35

Анонимен

преди 3 години

А, още един професор от БАН, абе тези като ***, нямат край.В България има повече професори отколкото население.

34

65

преди 3 години

Ами да питам аз ,щом има класически Ковид,кой е некласическият? Нали имаше само един? Незнам защо ама ме напушва смях.

33

Анонимен

преди 3 години

Каква забава.. Колко много немислещи и негативно кодирани хора на които им е внушен страх.Негативната енергия (тъмната страна) привлича болести.Бог е Любов.В Бог няма болести и вируси.Живейте живота, който сте си избрали.Радвайте се на всичко и бъдете благодарни.Имайте хубави мисли.

32

Анонимен

преди 3 години

Защо не се правят тестове на децата, а само се приказват празни приказки. Три седмици малките са на училище и с едни тестове ще се види каква е картината. Аман вече от празнодумие.

31

Ха сега!

преди 3 години

Децата ли заразяват възрастните или възрастните - децата?!?!?! Тези, които боледуват по- леко заразяват Повече хора, защото не го прекарват на легло, а си ходят на училище или на работа.

30

Обективно

преди 3 години

Нищо вярно няма!!! Не, не са защитени - тези, които са боледували от старите щамове не са защитени от новия. Имунитетът във всички случаи е около 6 мес. Макс.

29

Гоше

преди 3 години

Вече повечето от хората, които познавам са прекарали заразата по-леко или по-тежко. По-голямата част не сме влезли в статистиката а се оказахме с антитела?! Реално няма достоверни дори и приблизителни данни за процента на преболедувалите.

28

Мъни Моней

преди 3 години

Хайде някой да обясни що вирусът е на вълни, ако успее отивам и са боцкам, рийш ли

27

МАНГЪРЯН - РАЙ

преди 3 години

Не се пазете! Вече не смогваме, но ще се погрижим и за Вас и за Вашите близки!Вече ви копаеме на 3 метра, да има място и за децата Ви, ако още не сте се разложили...Че то с тия консерванти...

26

Не намирам думи

преди 3 години

да коментирам следното "експертно" мнение:"Аз съм на мнението, че децата не заразяват повече. Когато децата са накуп в стаите, и ако има зараза, може лесно да се направят тестове на учениците и учителите"...????????Само се чудя дали подобни безумия се раждат в глевите на платени или на изкукуригали "експерти"? Или съчетават и двете качества? И кога ще спрете да ги публикувате?

25

Анонимен

преди 3 години

В България много малко хора се заразиха досега с вируса - около 3% от населението. Има държави, в които са 5%, а първенците са с 7%. Малко хора ще имат имунитет при следващата вълна.В Испания и Португалия започна вече нова вълна на заразяване и нивата са два пъти по-високи в сравнение с предишната вълна в началото на ноември. Във Великобритания новозаразените са вече по-малко на човек от населението в сравнение с Испания и Португалия.

24

Cпоко

преди 3 години

Вирусът трепе хаплогрупата на ингилизите R1b1.

23

АнонимеН

преди 3 години

ХОРАТА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ УМОРЯВАТ!!!ЕДНИ ИМ КАЗВАТ, ЧЕ НЯМАТ ИМУНИТЕТ СЛЕД ПРЕБОЛЕДУВАНЕ НА КОВИД И КАТО ГИ ПИПНЕ НЯКОЙ НОВ НЕГОВ ЩАМ СТАВАЛО СТРАШНО И ТРЯБВАЛО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!А ДРУГИ ИМ КАЗВАТ ТОЧНО ОБРАТНОТО И ГОВОРИМ ВСЕ ЗА ПРОФЕСОРИ!!!ТОРМОЗ НЕПРЕСТАНЕН И ВСЕКИДНЕВЕН

22

driverf1

преди 3 години

.....,може още да е Бета версия.....

21

Анонимен

преди 3 години

Ехе вече има Класически Ковид и Новия COVID-20 PRO ( Made in UK)?

20

Поговорка

преди 3 години

Интелигентен човек - на експериментална, недоказана, неработеща генна терапия не вярва.(Особено ако селския глашатай от преди първи петли та чак до среднощна доба не спира да тръби и да провъзгласява качествата й)

19

driverf1

преди 3 години

Значи тези които сме изкарали Ковид19,трябва да си носим епикризите със себе си за доказателство и да не се ваксинираме.....

18

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че преболедувалите един щам имат и защита срещу нов. Ама тя е до време- максимум 2-3 месеца. На господин професора силно препоръчвам да чете малко научни новини от Харвард и подобни еталони (ясно е, че надали има интелект да ги прочете, като всеки 3.6 Not great not terrible комунистическо професор, ама все пак препоръчваме). Ясно е, че България и нейните учени са на световно ниво и бяха много близко до 3 различни ваксини (ама май с ракия), но е добре да слушаме и успелите нации.

17

До16

преди 3 години

БАЙ ГРУЙ, ти пък какво абарисваш от имунология, генно инженерство, имунен отговор и ваксини? Като си толкова експертен, мушкай си отровните ваксини и си прави завещанието!

16

Тъпчо

преди 3 години

*** народ=слаба държава.