6

Анонимен

преди 3 години

Но стани и се изправи на нозете си! Защото Аз затова ти се явих, за да те поставя служител и свидетел на онова, което си видял и което ще ти открия, като те отнимам от народа юдейски и от езичниците, при които те пращам сега"(Деян. ап. 9:1-28; 22:3-15; 26:9-18). Савел, разтреперан и ужасен, казал: "Господи, какво искаш да направя?" А Господ му казал: "Стани и влез в града, и ще ти се каже, какво трябва да правиш". Може един ден подобно нещо да се случи и на невяврващ човек.

5

GodisSavior888

преди 3 години

За св. апостол Павел:С това намерение (около 35 г.) отивайки в Дамаск с власт и поръчка от първосвещениците, посред ден, на пътя, видях от небето по-силна от слънчево сияние светлина, която огря мене и вървящите с мене. Всички паднаха на земята, и аз чух глас, който ми говореше на еврейски език: "Савле, Савле, защо Ме гониш? Мъчно е за тебе да риташ против ръжен". Аз рекох: "Кой си ти, господине?" Той отговори: "Аз Съм Иисус, Когото ти гониш.

4

Анонимен

преди 3 години

Да, с тая пандемия лъснаха всички сполучливи бракове, които явно дължим на святнатата *КС*ения - единият удря, другия търпи, а децата запушват уши и стискат очи. Ако това не е сполучливо, не знам кое е.......

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На днешният ден св.Ксения Петербургска е починала.Мир на душата й.Тоз който търси закрила и помощ,да бъде подкрепен от нея,както е помагала на много други.Честито на именичките,носещи това красиво женско име.

2

Ксенон

преди 3 години

И ваксиния също.

1

Анонимен

преди 3 години

Т'ва сигур' се празнува у Гърцията, 'щото лееееееко на гърчиля ми бият таквиз имена... И защо ги пишете гръцките празници по наши сайтове, като че ни засяга??