42

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЕ МЕ "ПРИЗОВАВАЙ" НИНОВА..!АЗ , НЕ ГЛАСУВАМ ЗА "ПОЗИТАНСКИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ" НА БЪЛГАРИЯ!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЕВРОПА И СВОБОДНИЯ СВЯТ !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Нинова, вие няма да направите коалиция с ГЕРБавите, но Дългият ще направи.Той ще изиграе ролята на патриотарите.

40

ПроСоТо

преди 3 години

НИКАКВО СДУШВАНЕ със гробарите!!!!!!Едно евентуално сближаване ще бъде ПАГУБНО не само за "държавата",но и за нацията!А Славейко си е просто поредната креатура,копаеща за интересите на герп.

39

сминдух енд чесън

преди 3 години

Аз не правя разлика между БСП и ГЕРБ.В ГЕРБ се намърда по простата и алчна маса на БКП,ако това е комплимент за БСП там пък си останаха наивниците ,на които БКП ограби и съсипа живота.

38

Анонимен

преди 3 години

То пък някой иска да прави коалиция с БСП.СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА, Нинова

37

Без съвети

преди 3 години

Нямам нужда от Корнела да ми казва да упражня правото си на глас. Със сигурност, обаче, няма да гласувам за нея!

36

Анонимен

преди 3 години

Коалицията ще е "50 на 50" с ...Слави. Той е на другия бряг при ГЕРБ. В ГЕРБ са само... и жени и Славчо Чалгадивата ще е там.

35

Анонимен

преди 3 години

Корнело ти като видна костовистка и към момента генерална секретарка на ЦК на БКП имаш един проблем,малките ви братчета и сестричета ОФ-ТО на Мая и *** по-скоро няма да влязат в НС!Иначе ако сега е зле,после ще стане кокошкарник,Слаф не е достатъчен и ви трябва ДПС а това сме го гледали!Само че при Станишев все пак вие победихте НДСВ а сега ГЕРБ ПАК ЩЕ ВИ БИЕ.Значи ако правите някакво правителство ще е узурпация на властта и второ ала Орешарско!Това ще е краят на Слаф и на ВАС за дъъъъъъълго!!

34

Щерю

преди 3 години

Всички партии уж все за доброто на народа мислят, пък който й да дошъл до сега на власт - на народа не му става по- добре. Виж, партийните лидери - стават милионери. Само лъжливи обещания...

33

Диана

преди 3 години

До ...ЧЕ НЕ СА ВЪЛЦИ!Прав си! БСП е събрала всички властолюбиви хищници в страната, защото беше доста време единствената стълба към властта у нас...Спомняте ли как се създаде БСП - всички решиха, че ще строят капитализма, но по незнайни пътища се оказаха социалистическа партия, та дори и станаха почти веднага членове на някакъв международен соц. съюз...На тях хич не им пука каква им е табелката - важното е властта и парите...Иначе, може да ги наречеш и партия шантиклер-само име, значи...

32

Анонимен

преди 3 години

Костов и ГЕРБ са престъпници. Само БКП

31

Анонимен

преди 3 години

Ами ако залюби Боко?!В нея е цялата власт на партията!С Мая Галева ще влязат в съревнование!

30

Анонимен

преди 3 години

Държавата, това сме ние, каза "другарката". Затова не е добре за тях! Искат само за тях да има!

29

ПАТЕРИЦА!

преди 3 години

До Анонимен 29! ЩЕ ! ЩЕ! Нема лабаво!

28

Диана

преди 3 години

До Анонимен19Нищо няма да се промени докато тантуркаме БСП в политиката, защото тя проваля всичко хубаво в държавата, руши и политика и политици и народ и държава - само лъжи, интриги, манипулации, мръсотии...Трябва да я махнем от политиката! Тогава вече всички можем да се обединим и да оправим държавата - няма да има кой да ни пречи!

27

...ЧЕ НЕ СА ВЪЛЦИ!

преди 3 години

До няма как. Няма такива бивши комунисти! Все едно да кажеш:" АЗ СЪМ БИВШ БЪЛГАРИН!". Гена си е ген. Кръвта вода не става. Кажи на вълкът, че е бивш вълк, защото само си е надянал овча кожа! Вълкът си е вълк, не му вярвай, и не го пускай в кошарата, ще изяде стадото! БКП-БСП са по-големи циркаджии, "загниващия капитализъм" ги знае още от татово време с лозунга : " 25- ГОДИНИ НАРОДНА ВЛАСТ!" 25-ГОДИНИ ЦИРК!". Не си мислете, че другите като: Манолова, Хр. Иванов, Дончева, трио-мио..

26

Много нагла другарка

преди 3 години

Какъв модел ще сменя Нинова - от демократичен на диктатура на пролетариата ?!

25

Анонимен

преди 3 години

Ще чакате светло бъдеще при комунистите на куково лято!Това вече сме го играли преди!

24

Диана

преди 3 години

Както винаги - общи приказки, липса на свои идеи, манипулации и смешки...Когато управляващите и опозицията работят добре, народът не излиза по площадите! Герб е осигурила възможно най-добрата сигурност за изборите -с чуждестранни наблюдатели. но да виждате Нинова да коментира това? - НЕ, разбира се..защото това никак не й харесва, явно, но не може още да намери начин как да изманипулира хората колко лошо нещо е то...Гадна работа! - не вярвам някой друг да е способен на такава низост

23

Анонимен

преди 3 години

Аз вече знам защо БСП няма да вземе никога власт.Вижте какво казаха по случая Навални.