23

Анонимен

преди 3 години

Само 2000 лева? Че то само да го запазят ромеите са платили толкова...

22

Анонимен

преди 3 години

Заведенията май си работят по отдавана ,от седмица насам се играят цирка институциите ,а сега като казаха че отваря на 1 февруари ги подгониха )

21

Анонимен

преди 3 години

Чал.гари, сър- какво да ги правиш? Вари ги, печи ги - то си едно знае - майнета до сабахлен.

20

православен патриот

преди 3 години

Новия фашизъм настъпва с бързи крачки ...Отново ще бъде смазан както в едно не толкова отдавна славно и героично време на Съпротива ...Смърт на фашизма !!!! Свобода или Борба !!!!!

19

Анонимен

преди 3 години

А защо не му отнемат лиценза?

18

ХАЙЛ

преди 3 години

А ТАКА! Фашистчетата ръмжат в коментарите! Ех, ако само бяха готови КАРАНТИННИТЕ ЛАГЕРИ, можеше всички тези престъпници да бъдат пъхнати на сигурно! Ще искат да съществуват, що за старомодно мислене! И криминално! Ще си стоите в къщи, още една година, и още една, и още една, и още една! И ще се научите да ви харесва! И да си докладвате съседите за НЕЗАКОННИ ГОСТИ!

17

121212

преди 3 години

Какви са тези ДО 2000 лева ??? В белите държави ще забрави да има бизнес повече този човечец. За справка: В германия само да не се регистрираш за карантина глобата е до 25 000 евро.

16

Анонимен

преди 3 години

А честито две пържоли салата бира и малка водка =650 лева.

15

Пунта Кана

преди 3 години

Нахални,нагли,безочливи тарикатчета.

14

Др. Акула

преди 3 години

Нали загряхте вечече това в момента е безкрайно.Никога повече няма да има спокойствие.Заради грипа, никога повече не може да има нормален празник.В Англия полицията атакува детско парти в апартамент, заради 5 деца вътре.Престъпничета!И през 2022 няма да свърши.Нито през 2023."НОВИТЕ МУТАЦИИ", дойдоха вече! Едновременно на всички континенти, след 11 месеца без развитие - сещайте се как става! И са ПО-ЗАРАЗНИ, базирано на никакво изследване!Да не би...ДА ЛЪЖАТ?

13

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

А браво, `европеици горди` !Що правите таквиз неща ?!Ориенталското дълбоко е,в байганьовското ДНК.

12

Анонимен

преди 3 години

До до 11Много ще е нелепо да се споминиш от нещо различно от Ковид, а? Сигурно ще се чувстваш адски прецакан

11

Китай

преди 3 години

Да променят закона и ще отпадне нуждата от изплащане на обезщетение при нарушаване на разпоредби издадени от държавен орган-заведенията да не работят за известно време.Даже на присъстващите трябва и по 2-3 палки да им ударят,за да си знаят за друг път.

10

Анонимен

преди 3 години

Ако продължат тези мерки ще се наложи да направим подземни заведения за да не ни развалят партито.

9

Анонимен

преди 3 години

"При подобен случай в Китай полицията влиза изпотрошава цялото заведение така ,че да не може да заработи в близките месеци. От там нататък са глобите и др.екстри."Много екшани с нинджи гледаш

8

Анонимен

преди 3 години

До КитайАко в България си позволи да направи това то няма да им стигне бюджета да изплатят обезщетение на заведението за нанесени щети.

7

Китай

преди 3 години

При подобен случай в Китай полицията влиза изпотрошава цялото заведение така ,че да не може да заработи в близките месеци. От там нататък са глобите и др.екстри.

6

Анонимен

преди 3 години

По-добре е заведението да работи а те тези 120 човека са дали много повече от 2000 така че заведението е на пачелба а ако обжалва глобата печалбата ще е + 2000 лева отгоре.

5

...

преди 3 години

Вече не мисля и маска да слагам ,пълен дисцип, и ще си отворя заведението, нямам повече какво да губя

4

Нане

преди 3 години

Полюцията вместо да пази дядовците и бабите по селата, от набезите на команчите, се занимава да разтуря веселието на хората.Ей това е висша форма на либерастка демокрация!