221

джаки

преди 3 години

До Гвоздинка Добре се живеело ... Абе вуйно, ти от вашто село излизала ли си? Чувала ли си за едни малки държавички като Норвегия, Швейцария, Люксембург. Лихтенщтайн ... За Абу Даби, Дубай и тем подобни да не говорим. Не излагай родата!

220

Гвоздинка

преди 3 години

Естествено че са малко за толкова им плащат.Повечето са с Путин защото при него се живее добре.Да им врътнат кранчето на сметките на Навалниците и да им дадат по една мотика и ще се кротнат

219

Анонимен

преди 3 години

НПО- това са организации за лапане на пари и произвеждане на фалшиви новини .

218

Анонимен

преди 3 години

Aз пак да кажа дори и да са 40 000 протестиращите то в 9 милионна Москва това е капка в океан.Не правете Навални страдалец.Той е крадец и американска марионетка на заплата от американските служби.Дано да го натирят в затвора и то за дълго..

217

Анонимен

преди 3 години

Ключова фраза: "Според неправителствената организация ОВД-ИНФО."Те, неправителствените организации, както знаем, само истината казват.

216

само глоби и дела

преди 3 години

понеже децата на снимката са деца на едни по възрастни, които се изхранват с парите на западните данъкоплатци наред с останалите техни и други безделници, само дела и глоби, така западната икономика ще помогне на руската икономика да живее глобализма на лентяите

215

кашкавалеф

преди 3 години

А кое не е империя на злото Китай ли дето прави нацистки лагери в 2021-ва година или Япония издевателствала над сума ти хора до края на ВСВ или Германия избила половин Европа или кой?

214

Анонимен

преди 3 години

Путин е предприемач, той не строи двореца за себе си а инвестира с цел продажба. Борисов е проявил интерес за покупка на имота.

213

хахаххааааа....

преди 3 години

До ДОЛУ ПУТИНИЗМААма Борисов ми открадна парите.......

212

Анонимен

преди 3 години

До До 248"например интериор от библиотеката в Прага"Интериора не е от библиотеката в Прага, а от честния *** на Путин.

211

До 248

преди 3 години

До АнонименТова филмче с кадри от други сгради,например интериор от библиотеката в Прага, е класика за фейк нюз.

210

Навални завижда

преди 3 години

Ей това са големи завистници бе. Путин 20 години прекара в трюма като гребец на галерата, 20 години не беше излизал на слънце, неуморно гребане в тъмното и сега като си построи скромна къщурка с честно заработените пари в Геленджик всички му завидяха. Ами да отидат и те 20 години да гребат, та и те да си направят такива къщурки.

209

Путинь

преди 3 години

Боли *** двореца за протестиращите.

208

Що"Да"Вида

преди 3 години

30 години вече ядем попарата на Запада и двата пръста на Желю Желев, не мерси България не вярва на сълзи.То хубаво едва ли ще видим някога от някъде, но поне не на правете на ***.

207

ДОЛУ ПУТИНИЗМА

преди 3 години

ТОВА Е ЧИСТ ФАШИЗЪМ, ИЛИ "РУСКИ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" В ДЕЙСТВИЕ!!!СВОБОДА НА НАВАЛНИ!!!!

206

Анонимен

преди 3 години

Русия и САЩ са империи на злото, две лица на една и съща монета. Всяко тяхно сполетяло ги нещастие е тържество за останалия свят.

205

sofeto

преди 3 години

Там си е така от отколешно! Това рушняка не е видял нищо по хубаво от крепостничтво, феодализъм-царизъм. Прeскачайки капитализма директно към болшевизъм-сталинизъм, комунизъм и за капак последно "КГБпутинизъм".

204

Как се прави рейтинг

преди 3 години

Много просто: Навални има условна присъда (за криминално дело) и трябва да се явява периодично за да се подписва. Умишлено не го прави, за да го осъдят на реален срок и да се обяви за жертва на Путин. Просто, нали?А в сибирският град Томск вероятно е открил корупция и някой от тамошните корумпирани е искал той да не стигне до Москва за да си публикува разкритията по медиите.Но Путин няма никакъв интерес да се занимава с него.

203

Западни мастии

преди 3 години

Сащ и германия се облизват за безплатни ресурси скимтят като бити перастини.Слава России слава героем поздравует вам с день победу

202

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за вечната дружба ама сега се обърках с кого да я правя тая вечна дружба с Путин или с Навални. Нинова и Радев ми казват да я правя с Путин защото другото било намеса във вътрешните работи на Русия. Аз не искам да се меся във вътрешните работи на Русия, достатъчно ми е да и се меся във външните работи.