207

Доналд Тръмп

преди 3 години

И като излезе ,че лъже какво правим

206

Мяу

преди 3 години

с.а.р.а.и.те

205

Мяу

преди 3 години

Напомня сарафите на Доган, но в по_големи размери

204

Анонимен

преди 3 години

До Русия=ПсихиатрияНе че няма да повярват, ами направо ще кажат, че това не е нотариално заверен документ :)))))) А коа не кажат това, че кажат, че нотариуса го е фалшифицирал. Или че бабата на нотариуса е *** еврейка.

203

антизападопоклонник

преди 3 години

Всичко може да е, ама това, че е 40 пъти колкото Монако- ще ме извиняват! Има си сателитни карти за тази цел!

202

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Интересно уж частен имот а се охранява от секретните служби. СъвецкитеПодлоги във форума използват добрия стар аргумент - дайте ни доказателствата, и тогава естествено както всеки разумен човек ще приемем истината. Колегите-патриоти не си губете времето да ги убеждавате, доказателствата за престъпния и корумпиран режим на Путин са многобройни и достъпни за всеки. Дори и да се публикува нотариално заверен документ за собствеността на двореца съвецкитеПодлоги пак няма да повярват.

201

Анонимен

преди 3 години

ПУТИН КАЗА- НЯМАМ ДВОРЕЦ- АЗ МУ ВЯРВАМ.

200

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, моето момиче, май освен да си чешеш езика, за друго не ставаш.

199

Анонимен

преди 3 години

До Боби1. Ти кога си бил в АРХИВА НА ЩАЗИ или преразказваш по картинки?2. Разрешение? Другарю, ако той трябваше да иска разрешение от ПУТИН да го разследва .... 3. Безмислено бръщолевене. Във филма никъде няма такова нещо. КАзват, че са сменяли много кратно локация и начин за идентификация за да се отскубнат от наблюдаващи ги. Или ти си мислиш, че това е невъзможно? Ако ФСБ е толкова велика, как са снимали тая сграда?

198

Анонимен

преди 3 години

До Доста лесно еЗащото ти е "лесно" затова си маргинал. Винаги ме е изненадвало безочието на безполезни хора, които не могат да свършат работа за два лева, но иначе и най-сложните схеми са им "лесни", и разбира се, никой не забелязва "лесните" неща. Самочувствието без покритие.

197

Анонимен

преди 3 години

До БобиЗначи, ти стана и банкер, и финансист специалсист по финансови операции в Русия и в Офшорни зони? Това е само малка част от твоите останали специалности: въоръжения, отбрана, политика, държавни финаси, човешки права, медицина, и още много много.Истината е, че си морално банкрутирал, но ти това си го знаеш, тъй че няма смисъл: вие русофилите разбирате само от едно.

196

Доста лесно е

преди 3 години

До Анонимен"Доста трудно ще е от АНГЛИЙСКИ" - ВЕРНО?*** чете сценария без да е вложил много мозък - че нали му е дефицит.

195

Анонимен

преди 3 години

Още 2010г. Имаше снимки, че и видео от Двореца. Ориенталски разкош и парвенющина. От тогава е станало цял комплекс сгради, хокейни пързалки и тн. Освен това хиляди декара лозя и още гори. Абе нещо като Руския център за подготовка на терористи в Камчия ,само че мнооого по -голям....ТИКВАТА само през 2020г. ПОДАРИ 4 МИЛИАРДА НА ЛИЛИПУТИН,що да не си строи човеко...

194

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, ти си умствено ограничен, в това съм се убедил отдавна, тъй като не си способен да следваш нормален логичен разговор. На теб ти се говори по една тема, ти си говориш по друга: 1) Какво Путин си е избрал за официална резиденция няма НИЩО ОБЩО със стровежа на тоя палат. Тоя палат изглежда различно от всяка официална резиденция, тъй че Путин си е "избирал" КАКВОТО Е ИМАЛО2) да беше изгледал филма на Навални: "статута: му е много добре "изяснен" То ЗАТОВА Е ЦЕЛИЯ ФИЛМ

193

Анонимен

преди 3 години

Ех, другаре, ако подхождахте със същото недоверие към властта както към филма на НАвални какво ли щеше да е, а?А ако когато трябваше да се трудите и учите полагахте толкова усилия и отделяхте толкова време на уроците, знанията и работата, както сега отделяте на това да защитавате Путин и диктатурата му, вероятно щяхте да сте световноизвестни учени и скъпоплатени специалисти със семейства и нормален живот, а не маргинали безработни.

192

Анонимен

преди 3 години

До СмехорияДоста трудно ще е от АНГЛИЙСКИ на Руски, като се има предвид, че Навални е разказвача.... ...

191

Анонимен

преди 3 години

И накрая ще се окаже че не било дворец а било команден център , не било за Путин а за флота, не било разкошен а спартански и т.н......

190

Хайли лайкли Ха Ха!

преди 3 години

Направихме филм със компютърна анимация по преразказите на една баба!

189

Смехория

преди 3 години

Наблюдателни вече отбелязаха че във 'филама' има преводачески грешки като буквален превод от английски на руски.Това доста издава продуцента.Типично! Явно това е разбирането на 'информационните войни' на 'цивилизования' запад.

188

Анонимен

преди 3 години

Оставете Русия! Знаем как е там!Как е в България? Или е опит за отвличане на внимание?