261

АнонимеН

преди 3 години

КАК ГОТИНО ГИ МЛАТЯТ НЕ Е ИСТИНА!!!ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЖИВЕЕ В ПРЕДВЕРИЕТО НА АДА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТРЕТИРАНО ПОДОБАВАЩО!!!

260

Ха ха

преди 3 години

Хамерика трепери за платените навални хорица измамени сте от Навални.

259

Анонимен

преди 3 години

Създава се впечатление, че демократичния свят се вълнува само за съдбата на руснаците.Нито за генерал Сулеймани и иранския физик, брутално убити пред очите на целия свят, нито за Хашоги, убит и нарязан на парчета, нито за хората в Сирия, чиито глави рязаха пред камерите любимите на демократичния свят умерени терористи (списъкът е доста дълъг) демократичният свят прояви някаква загриженост.

258

Западна Демокрация

преди 3 години

колко струва т.н. западна демокрация вече видяхме - Байден още държи 25 000 армия във Вашингтон за да се пази от народната любовПротестите срещу про-западната хунта на Тукквочча са популизъм, а когато Сорос плати на 10 000 Украйнски гастарбаитери да излезнат на протест в Москва - тода е демокрацияако хората знаеха какво ще стане преди 31 години -щяха да ви пребият с камъни !!!

257

Анонимен

преди 3 години

НПО-то май предварително се е приготвило да брои арестуваните и колкото повече са те, толкова по-добре за НПО-то.Планът беше Навални да бъде арестуван и този план не е на Русия, а на някой друг.

256

Бай Шиле

преди 3 години

Ако Навални се изявяваше така в Турция какво ли щеше да го последва и щяхте ли да квичите така..?

255

Анонимен

преди 3 години

Тоя като се е загрижала ЕС и герб ,що Меркел не ни даде поданство )

254

Миньорче

преди 3 години

Путин бие яко като истински комунист а не е монахиня като наш Баце Боце !

253

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименНавални получава средства от запад и ги харчи в Русия а путинските олигарси изнасят пари на запад от Русия.

252

дядо йоцо гледа

преди 3 години

*** глави се интересуват колко хора протестират и колко хора са арестувани в Русия, САЩ и Бг. Нормалните хора се интересуват защо протестират и защо са арестувани.

251

Анонимен

преди 3 години

Руснаците защо не осъдят Нахални за дезинформация за двореца и други лъжи и т.н. , както и за уронване престижа на държавата,както и за получване на средства от чужди организации за антидържавна дейност?А на затворените ,да им се прожектира филм с разяснителен характер, даже може да им пуснат клипа, на който Коломойски извърши нахлуването в Одеса и избиването на хората там!

250

Анонимен

преди 3 години

3500 арестувани ,а колко убити?И колко убити имаше при щурма на Капитолия!И да не забравяме ,че Байдън се закле пред 200 000 знамена ,2 000 войници охрана и шепа представители на власта и слугинските медии.Щото са голяма демокрация и много го обичат нали?Призовавам оня ушатия да отговори дето цъка пенита пред Козяк

249

Ами

преди 3 години

нали било много добре в русията Защо хората са по улицитеИзлезли са да си заработят грантовете от Соpoc и САЩ. В 12 милионна Москва са излезли 4000 души, т.е. 0,0003% от населението. Все едно в София да излязат 400 грантаджии и да кажат: Ние сме България. Ами не сте, тия предатели и майкопродавци и слуги на чуждестранни агенти не са Русия.

248

Анонимен

преди 3 години

Вчера един американец на един форум беше много учуден как всички на протеста са с маски. По-късно един руснак му отговори:- "Ако сте влизали в болница в Русия или в Източна Европа, не една ами две маски ще носите"!

247

Анти

преди 3 години

И всичко това заради един почти доказан опозиционер,дето го тровивиха пък той оживя,ходи на сводка при кака Меркел и се активира,да му се начудиш,ама Юесей ,ЕС единни за тоя червей дето използва малолетни.Ами то трябва малко доблест и морал,а тоя го няма!

246

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ДО ПРАВОСЛАВНИЯ ПАТРИОТТУК ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БИЕХА ПОЛИЦАЙТЕ , ТИ СИГУРНО СИ БИЛ ДРОГИРАН ТОГАВА , ЩОМ ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ.....

245

Анонимен

преди 3 години

до нашите русофилски *** нали било много добре в русията Защо хората са по улиците Ти да видиш

244

Анонимен

преди 3 години

Това се казва полиция, а не като нашата. При протестите нашите стояха мирно и понасяха униженията на шепа мухльовци, които ги замеряха с яйца, домати, павета. Трябваше да има арести и после то се знае......озаптяване и опитомяване на "дивите зайци".

243

кво

преди 3 години

"Протести и в България: "Свобода за Навални!", "Путин е убиец""а бре гледайте си собствените проблеми, що си ровите носовете къдет не ви е работата

242

Анонимен

преди 3 години

А бе кви арести на сороските слуги бе ! а бе бой до спуквнане и обратно