22

Unknown

преди 3 години

На тоя боя му е малко, ако го хвана да ми краде нещо първо ще го спукам от бой и после ще извикам полиция.... да е.а и помияра смотан..

21

Тикволандия

преди 3 години

Новината мина и замина, а този крадец ще го пуснат, защото това, което е откраднал струва под сто лева. А в САЩ при рецидив (повтаряне на същото престъпление, за което е получил условна присъда) техният крадец си влиза в затвора и то поне за някоя и друга година. Нямаме закони, това е.

20

сминдух енд чесън

преди 3 години

Какво излиза ,че според пишещите тук виновни са хората оставили количката си .Пречи на живеещите да си носят пакетите с тоалетна хартия.българина освен да пълни тоалетната ,като че ли за друго не става.

19

В

преди 3 години

Като гледам не им е влезнал вкъщи...Така вещи не се оставят къде ти падне после да ревеш...Да не говориме че както се спомена и по надолу тея *** по общата част не само пречат на хората а и на пожарната безопасност...

18

Анонимен

преди 3 години

Ами дръжте си ги вкъщи. Не им е мястото на междуетажните площатки. Имам такива се.ляндури в блока. От долу до горе колела и колички,някои даже с по 3 колела. Не може да се минава по стълбите, ако носиш нещо голямо, което не се побира в асаньора трябва седмица преди това да ги допредя...

17

ей

преди 3 години

*** как ще вземеш количката с нея няма да станеш милионер олигарх.Връщай я веднага.

16

Минаващ

преди 3 години

Койчо, вземи крадни и ти да видиш как веднага ще те пуснат.Поне тухли може се научиш да правиш.

15

Койчо

преди 3 години

Едно време крадците ги пращаха да бачкат в тухларниците за да им дойде акъла.Сега го пускат веднага за да може пак да краде

14

Анонимен

преди 3 години

В общите части. Всички вещи са общи, ако няма договор за ползване с Етажната Собственост.

13

Ето за това

преди 3 години

Трябва да бъде обесен и оставен да съхне на фара на морска гара. Другите ще се замислят след това

12

Анонимен

преди 3 години

Абе защо винаги, когато има снимка/видео на крадеца, излиза, че не е индо-българин?

11

Киро Рамбото

преди 3 години

А възможно ли е да е замесен някой от съседите?

10

666

преди 3 години

Кражбата естествено е ужасно деяние, но личните вещи нямат работа в общите части. Пречат на пожарната безопасност и на останалите съседи.

9

отговор

преди 3 години

До ВъпросМи щото са модерни еврогейци!Тва не са тъмните балкански субекти по тошово време,дето закусваха с мастика и ченгетата разсеяно ги подминаваха!

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки краде,лъже,прави далаверки. Дори и Днес.бг. Сега пуснаха статия -Как сайтовете за залози се конкурират за клиенти? Обачее понеже крият пари от приходи от реклама са го написали като новинарска статия в която нямаш право да коментираш. Явно се рекламира Ефбет,но няма да си платят данъци за получените парички. Ей затова тази държава няма да се оправи. И контрол няма. Трагедия.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе хората милиони крадат а Гешев се прави на неразбрал,вие с битовизми..колички..милички...!

6

Анонимен

преди 3 години

Бил познат, бил крал един,два, три пъти и пак ан свобода и пак ще краде докато не умре от старост на свобода. Добре дошли в България и българския съд !

5

любопитен

преди 3 години

А какво прави сушилката с бельо на стълбищната площадка? Не че е редно да се краде чуждо бельо ама нещо не ми се връзка някоя булка да си изтъпани бикините на показ :)

4

Бахахахха

преди 3 години

Хей ръчички, хей ги две. Те се чупят най-добре. Бой бой бой и цял живот да се нуждае от количка!

3

Въпрос

преди 3 години

А татковците защо като женки се оплакват а досега някой не му е забил един як шут и да му даде начална скорост надолу по стъпалата?