78

Технолог

преди 3 години

до 61 Къде е тоя склад,че и аз да се пусна за1800 бе брат........

77

Той

преди 3 години

Тоалетна хартия му е майката!

76

Милен

преди 3 години

12000 постъпления. Което означава оборот 10000. Вкарването на трафик в нов сайт в uk е безумно скъпо а маркетплейсите ще вземат поне едни 20%. Което означава евентулна печалба след cogs, разходи и данъци 500. Затова е продаден за 5 цифрена сума. Но с това евтино заглавие е постигната целта да влязат хората да четат

75

666

преди 3 години

Това у нас никога няма да проработи защото пазара е разпределен между мутрите , в най- лошият случай ще те откажат от бизнеса с бой и палежи.

74

до 74

преди 3 години

Май не си чувал за Дроп шипинг . Там е възможно 1-2ма да обслужат днес 500 поръчки !

73

пълни глупости

преди 3 години

уж правил по 12000 паунда на ден пък продал бизнеса за 5 цифрена сума?? колко 80-90 хиляди? та това са айде 1 месец работа за чиста печалба. Да не говорим че данъците в UK на 200 хиляди са към 100. 12000 паунда на ден от някъкви евтини продукти си е направо невъзможно за 1 човек. те го изкараха че сам самичък с едно лаптопче и телефонче продава и изпраща хиляди пратки на ден, което просто няма как да стане. В този бизнес съм и знам как стоят нещата..

72

Ангел

преди 3 години

Това е да си предприемчив, нахъсан и амбициозен.Идеите не са проблем. На всеки му хрумват и по добри идеи от тези, НО малко ги реализирт, защото 95% от хората знаят само да говорят но не и да действат. Липсват им качества които не се учат в никой университет по света а се придобиват чрез възпитание или са заложени генетично! Ако учите децата си на старата БГ "мъдрост" -Учи за да не работиш ,или ги пращате в университет за да работят за някой друг на заплата .Няма и да помиришат такива пари!

71

Мамата

преди 3 години

ГОЛЕМИ ФАНТАЗИИ СА ОТ ФАКТИ

70

МХМ

преди 3 години

ДИЙП ФЕЙК

69

Анонимен

преди 3 години

аз мисля че бойко не трябва да я вдига повече.даже трябва да я намали.

68

Анонимен

преди 3 години

т.е като зъболекарите работят, тези там не си мият зъбите :)

67

до 67

преди 3 години

и ас мислия че минималната е повече од добре!!11111нияма смисал дасе работи за повечи

66

SHEFA

преди 3 години

ДО 64-НА МИНИМАЛНАТА СЪМ-КАКВИ 1800?-НЕМА ЩО ДА ГИ ПРАВА -МНОГО СА.

65

Анонимен

преди 3 години

Дали са го уволнили или съкратили е неясно. По-вероятно е второто. Дали това е приход или печалба- също е наясно. Накратко, на преводач с уж филология от СУ и заплата 2000лв. няма как да вярваме- няма интелект и ясно е написано във фиша със заплащането му.

64

до 62

преди 3 години

Вещиците са живели по време на средновековието. Ванга е комунистически слуга- русофил тотално полезна на всички жълти вестници и на нищо повече.

63

до 61

преди 3 години

Баце, не се опитвай да мислиш, не ти се получава. Утре си на работа в склада за 1800лв., не се напрягай сега с мисли и правопис, моля те!

62

Анонимен

преди 3 години

Страхотни новини! Винаги съм харесвал успелите хора, макар и това да са жълти стотинки за моите стандарти. Началото на пандемията казах да се влага в акции на Амазон и Нетфликс, както и в Биткойн- пляскахте минусите, докато някои хора ипотекирахме имуществото си да вземем кредити и направихме шестцифрени печалбни за има няма месец, два.

61

Баба Ванга?

преди 3 години

До SHEFAВсичко получени от вещици, а тя Е класическа такава, ще го връщаме с лихвите на Оня сват.

60

SHEFA

преди 3 години

ПЪРВО-ОТ КАДЕ ГИ Е ВЗЕЛ?-ПОРЪЧАЛ ГИ Е ПРЕЗ ПАНДЕМИЯТА ОТ КИТАЙ???????ВТОРО НЕ ВЯРВАМ ДА СА СЕ ПРЕЗАПАСИЛИ И ДА ИМАТ В НАЛИЧНОСТ ТОЛКОВА СТОКА-БАЙ ФЕЙК НЮЗ.-ТРЯБВА ДА СИ БАБА ВАНГА ЗА ДА ГО ПРЕДВИДИШ.

59

Щото?

преди 3 години

До Анонимен 58ВземИ си обоснови хипотенузата, пардон, хипотезата?Дай електронна поща да ти пратя копие: "Стопанско управление" от СУ. С 5,25 общ успех. Може и академична справка.*** за зеле не става от вас, господине.