34

Bond

преди 3 години

Като какъв Радев ще коментира ареста на някакъв си, нарушил законите в собствената си страна? Нахални да не е български гражданин?А кво стана с метрото, драги ми калинки?Валя малко дъжд (в София нямаше порои и наводнения) и релсите пропаднаха.

33

потрес

преди 3 години

Много нагъл долен и безкрайно проздъ тип мутра.Идеала на повечето булгари чалгаджии!Няма по голямо нещастие от това да си се родил в такова блато.Да,БЛАТО!!

32

Анонимен

преди 3 години

До аа1830"Вместо да внимава с кой си ляга той с Радев се заяжда на тема Навални дето пък изобщо не е по темата.."Така е, много по важно е за русофилите това кой с кого си ляга, отколкото подкопаването на демокрацията и разпространението на държавен терор и репресии срещу опозиционери.

31

Куку

преди 3 години

Как да коментира,като Радеф ни го натресоха кагебейските бандити.

30

Анонимен

преди 3 години

Истината е,че високият рейтинг на Радев не дава мира и сън на вожда на мисирките и калинките.Затова с повод и без повод търси да се заяде с президента,очаквайки ответна реакция,за да може отново да се заяде и така до безкрай.А ***,в която превърна хубавата ни държава,някой друг да я оправя.

29

Анонимен

преди 3 години

До ЕврогейБойко може да работи по множество теми едновременно.Твоите коментари показват, че поради ограничен умствен капацитет Фигуранта може да се концентрира само върху една, максимум две теми. Примерно, да плюе по институциите в България една и две, нещо за Деса.

28

Еврейски отпадък

преди 3 години

Мутрата отново се опитва да отклонява вниманието от истинските проблеми в държавата и геноцида който провежда като изгражда и прави изкуствени скандали с Радев и намесва събития от трети страни които са тяхни вътрешни проблеми Такъв ТЪ-ПАК историята на България не познава от нейното създаване

27

Путин

преди 3 години

Убий простака с мълчание!Радев, не падай на нивото му!

26

аа1830

преди 3 години

До Коментар 11: това е тактиката... "снишавай се снишавай се....". Когато хората умираха пред болниците го нямаше никакъв, сега пак почна... Оазисче сме били, най либералните мерки, като се напълнят болниците пак ще се скрие като бълха у г... щи. Така че много точно е чекмеджето в случая... Вместо да внимава с кой си ляга той с Радев се заяжда на тема Навални дето пък изобщо не е по темата..

25

Анонимен

преди 3 години

Tиkвyнe, ти коментира ли пачките , чекмеджето и разкри ли коя е Мерак Хари, че се репчи на един истински генерал?

24

OT

преди 3 години

Магистрали той строѝвече няколко мандата.Разполага с бол пари,не разчита на заплата.Има малко чекмедже,там спестява от закуски. Хитър е като джудже, знае даже малко руски. Вижда той, че идва пролет, изборите наближават. Чака го опасен полет, облаците се снижават. Пак започва да приспивас фокуси електората. Джипката почти не спира, обикаля пак страната. Хвърля пачки след порой, в селфита безброй се снимаИзбягва ловко всеки бой, оцеля и тази зима...

23

Карандаш

преди 3 години

Захарова ви го написа: гледайте си вашите работи. Ама нали е трудно да надскочиме хоризонта на родното място, та все да туриме пръста ,къде скръцне врата. Ще те ощипе. Винаги става така.

22

Еврогей

преди 3 години

КАКВО ОБЩО ИМА АРЕСТА НА НЕВАЛНИ С СОЦИАЛНИЯ ХОЛОКОСТ И ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД КОЙТО ДИКТАТУРА ТИКВА ПРОВЕЖДА 11години в България ? Какво общо има невални с чекмеджетата и с отказа на прокуратурата да разследват главата на българската организирана престъпност -ДОМУСЧИЕВ И ПЕЕВСКИ с тяхната маша Борисов ?Предпочитам Радев да коментира 50% та безработица в България недоимъка глада анархията грабежите и бедноста на българите с не някъв си невални в Русия Мутрата отново прави опити да отклонява вни

21

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТака е, за почитателите на диктатурите най-умно е когато има издевателства над опозиционери да се мълчи. Както правят всички диктатори.

20

Анонимен

преди 3 години

До До 6/12Май Бойко не е ***, като гледам как разкарва Фигуранта като мечка на панаир.:)))))

19

Читател

преди 3 години

Президента Р.Радев,не хвърля в пространството не обмислени думи.Можеш да подканяш Цвета да се дообразова,за да е подходяща за най "високия" стол в държавата,но не и президента за каквото и да било.По-вече от 60% е одобрението на българите към Р.Радев днес,ето това е причината за неизпаряващата злоба и безсънните нощи на Борисов.

18

Анонимен

преди 3 години

"На рядко....камък не хвърляй"На глупав човек не отговаряй!Радев ги знае тези работи!

17

Христо Христов

преди 3 години

До 12Напълно си прав. Но е нормално *** народ да си избере проста тиква да го води.

16

генко

преди 3 години

стига сте се занимавали с махленски клюки,ами си оправи държавата или предай щафетата на кадърните !?

15

aa1830

преди 3 години

И все пак какво мисли Радев за Навални на мен като българин хич не ме интетесува, и все пак Борисов пак се заяжда, и все пак Радев ще му отговори ако ли пък не ще му го върне по друг повод по същия начин и все пск няма никакъв смисъл за народа от спорове между институциите. Плсащаме им заплати не даси го мерат а да работят за благоденствието на народа, което и на двамата не им е приоритет.