16

ПроСоТо

преди 3 години

също като през Войната......Само че тоя път БЕЗ война....Или чакайте!..-Всъщност ,ВОДИ СЕ ВОЙНА!..-Войната "НСР срещу Хората".....е,"Вствай,народ безчисленний,Вставай на смертньй бой!С фашисткой силой НСР,с мучителям людей!"....нема как,ще запеете некой ден и тая песен...Колкото повече отлагате битката,толкова повече ще са загубите.

15

Мутафчийски

преди 3 години

Още един аргумент на Бойко да въведе вечерен час и у нас-да почерпим от опита на големи шефове!

14

Анонимен

преди 3 години

Купувайте кучета!

13

Анонимен

преди 3 години

Те обърнаха държавата от протести, защо мълчите

12

Анонимен

преди 3 години

Настъпва ерата на комунизма.Следващата стъпка е да заличат частната собственост.

11

Анонимен

преди 3 години

"Ако имаше комунизъм всички щяхме са сме щастливи и равни а враговете на властта в лагери."Ами честит ти комунизъм. Сама дето сега не те хранят в някой лагер, ами са те оставили да се спасяваш сам, затворен в къщиТарикати са те, а ти уфсъ

10

Анонимен

преди 3 години

Ха! Като се гледат данните, в Холандия от началото на декември досега има постоянен и драстичен СПАД на заразените! Повече от два пъти са ПО-МАЛКО за месец. И на фона на това - полицейски час?!Явно и там нефелните им управляващи с "мерки" решават други проблеми, съвсем не здравни и от загриженост за хората. Явно навсякъде на управляващите много им се услажда да имат не свободни граждани, а покорни (здравни) роби. Да видим как ще свърши цялата тая световна "лудост"...

9

Йокин

преди 3 години

Комунизма,го имаше,но имаше,по,най,а и МНОГО ЩАСТЛИВИ,но трудовите хора,не бяха от тях.

8

Батко

преди 3 години

Много смях са им мерките! Хората се усещат и не им минават номерата! Пландемията рано или късно ще свърши! Само, че проблемът са Ковидарите, Зомбитата и овцете!

7

Анонимен

преди 3 години

"Нидерландия въведе днес полицейски час с цел борба срещу коронавируса".......Точно така, ама не съвсем.Нидерландия въведе полицейски час с цел подсилване на полицейските водни оръдия срещу десетките хиляди протестиращи по улиците, недоволни и гневни холандци. А за тези масови протести в Нидерландия, впрочем, нашите медии си траят, все едно не се случват. Е, случват се. И още много още има да се случва.

6

Анонимен

преди 3 години

В Нидерландия взимат адекватни мерки, а протестират да им отварят кръчмите, защото жалкият им животец е само ядене и пиене.

5

Нане

преди 3 години

Песовете с повече права от гражданите.Ей това е либерастка демокрация!

4

Анонимен

преди 3 години

Тия си мислят, че вирусът има работно време и излиза вечер, а през деня почива, но не са прави! Вирусът си почива събота и неделя. За справка нашата статистика със бройките заболели. Значи трябва не вечерен час да въвеждат, а да обявят, че всеки ден е събота и неделя!

3

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, хората излизат на обяд да се хранят, и се събират по много около местата за хранене. Направете и "обеден час" и глоби!

2

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше комунизъм всички щяхме са сме щастливи и равни а враговете на властта в лагери.

1

Анонимен

преди 3 години

Фашисти и продажници