЕРИ>..НАвсякъде са увредили тежко деца,ученици и учители поименно..ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ МЛАДЕЖИ ДЯА НОСЯТ ЛИЧНИ КАРТИ СЪС СЕБЕ СИ> ТЕРОРИСТИ И ГИ ПОЛЗВАТ ЗА ОБЕМНО ЧЕРНО УВРЕЖДАНЕ>>>Проследяват ги в реално време и след центrиране ги увреждат...

22

Анонимен

преди 3 години

а персоналът на детските градини кога?

21

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Последни анализи подават следните облъчващо МУТАГЕНИЗИРАЩИ И МУТАФИЦИРАЩИ ТЕХНИКИ Ползват техники по тн ДИГИТАЛИЗАЦИИ4.51 G Grey death Uhan Terror/COVID 19 4.59G COVID Mutants 4.79 G Anti Евреи 4.97 G Обемно патогенизиране на ваксинирани 5G Black death terror Заразяват с облъчване домове,заводи,болници, мутантите се предават с тн Вътрепно КУИХНЕНСКИ ИНФЕКЦИИ /Чаши вилици,лъжици ,чинии ПОЛЗВАЙТЕ И СОЛ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ ...ДВА НОВИ РУТЕРА могат да заразят цяло училище..Блок ,Болница

20

Ъъъъъъ

преди 3 години

Хора които се притесняват от ковид си слагат ваксина ,придобиват имунитет с/у него и си живеят живота спокойно.С какво останалите неваксинирани ще са опасни за здравето на другите вече имунизирани???Едни рискуват с страничен вфект от ваксината а другите да съберат роднините.Всеки може да прави с живота си каквото си пожелае!