53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Ти неква нова биология ли измисли?Как мислиш се случват нещата в човешкият мозък без серотонин и допамин ? С ракия? До осми клас ходил ли си на училище или само до трети?

52

Германец

преди 3 години

Тоест по- от всичко, което така или иначе си бяхте.

51

Бизнеспарко

преди 3 години

2000лв взема касиерка колкото ти взимаш 10 000, явно нямаш идея за заплатите в Бг и поради тази причина съм 100% сигурен че си лъжец и ***. Не се обиждал, така си е. А за колата е въпрос на майндсет, Стив Джобс е казал - първа и втора класа каца по едно и също време :)))

50

Анонимен

преди 3 години

пЛандемията

49

до 44

преди 3 години

Колата за 5к е същата като тази за 50, само дето няма нищо общо.

48

до 44

преди 3 години

2000лв. не е малко, просто е заплата на касиерка в супермаркет. Всеки може да живее с 2000лв., въпросът е в какво се цели и за какво е учил. Аз с 2000лв. мога да живея точно николко дни. Няма как. Дори преди 10 години работих като студент за толкова и ми бяха крайно малко, камо ли сега.

47

според евреите

преди 3 години

т.н. пандемия ни прави по-богатиевреите са изчислили че спестяванията на Американците са достигнали 2.1 Трилиона Долара и сега евреите са в ужас защото Американците щели да си платят дълговете с тези паридали това е истина ?и да и не: от една страна имаме невиждана от 1929 безработица, но от друга страна цените на имотите вървят стремглаво нагореизглежда раздаването на помощи прави малка група от хора много богати а тези които беха бедни сега станха бездомници

46

Анонимен

преди 3 години

До 45Описваш себе си.

45

Анонимен

преди 3 години

И най-вече направи повечето българи по-глупави.

44

Бизнеспарко

преди 3 години

2000лв малко ли е? Ако не плащаш наем и нямаш заеми? Колата за 5к няма да е много по-различна от тази за 50к. А улиците са празни, народа е по чуждите вериги, онези, които изнасят от Бг парите и заради които се тровим и нямаме производство.

43

Бизнеспарко

преди 3 години

Криза си е, тука пак налазиха темата некви измислени герои с по 10 20 50к месечно заплати.айде по-реалистично моля, аз съм по фирмите от 10г и около мен само Ит-та са ми приятелите, ми над 5к няма заплата бе. Явно или сте на някого човек, или сте безкрайно алчни, нагли и безочливи, като моя шеф. Стига с тези пари- щастливи ли сте? Имате ли време за децата си, за себе си? Кога ходихте на почивка последно? Ден за ден и до уикенд ли живеете.Това са истинските въпроси...

42

до 37

преди 3 години

Миличката , липсвали й кафетата... Ех да ви имам ценностите... После защо ли работели за 2000лв.?! Е за колко да работиш, бе?!

41

СОЦИОЛОГ

преди 3 години

Магазините пращят от стока и клиентите купуват бясно. Улиците пълни с коли , не можеш да се разминеш. Откъде имат пари хората ? Харчат като за световно. Уж имало криза. Хахахаха

40

Анонимен

преди 3 години

Пандемията препълни чекмеджетата.

39

Анонимен

преди 3 години

При мен всичко е наобратно. Финансово съм си на същото положение. Отслабнах с 10 килограма.Животът ми стана по-спокоен и т.н.

38

Анонимен

преди 3 години

Единственото хубаво е, че свалих килограми, но не здравословно със спорт, а с глад, с цел пестене, защото финансовото ми положение стана катастрофално и гледам да пестя от всичко, храна, отопление...Иначе умора, депресия и песимизъм за следващата година. Дано си намеря работа скоро, че става страшно. Липсват ми социалните контакти, пътуванията, дори колегите (да не повярваш!).И просто мечтая всичко да е както преди!

37

Анонимен

преди 3 години

По дебела не съм, обаче определено съм по-бедна (с намалени доходи) и по-нещастна (липсават ми кафета, ресторанти, кина, екскурзии, театри. в общи линии беше една ужасна година и тая дето предстои няма да е по-добра.

36

Анонимен

преди 3 години

До Дора ДороваКраварке, на Малдивите не се ходи лятото ***.

35

Анонимен

преди 3 години

До ИкономистКолко?

34

Анонимен

преди 3 години

До венциКога си бил по-богат бе лъжльо?При Жан Виденов ли?