15

за спорт

преди 3 години

който подобрява здравето дават милиони но да купят 2-3 медицински хеликоптера които СПАСЯВАТ човешки животи нямат пари !!! но и никой от опозижията бсп или дпс не казаха нищо по въпроса за тези години ...прав е слави , че всички са в играта. просто от хеликоптерите не могат да открадат 50--60 % от стойността им

14

Анонимен

преди 3 години

Полудяха със спортните зали.А повечето спортисти са глупави и ограничени хора.Винаги ми е било много странно как им се радват все едно са нещо кой знае какво.Те това работят-ритат топа,бият се,премятат се,тичат.Жените им се снимат голи в интернет а феновете им са някакви алкохолици и аграри.

13

кърмъзъ байряк

преди 3 години

Ще имате възможност да построите много неща, като пробационна мярка.

12

ГосТ

преди 3 години

Спорт - няма, зали строят. Наука- няма, техпаркове строят. Здравеопазване -няма, за мерки говорят, изкуство- няма, лувъри строят. Образование -няма, училища строят. Туризъм няма - хотели строят. Аве изобщо, голяма дейност кипи по усвояване на средства.

11

шоп

преди 3 години

Зала за чалга? Че нали вече има зала на 100 метра? А басейни няма ...

10

Герберист

преди 3 години

Трябва да се краде, другари!

9

Герберка

преди 3 години

...И кумбулите, и кумбулите...

8

кво кво

преди 3 години

Чудех се какво ми липсва. Такмън родния спорт и чутовните му постижения, та да си дигна мъненко самочувствието и патриотизЪма.

7

Анонимен

преди 3 години

Държавата на мутрите.За "Спорт" пари има,за култура - не!

6

Анонимен

преди 3 години

По всичко построено и ремонтирано от шайката до сега не знам някой да вярва, че тиквите са добри стопани.

5

Анонимен

преди 3 години

Бойко да нареди 3000 легла и чували.Така или иначе спорт няма вече.Чиновниците в министерството са повече от спортистите в България!

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

с какви пари ще я построите господин КРАЛЕВ

3

Анонимен

преди 3 години

Колко кияци ''работят'' в това министерство и всеки месец взимат тлъсти заплати без да правят нищо?Спортисти няма вече но министерство има!Че и с 30% им вдигнаха заплатите,а и за ковид добавки взимат,все едно са на първа линия!А за дребния частник държавата една стотинка не дава!За какво ни е това министерство?

2

dmx

преди 3 години

Многофункционална офис сграда в парка. Някъде за подпорна стена-хотел място ще се намери ли?

1

защо

преди 3 години

"Министерството на младежта и спорта е отличен мениджър на спортните обекти, които стопанисва", категоричен е спортният министър.А това, дето гледахте по телевизията е нагла лъжа.