21

АнонимеН

преди 3 години

РАДЕВ И НИНОВА ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ ПОДКРЕПЯТ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН И КАКВОТО ИМ НАРЕДИ ЩЕ ГО ИЗПЪЛНЯТ!!!МЪЛЧАНИЕТО СЪЩО Е ЗНАК ЗА СЪГЛАСИЕ!

20

Здрасти

преди 3 години

Турция започва производство на Руската ваксина от февруари.

19

Анонимен

преди 3 години

Протести имаше в 70 града и общото число на протестиращите беше 30-40 хиляди.

18

BGN

преди 3 години

Не чувам да има убити!!!!Нещо за Капитолия а а а а а а!!!

17

,не и вярвам

преди 3 години

Реакцията на Путин е ясна,но някой забеляза ли как реагира опозицията в лицето на демократичната Нинова....нищо не се е променило в БСП. Затова и на изборите трябва да се гласува срещу шайката. БСП,ГЕРБ,ДПС, Марешки, т.нар."патриоти" всички са част от шайката.

16

Факт

преди 3 години

Само Москва е над десет милиона, майдана пак не мина..

15

Господин

преди 3 години

И това активно мероприатие се случва, само няколко дни след встъпването в длъжност на демонократа Байдън. Брех, каква случайност! Хибавите дни за руската федерация приключиха, от тук ще има само натиск, докато Русия я няма!

14

Лелеле

преди 3 години

В Перник има лагер за изтезания срещу неудобни но за БГ властите и медиите това не е проблем!

13

MaйMyнaтa

преди 3 години

Джо да праща умиротворители, ако му стиска. Или вече саша не е миротворец

12

Анонимен

преди 3 години

3 500 човека да арестуваш... това е абсолютно престъпление.В Русия революциите стават стихийно, а после на властниците - жална им майка. Режимът се клати яко. Скоро ще рухне.

11

Анонимен

преди 3 години

'' Русия арестува близо 3500 души ''................а Резидента мълчи ли мълчи като комунист на разпит ... за другарката Нинова е просто 'вътрешен проблем' тука БСП и приближения и резидент доказаха, че не са мръднали на милиметър от комунистическо-съветското мислене, че подкрепата за протестите в България са били просто политическа игра продиктувана от личен интерес. И че единствения демократ е всъщност Бойко.

10

канарче отлетя на юг

преди 3 години

"Според неправителствената организация ОВД-ИНФО има над 3450 арестувани след многохилядните протести в Русия. Според тях такива масови арести са категоричен рекорд, съобщава БНТ"сичку е ясно

9

Папуа БГ

преди 3 години

А Българските медии са толкова корумпирани, че излъчват само международни новини и хвалебствия за кървавият Диктатор Борисов въпреки, че Българите са най-бедни, корумпирани и умиращи но за медиите явно това не е проблем!

8

Кико

преди 3 години

Русия е по рекордите, Турция-много добър ученик!

7

Анонимен

преди 3 години

Хахаха сащ осъждали бруталните методи, докато техния "президент" се заклева пред 25000 тежко въоръжени военни, и сигурно 4-500 граждани

6

Джугашвили

преди 3 години

В Сибир затворите отдавна чакат протестъри. Има места за всички.

5

Анонимен

преди 3 години

Споко Шорошооидчета. Няма да има цветна революция. Знам че много обичате смяна на режима и свалянето на "диктатори", ама не и тоя път.

4

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПРЕДВЕРИЕТО НА АДА НА ЗЕМЯТА!!ДОРИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

3

Анонимен

преди 3 години

И това ще мине като в Беларус, няма страшно.

2

Анонимен

преди 3 години

Очакваме пряки включвания от цяла Русия тази сутрин по Нова Т и бТв, разбирасе експлозивно. Сигурно са изпратили своите кореспонденти!