29

Simvola

преди 3 години

Днес Манолова им е платила двойна наденица понеже е почивен ден. Странно защо не са отишли хиляди да за работят???

28

Анонимен

преди 3 години

Тая е калинка .. нищо не зависи от нея

27

Анонимен

преди 3 години

Колко човека са били?

26

Анонимен

преди 3 години

Тея кво още искат? Всеки ден да им дават по 1000 лв. ей така да си имат. Да са си намерили работа досега ако бяха наистина в нужда. Просто са жалки търтей!!!!

25

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АЙДЕ СТИГА С ТИЯ ОСТАВКИ , БЕ...ХА,ХА,ХААААААААСТАВАТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ!"БЕЗРАБОТНИ БИЛИ"...ЩОТО НЕ ИМ СЕ РАБОТИ ДРУГО , ОСВЕН ДА ВЪРТЯТ ДУПЕ У КРЪЧМИТЕ И ДА МААТ СТОГРАМКИ , НА КОРЕМ...БАЩА ТИ У КРЪЧМА ЛИ ТЕ Е ПРАВИЛ ,БЕ...ТА МИСЛИШ , ЧЕ ТАМ ТИ Е ФЪРЛЕН ПЪПА ПИЯНИЦА ТАКАВА...??!ДЕЕЕ...МОТИКА ..ДЕЕЕЕЕЕЕ...!

24

Анонимен

преди 3 години

До 1, какво земеделие януари месец? Да бе да има милиони оранжерийни площи, които така от нищото търсят работници. При намаляло потребление да не би в другите отрасли работата да се е увеличила?

23

Радев

преди 3 години

До АнонименЗа да искаш трябва да си дал .Взимате пари под масата и после искате .Как да стане .

22

Ааа

преди 3 години

Трябваше още в началото да пишете че протеста е на Мая Манолова. Да не се трудим да четем.

21

Чочо

преди 3 години

До АнонименА теб не те ли е срам да искаш като не си дал ни що .Аре чиба толуп

20

MC hammer

преди 3 години

Още преди въвеждането на противоепидемичните мЯрки и извънземното положение, очакваният здравен ефект беше съмнителен, но икономическият беше напълно ясен, фалити и огромна безработица.Въпреки това, тиквениците продължават да твърдят колко добре управлявали кризата, като се опитват да я превърнат в катастрофа.

19

Анонимен

преди 3 години

Ауууу нямал една стотинка ама от бракмата не слиза. Да му дадяли кредит, пък и безлихвен?! Я грабвай мотиката и марш обратно на село. Да беше поне малко се ограмотил вместо да мааш кИчеци. Как беше, "ритъмът на сърцето"? М? Хайде сега хвани ритъма на мотиката. И по-бързо, че май машината се справя по-добре от теб и май не си ми нужен.

18

Бойко Бандидата

преди 3 години

Аз пари за подпомагане обещах само на "нашите фирми", на фирмите на Шиши, на Доган за да не фалират.На никой друг не съм обещавал да давам по 24 лв. на ден. Айде сега бегайте да играете.

17

anonimen

преди 3 години

Крайно време е да я махат безполезна е само лъжи говори като Борисов хич не се интересува т от хората и от мизерия та която заради вирус ни съсипват живота Само пари 💸💰 и магистрали са им в главите Алчността ви ще ви убие не вирус или друго а алчността Нищо човешко няма в вас чуробанащина ви е по важна на всички Двоиния Стандарт трябва да спре особено от така наречените работодателите за едни да има щото си отвори ли краката и устата а др не са такиваСрамота бе Борисов срамота Борисов

16

Анонимен

преди 3 години

Като нямате пари, теглете кредит. Все още има добри хора дето дават. По всички официални медии ви предлагат. Аман от мрънкачи!

15

Анонимен

преди 3 години

Дебелият нали каза,че ще затворят само за три седмици през ноември?Ами сега вече е февруари!Да не обикаля като шумкарин по Родопите ами да отиде при хората и да отговаря.

14

Анонимен

преди 3 години

Мая не протестира,протестират гладните.Който не е бил безработен с деца през зимата,той не знае какво е.

13

Анонимен

преди 3 години

Тарикатите които са плащали на черно на работниците сега искат помощ от държавата. Как да стане?

12

Анонимен

преди 3 години

Маямата с костюмче от 3 бона протестира за 24 лв...........

11

Анонимен

преди 3 години

До 11Качестсевно а не количествено. Да умират слабите и болните, пък здравите напред и без това 99% оживяват от коронката. За какво ги лекуваме да умират.Това е твойта логика

10

Анонимен

преди 3 години

24 лв в уж европейска държава. Не ви ли е срам бе