14

anonimen

преди 3 години

sladkis

13

Авторкята иска да ка

преди 3 години

Сред нашинките бизнеси се пробват и чужди, ама няма да мине

12

писна ми

преди 3 години

раздават си на техни хора - прибират проценти -вече имаше репортаж по телевизията .Раздават си моите пари от данъци и осигуровки ,дето едвам ги внасям - В тая война всички сме зле и всички имаме нужда от помощи !Април ги махаме герб - Стягайте се -никви за гъби за риби - Стиииига !

11

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Скоро Преброяват ли те герберугите,крайно нуждаещ се пиши,че социала е за другите,нямаш ли късмет-ФАЛИТ!

10

Анонимен

преди 3 години

До изборите ще минава,а след това всеки да се спасява поединично,защото Боко ще е изпразнил хазната и тогава други трябва да му мислят как ще я пълнят.

9

V

преди 3 години

Швейцарският финансов експерт Егон фон Грейерц:Ако президентът Байдън иска да спаси американската икономика, той не трябва да печата трилиони долари безполезни пари, а да поиска от министъра на финансите Джанет Йелен да изтегли цялата амортизирана валута от обращение, както предлага Аристофан през 405 г. пр. Н. Е., Коперник през 1517 г. и Грешам през 1560г.Има само един проблем с изтеглянето на обезценени долари. Просто няма да останат пари в обращение, тъй като всички долари най-накрая са загубили стойността си.

8

Анонимен

преди 3 години

аз разбрах по фиша как от над половин година ми намаля заплата с около 300 лв , а работа не мие по малко

7

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЧЕЗАР БОРИСОВ,МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА:ДОСЕГА СМЕ РАЗДАЛИ ОКОЛО 265 МЛН.ПО ПРОГРАМАТА 60 НА 40,116 МЛН.ЩЕ БЪДАТ ОДОБРЕНИ ОТ ПОНЕДЕЛНИК КАТО ЩЕ СПАСИМ 250 000 РАБОТНИ МЕСТА.300 000 РАБОТНИ МЕСТА СА СПАСЕНИ С 367 МЛН. ЗА 8 150 ФИРМИ!НЕЩО РАЗБРАХТЕ ЛИ?

6

жалко

преди 3 години

До Земе(вла)делецЩо не кажеш, че продукцията ви е ГМО ?!Такава колкото по-малко ядеш, толкова по-здрав ще бъдеш.

5

Анонимен

преди 3 години

а и много фирми останаха без пари, защото не успяха да влязат в техните критерии, направени за техните фирми да получат пари, айде, моля

4

Анонимен

преди 3 години

парите трябваше да ходят при хората не във фирмите. Защото на някои тарикати си им работиш както преди а те ти плащат по схемата 60на40

3

Земеделец

преди 3 години

Бойкономика в действие!Бизнес от смяна на чаршафи,пивници и данъци без никакво производство!А кой ще копа и рани прасета да ви рани вас бе?

2

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`45 години стигат !`,сега пък стана `Ако мине`.Хитрец *** пак валат е,ще оцелее с `мазнинката`!

1

Анонимен

преди 3 години

бизнесите да се преоринтират след като реалноста е такава.Това е пазар днес правиш едно утре друго.Те искат народа да плаща бакиите на богатите а те да си карат мерцедесите и да си чукат любовницитеАйде стига са лапали пари на народа.Тези пари да отидат за пътища, инфраструктура и образование.