83

Анонимен

преди 3 години

Това е всеки месец това е цял живот едни искат да ядат други да гледат успех

82

V

преди 3 години

Ха ха ха .Видяхте ли как Антон Тодоров взема и заплата от герб и си продава книгата ШАЙКАта герб ?????? Ей тва е гербераса само гледа да печели от народа и не му пука за народа.

81

Булшит

преди 3 години

Гербавите имат хората за иди0ти. Мислят си че щом никой не протестира значи всичко е наред и продължават с натиска. Само че недоволството се трупа докато не избухне и помете всичко.

80

Анонимен

преди 3 години

Дупе утре по една лимонада пич на бора

79

Анонимен

преди 3 години

И сега какво правим? Не може да затворим външните си граници, защото лапаме пари от европроекти.Иначе може да плашим съгражданите си че идва страшилище.Тия ваксини си ги заврете където слънце не изгрява!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Явно ще пием кафе на минус 30.Дуче при теб сме на Бора брат тия що махнаха бе хубав

77

Ти си си най-добре!

преди 3 години

До Марияна

76

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да ви вярвам защото на лъжци не вярвам още един месец отнесохме

75

Марияна

преди 3 години

Мен мъжо ме ваксинира редовно, отделно и съседа ме ваксинира, никъв вирус не ме фаща!

74

Анонимен

преди 3 години

Явно докараха хората до подлуда един път каже едно после друго ми затвори граници Да си стоят там Ко идва тука там има лечение там работи тоя стандарт нее за нас няма да отвори нищо това е лъжи и лъжи

73

Анонимен

преди 3 години

Ба тия се побъркаха как един път не казаха еи няма Абе вие с психиката на хората си играете или се подигравате нема да е поне още два месеца наи малко

72

Анонимен

преди 3 години

Когато стане гражданско неподчинение, а такова идва, може нещата да стигнат до гражданска война. В една такава ще се избият много повече хора, отколкото вируса може да избие за 10 госини, но правителството ще убива хора за общото благо. Само да предупредя управляващите - на земята живеете, запомнете го. Колкото и да се криете, няма да се скриете

71

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем с ваксините!! Те почти никак не работеха за предишния щам - гарантирано е, че и за новия ще имат подобно, нищожно действие!

70

Завръщане в бъдещето

преди 3 години

А сега ваксините какво ще ги правим като има нов щам? За какво напъват гербавите да ваксинират като щама е нов? Или ваксината е измислена преди щама?

69

до хемус

преди 3 години

До ХемусЗа съжаление си абсолютно прав! Гладът ще победи страха...

68

Щирлиц

преди 3 години

Значи ако съм разбрал новият Щам е тук още Октомври циркулира а е 70 % по заразен но не е заразил никой за 1-2 месеца и сега изведнъж цъфват 8 заразени . Мустак грешна ти е математиката говориш глуспоти. 20-29 заразени не са 70 % заразяемост . Ако 20 са заразени трябва още 13 поне да сложиш към 32 *** човека средно.

67

(-_-)

преди 3 години

Какво да ти развивам тези и казуси.. Тая инсценировка докарва невероятни печалби на тези, които имат голям ресурс тоест тези, които държат 90% поне от всичко на тая земя, банките, мултинационалните корпорации, всички останали са губещи. Дори некадърните правителства си намериха идеалното оправдание за неадекватните си действия.Жестока и гадна манипулация е всичко свързано с тоя ковид!

66

Анонимен

преди 3 години

Ваксината действала срещу този щам... А имунната система на човека не действа така ли ? И когато е нов щам, знаем, че не е по-опасен от предходния, тогава какво ни интересува ? Или просто трябва да се посдържа огъня с разни щамове...

65

изчезвайте-оставкааа

преди 3 години

Френски, Немски, Португалски, Испански ще има ли?!

64

Анонимен

преди 3 години

Ричи Алибегов си сгуби руното от яд че няма да може да отвори кимизарниците.