9

Американ

преди 3 години

Правилата на ЕС предвиждат в случай на епидемия страните-членки могат да използват лекарства които не са одобрени от здравната комисия. Но швабите ( и други на запад ) са против и Тиквойко слушка, че да не му спрат корупционните пари.

8

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че няма ваксини, как иначе Израел и Емиратите ще се ваксинират толкова бързо. Има статистика на бройките ваксинирани и много ясно се вижда къде отиват ваксините. А ЕС може само да бучи, защото си е вързал сам ръцете. Ако бяха поръчали и няколко десетки милиона руски и китайски ваксини, и да обявятт, че ще платят само на който достави пръв, Пфайзер и АстраЗенека щяха да се счупят да доставят. Само че не, ние поръчваме само от Американски компании. Ми ей ви ваксините.

7

хм

преди 3 години

България е тук е на последно място. Икономии от ваксините ли си направил бате?Хората си подготвиха логистиката предварително а тук само реклама...

6

Анонимен

преди 3 години

ЕС е толкова жалък и безпомощен, че не може нищо. Дребна Македония чака 800 хиляди ваксини до края на месеца, при 2 пъти и отгоре по малко население от Бг. Македония е страна извън ЕС.ЕС за хиляден път демонстрира своята безпомощност спрямо страните членки. ЕС е активен само когато става дума за , триполови, какви ли не още ненормалности.

5

Анонимен

преди 3 години

Ше им накривите капата!

4

?

преди 3 години

За БГ ваксини няма.Щото някой взе парите и каза чакай малко..

3

Анонимен

преди 3 години

До Ден Година ХраниНе са сключвали договори с Дани Ръбъл.... Бая ще им понамалеят печалбите, че и ще останат с нищо за вбъдеще!

2

Ден Година Храни

преди 3 години

... ей сега е момента БигФарма да си повишат цените на ваксините " за да могат да ускорят производството" . хаха.Стари бакалски номера . - Извиняваме се ,ама нямаме достатъчно наличност. Имаме от къде да поръчаме/ как да произведем , НО ще се наложи да повишим "леееко" цените. Много се извиняваме за неудобството,ама ще се наложи да плащате повече. Е, системата е такава че държавата е поела инициативата за плащането за да не се шокитрате от сените и да няма протести. А и заради комисионната.

1

тулуп

преди 3 години

само когато си хванал някой за топките имаш пълното му внимание и разбиране... договори? тия ще ми плашат куче със салам. дреме им на новопрезабогателите