236

Анонимен

преди 3 години

До факт"Путин на руски значи пътник..."Само че, в случая "пътник" като някой, който следва Пътя, не че си отива ;)Сравняваш дума от руския език, без идея за етимологията и, със значението на български идиом. Доста слабоумно, но явно толкова можеш ;)

235

Анонимен

преди 3 години

Сблъсъци с полицията? Непълнолетни? Какво искат да ни кажат?

234

АМАН

преди 3 години

ПУТИН И ЛУКАШЕНКО ДА ЗАЛОВЯТ ШПИОНИТЕ ОКОЛО ВЛАСТА ВЕДНАГА>КАКТО СЕ ВИЖДА на кадрите Командващи униформените правят ЧЕРЕНПИАР НА МОСКВА И МИНСК С ЦЕЛ ОЧЕРНЯНЕ нА ПУТИН И ЛУКАШЕНКО ПРЕД ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ>>СЛЕД ШИРОКО РЕКЛАМИРАНИ ПРОТЕСТИ ОТ ОБЕМНО ПРЕОБСЕБЕНИ С МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ И СОЦИАЛНИ МРЕЖИ СЕ СНИМАТ ОЗВЕРЯВАНИ УНИФОРМЕНИ ОТ ЗОМБИРАНИ НАЧАЛНИЦИ>>

233

Анонимен

преди 3 години

ДругарЕ5 дни84 милионаТик-так

232

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 227: Филмчето на Навални му е подарък от ЦРУ - чиста пропаганда. Още докато беше в Германия се знаеше, че ЦРУ вече са го осиновили.Ханонимен: На кого е дошло времето? Байдън, още с влизането си в Белият дом каза, че ще води преговори с Русия за продължаване с 5 години на договора за стратегическите оръжия. С кого ще ги води С Навални? Не , администрацията на Путин. Навални е никой. Става само за шоу и пропаганда.

231

факт

преди 3 години

Путин на руски значи пътник...

230

Анонимен

преди 3 години

4 дни70 милионатик-так тик-так

229

адвокат

преди 3 години

само глоби и безкрайни дела на тъпите родители на тия малки *** и сорос ще фалира

228

Ceci_

преди 3 години

300 задържани непълнолетни... повече нищо не е нужно да се говори за морала на организаторите... него просто го няма.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235"по принцип това което не ме засяга не ме интересува"Тва червените каскети пращите от мозък. Абе ти да не си братовчед на Божинов?"Човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е"Или на римските братя:"Много исках, ама нямах желание".

226

ПУТИН ЕФАШИСТ

преди 3 години

ДОЛУ РУСКИЯ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ / ФАШИЗЪМ/ !СВОБОДА ЗА НАВАЛНИ!!!!

225

8

преди 3 години

Нападналите Капитолия били терористи , а тези в Москва -демократи !

224

Анонимен

преди 3 години

Заради *** като 233 оище дълго ще сме Ориент.

223

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234 Не се възхищавам на никой, по принцип това което не ме засяга не ме интересува но са ми много смешни такива които гледат другите какво имат и т. н. Ами така е едни имат много, други имат всичко, трети нямат нищо. Така работи света, свиквайте. Да не си мислиш че за всички в щатите всичко е цветя и рози или в Германия.....?

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 233Еми щом го намираш за нормално, продължавай да му се възхищаваш, съдейки обаче по броя на гледанията и коментарите, явно руснаците са започнали да мислят по един малко по-различен от тебе начин

221

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219Е как с това видео Навални направо накара Путин да си го премести. Имал дворец, ами ще има, това е Путин, 3 пъти избиран от,, Форбс'' за най влиятелния човек в света, да не е някакъв клош като Невални.

220

антизападопоклонник

преди 3 години

Ердоган вдигна минималната работна заплата в Турция с 500лири! Путин решил да вдигне руската с повече, тоест със 600, ама не лири, а рубли! Само дето е пропуснал момента, че една лира се равнява на около 10рубли! Великия Путин явно и в математиката хич го няма!

219

1

преди 3 години

Джуджи вече поиска ли от Кмета на Москва да обяви извънредно положение?Заради КОВИД, ви да не си помислихте нещо друго!Няма да е лошо да вкара и няколко бронетанкови поделения в столицата и особено около Кремъл.

218

Анонимен

преди 3 години

е когато една власт излиза срещу мирни демонстранти по подобен начин, следващия път демонстрациите едва ли ще са толкова мирни, примери колкото искаш, но като гледам кадрите в тубата нещата вървят на революция

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 228Ако си свалиш червения каскет може и да полъхне свеж въздух, но ... едва ли.