201

Анонимен

преди 3 години

Do 283 Защо говориш глупости. За резиденицията в Геленджик се знае още от 2010 г. , така че Навални не казва нищо ново. Това е частен обект, който се строи с частни инвестиции, а не с пари от руския бюджет. В момента строежът е замразен. Навални лъже, че този обект принадлежи на Путин и няма никакви доказателства за това. Той да каже откъде има биткойни за 8 милиона долара

200

Дааа

преди 3 години

"Двореца на Путин" е просто фалшификат на цру. Такава сграда има, в гугъл мапс можете да я видите. Снимка на Путин в сградата или около нея няма. Всеки един от вас може да бъде набеден по същия болшевишко-американски начин. *** се оправдавай.

199

Край

преди 3 години

Нелегитимната власт на САЩ осъжда действията на легитимната власт на Русия.За 50 и.. % от населението на САЩ президента им нежелан и избран с лъжа.За 80% от населинето на Русия Путин е желан за президент.Къде е Демокрацията.

198

Анонимен

преди 3 години

Докога Франция ще продава електроенергия от атомните си централи на немците.Нали уж германия беше против Аец и беше минала на перки в гза и шапки с панели що лупуват френски ток от Аец и кога ще си затворят техните Аец казаха 2022-ра ама май няма да е тогава.

197

Анонимен

преди 3 години

гледах филма на навални за двореца на путин за 800 милярда долара това е пълен шок

196

Анонимен

преди 3 години

реално са арестувани над 100 хиляди което е ужасно, хиляди са убитите с катречници, а. путин се крие в двореца за 500 милярда евро.

195

Анонимен

преди 3 години

немците и Сащ много искат безплатни ресурси че без ресурси няма икономика.А германия няма нищитчко Сащ тоже

194

Русофил

преди 3 години

Дарих 2 стотинки за двореца на Путин. Щях да даря повече, ама Борисов ми открадна парите.

193

Вече не съм заразен

преди 3 години

Русия арестува близо 3500 души на протестите за Навални. Относително от тях само 1% - това са около 35 души ще даде фира, какво толкоз

192

Анонимен

преди 3 години

Путин е закъсал с дострояването на двореца в Геленджик, няма мъни. Сутринта минах покрай руското посолство, изнесли са касичка за набиране на средства за двореца на Путин. Апелирам към всички русофили да отидат до руското посолство и да дадат своята лепта. Не забравяте че Русия е освобождавала българските русофили няколко пъти и вие сте им силно задължени.

191

Анонимен

преди 3 години

Вместо да четете малоумията на руските *** влезте в тубата и вижте филмчетата на Навални. Изводите си ги направете вие. Впрочем "Двореца на Путин" до вчера имаше над 57 милиона гледания

190

Анонимен

преди 3 години

Сталинските методи в действие, и после Путин не бил диктатор.

189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286То това така или иначе става. Въпросът е как още може да се помогне на руските опозиционери. Аз лично вече втори път дарявам за тях. Досега 200 лева и ще давам още. Без пари няма как.

188

Анонимен

преди 3 години

Засега протестите са само с искане за освобождаване на Навални. Ако Путин не направи тов другата седмица тези протести ще ескалират с искане за оставка на Путин.

187

Щирлиц

преди 3 години

"Ройтерс" и някаква прозападна телевизия "Дъжд"......Достатъчно.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 284"След този рекорд ще има още един. 30-40 души безследно изчезнали от арестуваните 3500."За съжаление това няма да бъде последния такъв рекорд.Само вижте какво става в Беларус, където малкия Путин вече месеци наред бие, убива, отвлича и малтретира. Ако мислите, че Путин няма да први това, с с още по-брутални методи. .... се лъжете. Руснаците трябва да се готвят за дълга и продължителна решителна обсада на диктатурата.

185

НЕМА КИНТИ ВЕЧЕ

преди 3 години

Само КЮЛЧЕТА и не в ЧЕКМЕДЖЕТА, а ДИРЕКТНО в БАХАМИТЕ. Там ще се мести ОН - БАЩИЦАТА

184

Анонимен

преди 3 години

Стига ни занимавахте с тази пропаднала азиатска коооочина. Санкции до дупка и продължаване на процеса по военно заграждане от всичките и страни.

183

1

преди 3 години

До Анонимен 240"Семейна ценност е да не си предател на Родината си, господин/ госпожа сооооросоид!Панимаеш?"Правилно, не е семейна ценност да предаваш родината си, като крадеш от нея и от нейните граждани, за да строиш едномилиардни дворци, като биеш и убиваш гражданите й, само защото искат да бъдат третирани като хора, да убиваш политическите опоненти, защото искаш власт, да изолираш страната си от демократичния свят,под предлог, че някой иска да направи нещо на страната, докато ти я грабиш

182

Анонимен

преди 3 години

Рекорд! Русия арестува близо 3500 души на протестите за НавалниСлед този рекорд ще има още един. 30-40 души безследно изчезнали от арестуваните 3500.