138

нТн

преди 3 години

като ги гледам тази шепа платени *** и жълти книжки. ми става мъчно ,че се оказва вярна приказката за българите -малък но за това пък много *** народ!наистина жалко!сами *** клона на който стоим

137

Анонимен

преди 3 години

Как ги броите ве .......предните седмици нямаше живо пиле по желтия калдъръм ........

136

ббб

преди 3 години

а фигуранта с юмручето там ли беше? сигурно решетника му набива канчето, докато го тормози да прави коремното.ха ха ха

135

nmk

преди 3 години

ало, журналистите, що не пишете, че на площада заедно с антуража си, бяхте повече от `проституиращите`

134

Знаеш ли как?

преди 3 години

Знаеш ли как те хванах? Дезинформирах те! Както Форсети казва: Ще жънеш каквото си посял! You will reap what you saw! И както Ума Търман казва: Аз искам да знаеш каквото аз искам да знаеш! И като знаеш каквото аз искам да знаеш ти си правиш някаква как да кажем стратегия, а едно малко невнимателно движение ще направи всичко на пух и прах! Един преподавател по етикет и протокол ми каза: Не пращай жени да вършат мъжка работа! И това е основното правило при работа. Остави мъжете да строят кораб ...

133

Как ли?

преди 3 години

Ако бяха само мъже отговорни за цялата тая свинщина щяха да сбъркат някъде. Профайлър би си задал въпроса какъв вид жена може да направи това. И като си зададеш този въпрос вариантите не са много големи? Както и самите методи дето са използвани с някаква такава заучена библейност от която е взета мъдростта на това как да ни направят на луди и откачени всичките! Малкия камък правилно насочен от "прашката" дето убива големия Голиат! Титли ли? Директор постоперации , ама никъде не я наричат така!

132

Анонимен

преди 3 години

Ако след много години сте победили могъщ враг.........Българинът е враг най вече сам на себе си без ничия външна намеса. Швейцарците са четри обединени нации/кантони и буквално творят чудеса. Вижте ги само как съхраняват природата и сравнете най недъгавото швейцарско село (ако има такова) с най образцовото българско!

131

P.S.

преди 3 години

Разказвал ли съм ви за мръсницата от колежа "Дейвидсън", любимката на Джак. Страшно интелигентна, много четяща и на всичкото отгоре била много привлекателна. На един изпит един от професорите и' намекнал, че ще си вземе изпита през леглото. Тя напуснала много едно такова гордо, не завършила. И я вербували като аналитик. Виждаш ли за тия хора ти нищо не знаеш помпозно популистко тъпо франкенщайнче - па жълтокнижно, па с исусов венец, па после като римски император. Реквием за една *** а?

130

Хипотеза:

преди 3 години

Ако след много години сте победили могъщ враг и той знае, че вие сте го направили (могъщ човешки и следващ заветите на предците си, които са много по-велики от твойте собствени завети за великия и премогъщ долар) няма ли да ви се прииска да си създадете цяла армия големи, абсолютни такива унищожителни малки стихиики, които да създадат възможно най-много последващи щети (постоперации на ЦРУ много знаят за "новобългарския елит" - те са им написали Maeth на челото и ако не слушкат Аеmaeth!

129

45 години

преди 3 години

Строеж на училища с държавни пари, строеж на предприятия, строеж на НДК, НДД, спортни зали, тренировъчни учебни центрове - милиардииииии наляти за 45 години и продадени за жълти стотинки от последната отломка от третия райх, неговите министри, неговите свещеници каращи линкълни с пари от погребения на един милион човешки същества и викат ние сме били безбожници, викат ми на мене езичник ... Да нали лицемерието дали има граници? И свещеното ДНК на Банев и за всичко това - аз съм виновен? Дали?

128

Сссссдрависва!

преди 3 години

Да бе знам, че е здрависва! Та мисълта ми е за сдрависването демек за "рекета" зад цялата тая работа и как всичко от социалистическия режим, ама всичко трябва да се ликвидира, а не да заработи - от училища, до предприятия, печатници и даже тихия труд фабриките дето бяха специално за хора с слухови и говорни увреждания. Всичко трябва да се ликвидира и да се "приватизира" на безценица и колко му плащаш - цитирам Ветко "без пари са - сгради всичко, комисионната ми е повече от цената им"

127

Анонимен

преди 3 години

Повечето тук са дисиденти и репресирани, вземете и осъдете страната си

126

Анонимен

преди 3 години

Радев, прибери си най-после тъпите пpocтaци!Чистенето не е само Радев а цялото някогашно и съвременно БКП като почнем първо от себе си.Чакайки да ни оправи БКП1 е все едно да се къпеш във сярна киселина и да се радваш че ти се оголват локалите. БКП2 - същото.Няма ли достойни и истински образовани млади български родолюбци нескърбящи по ленинските илюзии?

125

Анонимен

преди 3 години

До 190Аз мога да си правя каквото си искам викал Божков като на времето Тошко твърдеше че над него е само "Бог" в лицето на съветското КПСС. Имат сходни черти откъм "алгебрата" но на Тошко му куцаше "геометрията"!

124

Човек на Джак и Джак

преди 3 години

Цитирам: "And now we have a very special guest today for the lecture - his majesty the tsar of Bulgaria Simeon 2 Sakscoburgotta" - Хладнокръвно и спокойно върви към трибуната, където Сакси седи и мига пелтечески чудейки се какво ще чете, незнаейки какво ще чете (написано и преписано) с цялата си престорена самоувереност мислейки си (всичките тия номера ще минат в тая държава и тоя наивен и простичък народ и тая марионетка ще ми даде възможностите да направя всичките мръсни номера познати на мен)

123

Анонимен

преди 3 години

До 188И е напълно достатъчно да се вгледаш в червения произход на Ветко и Маринела за да опровергаеш картината на "художника" Киро Брейка за великия "вожд и учител" Тошко и неговата разработка на Кореком-България!

122

Цитирам Божков:

преди 3 години

"Аз мога да си правя каквото си искам" (Не споменава, че това ще е така докато си плаща тримесечния рекет в едни банкови сметки, без да плаща данъците на държавата). Чудно ми е колко ли пари са изцоцали чрез неговия "бизнес". Тоя "бизнес" така е направен, че казиното винаги печели и тази печалба не са платени данъците! Та вашите данъци са в едни сметки на ЦРУ и Сакскобургота - което е едно и също нещо всъщност!

121

Анонимен

преди 3 години

БКП първа разработка срещу БКП втора разработка! (БСП/ГЕРБ)На времето по Тошковия "рай" имаше навеждане и нагаждане само и само той да склони и уреди "червения отличник" на желаното от него място или западна държава. Не ви ли омръзна бре другарки и другари?

120

Цитирам Ветко:

преди 3 години

"Тези всичките предприятия строени по време на режима трябва да бъдат ликвидирани, защото са комунистически (нищо не споменава, че са държавни), те не може и не трябва да заработят отново, защото носят комунизъм в себе си"

119

Анонимен

преди 3 години

Общата няма да е избираме,ей така да си *** и харчи чужди пари " необлагаеми",да обикаля като злобно к.у.ч.е.".Протестите" й потрес,за малка сбирщина да се ангажира държавен ресурс заради някакви и.з.***.н.и ,дето само искат власт ей тъй,щото зад тях душа берат вече поръчителите.Банално!