102

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106 "Мисля си- този НОЩ"Специално този Кантарджиев е експерт по гъбички - микози и кандидози! Уредил е сина си във ВМА при Мутафчийски! Този казва ще купим всякаква ваксина; министъра казва - само одобрени от ЕС ваксини ще купуваме! И ние какво : да въртим глави към първия, втория, третия кой какво казал; да гледаме на боб и да гадаем кога, как и какво се случва или ще се случи! Докато умния се наумува - лудия се е налудувал!

101

Анонимен

преди 3 години

Тодоре, това е 33% бе Тодоре! Тия, мечтаните от тебе 2 милиона ваксинирани са толкова. Май са доста далеч от обявените като цел 70% бе, Тодоре!Нещо не ти излизат сметките май, а?

100

анонимен

преди 3 години

Рaдeв и Бoриcoв ce държaт кaтo 12-13 гoдишни мoмчeтa дo ceлcкия вир! Мeрят cи ги и ce фукaт eдин нa друг кoй е пo и нaй! Сякаш държaвaтa им e дeтcкa игрa: нa cи ти куклитe, дaй cи ми пaрцaлкитe щoтo мaмa кaзa дa нe игрaя вeчe c тeбe! Знaeм кoнтaктитe и нa двaмaтa oт зoрaтa нa дeмoкрaциятa! Жaждaтa зa влacт, влияниe, пaри нямa удържaнe! Чoвeшкoтo oкo нямa нacитa, нo ce пълни c eднa шeпa пръcт!

99

Анонимен

преди 3 години

Мисля си- този НОЩ не е ли време да се разпусне и да се сменят с други специалисти. На тези не им се получават нещата. Високата смъртност в България се дължи на тях. Спряха плановите операции, плашиха хората до степен да не смеят да стъпят в болница. Дадоха най- грешния съвет" Като се разболеете не отивайте на лекар, а звъннете на джи пито. В болница- само в краен случай, да не натоварвате системата". Стана така, че после лекарите казваха" хората идват прекалено късно и нищо не можем да направим

98

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам какво оптимистично има в това да ваксинираш по-малко от една трета от населението за осем месеца. Това не е оптимизъм, а позор.

97

ОСТАВКА 2

преди 3 години

, която не допуска вмешателството на държавния глава не само по казуса "Нвални", а и по всеки друг казус, който пряко и непосредствено засяга въшната политика на България и ЕС и не касае българския национален интерес, суверенитет и правата на българските граждани.

96

ОСТАВКА

преди 3 години

Борисов отново подканил президента Радев да вземе отношение по случая с ареста на руския опозиционер Навални и протестите в Русия с думите: Няма да ти се карат. Така правеше синът ми на улицата, когато беше осемгодишен. Отдавна не прави така. Това написа бившият съдия и прокурор Румяна Ченалова, която чисто юридически излага факти и обстоятелства, свързани с правомощия на президента на Република България и каква е конституционно регламентираната предпоставка, която не допуска вмешателството на

95

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се, че няма да се поколебаете. Щом ще харчите чужди пари за глупости.

94

Питам:

преди 3 години

Увгарците внесоха от Русия ваксините, въпреки, че не са "одобрени" от началниците на ББ-Т . Ние какво чакаме и защо?

93

Анонимен

преди 3 години

И аз съм за руската ,но нашите са набираха ,с повече от 300 милиона за живи ваксини

92

Анонимен

преди 3 години

Ако искате да се ваксинират повече хора и да има ефект,вземете руската ваксина.Другите си ги заврете отзад.Ама вие страх да не ви дърпат ушенцата западните ви началници.Какво тук значи здравето на един народ.Важни са *** ценности и еврогейската солидарност.

91

Анонимен

преди 3 години

само внесете руската ваксина, ние ще си я купим..........

90

Анонимен

преди 3 години

Два милиона ваксинирани не е оптимистичен вариант, а "Приказки от хиляда и една нощ". Само джинът от лампата ни липсва.

89

Анонимен

преди 3 години

Груба математика: до август са 7 месеца. По 30 дни всеки, това прави 210 дни, при това без да държа сметка за почивните и неработните дни до края на август. При 18 ваксинкрани на ден (толкова са ваксинираните за последното денонощие) се получава общо 3780. 3780. Къде са 2-2.5 млн. само Кантарджийски знае.

88

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от вас. Сега да видим кой ще понесе отговорност, че сте заложили всичко почти на Астра Зенека. Която се оказва най-лошата ваксина, а накрая и няма да дойде навреме. Кой бутна "All In" на куция кон?

87

Анонимен

преди 3 години

Ваксина мое и да си сложа,но единствено и само ако е от руската!Иначе ни паспорти,ни тескерета,ниищо не ме интересува!Още повече Боко не ще да се ваксинира,Радев също!

86

Анонимен

преди 3 години

Божков е виновен

85

Анонимен

преди 3 години

Тоя,много смешен!Прави смех.

84

IZrod

преди 3 години

Оставка! Корумпирани убиици. Нека всеки се поинтересува защо в Европа ваксинират по 100 човека в минута а тук няма ваксини.

83

истината

преди 3 години

Кой ще ги връща тези заеми теглени за купуване на тези фалшиви "ваксини" ? Борисов в затвора! Той помогна България да бъде финансово поробена от глобалистите банкери.