35

стягай

преди 3 години

багажа, че си отиваш остави залата -до сега спа ли- ей много си работин тарикат

34

Анонимен

преди 3 години

Кого заблуждавате с този спорт, затваряйте спортните училища и стига лъгахте хората да си затриват бъдещето да се правят на спортисти, че да има алиби за поредната кражба. По-добре да седнат да учат нещо, знания, занаят, вместо да ви правят оборот.

33

анти майна

преди 3 години

този алфа свинчуга ли люби журналистките на бтв?

32

Анонимен

преди 3 години

В Сливен щял да стрии зала ...за ромовете бря )

31

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредното НЕАДЕКВАТНО решение на "Министерството на младеща и спорта"

30

Анонимен

преди 3 години

Всъщност Кралев има набита фигура. Не е чак толкова дебел, колкото изглежда. При него проблемът е в главата. Прави много неприятно впечатление с някои изказвания.

29

Анонеимен

преди 3 години

ае стига с тия спортни зали бе

28

Alex

преди 3 години

Повече басейн за народа!Ако ГЕРБ, с толкова пари имаха малко акъл държавата щеше да е много окей.Пак добре - имаме басейн в зона б5, където навремето хероина беше масово забавление. Ако БСП беше на власт и това нямаше да има.Но ГЕРБ за нищо не стават, БСП са некадърни, а докато градските десни се нагрухат аз ще съм твърде стар да ида да плувам. Е това е трагедията на България - за един живот почти нищо не можеш да свършил заради някаква шайка призвани уж свише :)

27

Боко

преди 3 години

Ние ще строим , вид ще плащате ...после и за вход

26

Анонимен

преди 3 години

Този глиган не се спря .Съсипахте всичко окрадохте всичко.Предизборна агитация отново.Как не ви е срам да гледате как се руши двайсет години.

25

Анонимен

преди 3 години

Някой вярва ли им още на тези?Опичайте си акъла на следващите избори.

24

Анонимен

преди 3 години

Недей да строиш, ***! Остави на следващото правителство , че ще вземе да пропадне залата като метрото или да се срути като скалата край Рилския манастир!

23

Анонимен

преди 3 години

Страхотна новина. Червено знаме ще бъде нов модерен комплекс. Само ГЕРБ. Въпреки пандемията и наследството от тройната коалиция държавата е във шеметен растеж.

22

Предприемач

преди 3 години

Браво на господин Кралев. Всички спортисти и привърженици стоим зад правителството. Евала, за 30 г. най сетне се намери един да гради и да оставя нещо след себе си. Другите само крадоха.

21

Анонимен

преди 3 години

министъро има нужда да спортува и да си подобрява осанката и да се подмладява. Имаме нужда от никомуненужни строежи, че кражбите не бива да спират и за миг. Кво като има пандемия? За едни има пандемия, а за други е златно време за голямото кльопане.

20

:

преди 3 години

Отдавна не съм писал тук , междувременно тия лунатици от днес са цензурирали думата ко.му ня,га , те и преди това бяха забранили половиния български език , ама тук надминават и себе си , дори С. Корея !

19

Анонимен

преди 3 години

Браво ...спортни зали за гласоповодаателите на герб,с бТВ че влизат ли и ромовете

18

шмatka

преди 3 години

Държавата вече няма млади хора за спорт ,тоя строи зали! Май пак става дума за лява ръка в десен джоб?

17

.

преди 3 години

Отличен мениджър на спортните обекти ... този огромен комплекс пустее от 10-ки години , той е направен просто иска ремонт , *** са прави , че днешните не могат да боядисат това , което е построено , сега пак ще се откраднат едни пари, корупцията е повсеместна от кмета на най-забитото село до премиера с кюлчетата , поне децата да има къде да тренират.

16

Анонимен

преди 3 години

Зала добре, ама първо си оправете метрото и Славейков и Западен парк и околовръстното...