17

Handel

преди 3 години

Не можах да разбера - тая ара6еска на снимката. която очевидно пътува, какво означава? За туризъм и развлечение не можеш да пътуваш, но ако си нелегален имигрант и идваш да смучеш социални помощи, е разрешено? Или арабеската пътува по работа, тъй като е вископоставен шеф в белгисйка фирма и е командирована в Саудитска арабия да води преговори с някой шейх?

16

Анонимен

преди 3 години

и тези също са фашисти , сър....

15

ДА

преди 3 години

И как точно ще разберат,че пътуването не е за туризъм,а за неотложни семейни причини!?!?

14

Анонимен

преди 3 години

Тия до 1 март ,нашите да се натегнат до 30 април ,нещо са измислили да провалят изборите

13

Защо отворихте

преди 3 години

границите на ЕС? Сега се оказва, че европийците няма да могат да пътуват, въпреки че плащат заплатите на *** и компания? Ама скакалците, дето живеят на помощи и между другото унищожават Европа, могат да вършеят навсякъде?!

12

Анонимен

преди 3 години

Да, те и Северна Корея забраниха пътуванията от и до страната преди време. Всеки си измисли различни причини. Започва се.

11

Анонимен

преди 3 години

Разбира се никакъв туризъм и развлечения. Това е ерес!

10

Анонимен

преди 3 години

"Белгия въвежда временна забрана за всички пътувания от и до страната с цел туризъм и развлечения. Забраната не важи за служебни и за други съществени пътувания по неотложни семейни или хуманитарни причини"Тоест, бели хора, европейци, не може да пътуват до и от Белгия, ако искат да видят близките си. Но мигранти можело, защото имали неотложни семейни и хуманитарни причини... Кога ще забраните на белите да щъкат из Европа напълно?

9

Анонимен

преди 3 години

Днеса, нарочно ли слагате такива снимки, че да провокират анти ЕС настроения? Кой ви е шефа и на коя партия се кланя?

8

Христо Христов

преди 3 години

Въй, това противоречи на декларацията на ек срещу граничните ограничения от 3-4 Март 2020.а да оцелее, България ТРЯБВА да излезе от есна некадърните брюкселски шизофреници!

7

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО САМО ТАКА!!!ВСЕКИ КОЙТО НАРУШИ ТАЗИ РАЗПОРЕДБА ДА БЪДЕ НАКАРАН ДА НАПРАВИ 50 ЛИЦЕВИ КАКТО Е В БАЛИ, КАКТО И ДА ПЛАТИ 200 ЕВРО ГЛОБА!

6

haha

преди 3 години

Една чистокръвни белгийка на снимката, да унагледи положението в Европата. Пак гласувайте за Евро ценностите и ни чака всички светло бъдеще и сюнети.

5

Анонимен

преди 3 години

Тези да не са решили да си нарушат лидерството по брой умрели на милион. Явно не искат да станат първите с 2 промила умрели.

4

Анонимен

преди 3 години

Ама откриха топлата вода. Това трябваше преди доста време да се направи.

3

Мутафчийски

преди 3 години

Само ваксинираните с ваксината на Пфайзер и Байонтех, притежаващи сертификат с уникален QR номер и холограмни ленти за защита, ще имат право занапред да пътуват в чужбина! Това е заповед на Меркел и института Роберт Кох-Германия!

2

Анонимен

преди 3 години

Това е баш белгийка на фотото. Каква перверзия застигна Европа, не е истина.

1

Мамин Генчо

преди 3 години

А за секспартита до ЕвроПарламента може ли да пътуваме?