10

Анонимен

преди 3 години

celta na fermerite na virusi ne e da vi ubivat...a damo da polzvate online live office programata im i drugite im e-produkti...moje bi?

9

дедо Ташунко

преди 3 години

Това твърдение ли е вярно, или твърденията на Борис Джонсън, че новия ковид е с 30% по-смъртоносен и с 56% по-заразителен? Бъдете последователни във фалшивите новини.

8

Анонимен

преди 3 години

"Тя подчерта, че преболедувалите Ковид-19 могат да изчакат 3 месеца преди поставянето на ваксина, тъй като вероятността да се заразят след преболедуване е много по-малка."Това като прочетеш и ти стига, какъв специалист!:)След боледуване имунитета ти е в пъти по-силен, нали г-жо?

7

Анонимен

преди 3 години

"НЕ БИЛ ПО-СМЪРТНОСЕН"Минало време. Значи вече го няма. Чудесно. Хвърляме маските и излизаме навън. Отваряйте всичко, всеки да бачка и да си плаща разходите и да живее нормално. Супер новина, оправи ми настроението. А и днес ще е топличко, събота е - отиваме на разходка в природата. Идеалка направо. Ай чао ви.

6

Vandim

преди 3 години

Важно е да е доходоносен!

5

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

Е как ще е по-смъртоносен като вече назначиха Байдън. Дори още след деня на клетвата му, СЗО определи нов начин за броенето на *смъртоносно заразени* и *починали от Ковид*. Ето това е добрата новина от резултата на откраднатите избори. Ама кой съм че да давам акъл? Тук има толкова умни коментатори и жураналета, които моля, да ме отърват от тези конспиративни теории, и ми помогнат да стана умен като тях. Или поне ме напсуват поучително!

4

Аууууу

преди 3 години

Че той самият Борис Джонсън обяви преди 2 часа , че новият щам бил с 30% по- СМЪРТОНОСЕН?!?!?! СИГУРНО СА ИЗСЛЕДВАЛИ ВСЕКИ УМРЯЛ ОТ КОЙ ЩАМ Е БИЛО?!?! КУ КУ!!

3

Анонимен

преди 3 години

Грипа вече е КОВИДПротивогрипната ваксина вече е МОРАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕНа всеки 6 месеца - БОЦАко искате ПРИВИЛЕГИИИначе казано, ако искате обратно нищожна част от свободата си, която ви отнеха.

2

Обективно

преди 3 години

Да кой да вярвам на лейката Гани, или на официалното съобщение на британското правителство от преди два часа. Куха си..

1

Ми добре

преди 3 години

Отговорът ми е все още същия: НЕ. Няма да се ваксинирам.