15

Анонимен

преди 3 години

До МОНЧЕЕ тъй, де! С частни уроци. Ти как искаш? То така си се случва и при присъственото обучение. Даже има и школи, в които като си запишеш детето и знаеш, че накрая ще учат точно това, дето ще се падне на матурата и ще изкара висок резултат. Това е цялата далавера. Ама явно не им стига печалбата от матурата в 7 и 12 клас (за 4-ти все още никой не ходи на частни уроци) и затова са измислили и една за 10 клас. Да има повече приходи. Да не мислиш, че е "да се проверят знанията на учениците"?

14

Козлодуй

преди 3 години

Абсолютно премахване на всякакви видове матури за всички времена

13

МОНЧЕ

преди 3 години

Какво значи, че миналата учебна година са си изкарали матурите 7. и 12. клас? Изкараха, защото децата ходеха на частни уроци. Това е истината! Да сме здрави и да работим, за да плащаме уроците. Малко учители дават всичко от себе си, за да знаят децата ни ...

12

Анонимен

преди 3 години

Защото уж тези матури нямат никаква тежест, за нищо.

11

Анонимен

преди 3 години

По тази логика и учениците от 7 и 12 клас, ще си спретнат една петиция , да отпаднат и техните матури! Или матури за всички или-за НИКОЙ. Защо да има привилегии само за 4 и 10 клас?

10

Анонимен

преди 3 години

До 2Интересно ми е колко е голямо детето ти и знаеш ли какво учат в 10-ти клас? Е, моето е точно в този клас. Мога да помагам по химия и биология, и до някъде по БЕЛ, останалите предмети са ми мътни. И защо върнаха малките. Последни ги спряха и ги пуснаха първи. Само те ли са деца? Хайде, като ще ги редуваме, нека наистина ги редуваме. Големите са удом повече от 3 месеца. Да спрат сега по-малките и да пуснат големите, има време до матурите, ще си наваксат.

9

Анонимен

преди 3 години

До 16Интересно ми е колко е голямо детето ти и знаеш ли какво учат в 10-ти клас? Е, моето е точно в този клас. Мога да помагам по химия и биология, и до някъде по БЕЛ, останалите предмети са ми мътни. И защо върнаха малките. Последни ги спряха и ги пуснаха първи. Само те ли са деца? Хайде, като ще ги редуваме, нека наистина ги редуваме. Големите са удом повече от 3 месеца. Да спрат сега по-малките и да пуснат големите, има време до матурите, ще си наваксат.

8

Ха-ха-ха...

преди 3 години

А защо не направят подписка за забрана на образованието. Така ще решат всички въпроси наведнъж.

7

Анонимен

преди 3 години

Масовата неграмотност води до такива петиции

6

Анонимен

преди 3 години

Самото онлайн обучение не е проблем, миналата година седмокласниците си изкараха нормално матурата. Обаче матурите след 4 и 10 клас са напълно безсмислени! То по тая логика направо всяка година да им правят по една матура бе! Хем още повече пари ще спечелят, а и винаги могат да се оправдаят, че е с цел да се проверят знанията и други такива измишльотини! Що не, то си е далавера! Отвpатително безсмислени са! Направо да ги махат тези 2 матури радикално! Никакъв смисъл няма от тях!

5

T

преди 3 години

Те не само ,че не са важни, а са напълно излишни и лишени от смисъл. Ама нали да си оправдаят заплатите от министерството, само правят реформи.

4

Муахаха

преди 3 години

2-*** вълка и овца решават какво ще е за обяд! направо, да съберат подписка за отпадане на задължителното образование до 8-ми клас, какво само си губят времето?!

3

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли точно да напише,колко точно седмици учениците посещаваха присъствено училището. И как някои ученици от 12 клас са вече студенти преди да са си взели матурите. Тази пародия на обучение съществува само в България.

2

Анонимен

преди 3 години

Никъде няма нулева учебна година!Като се приберете от работа ще проверите децата какво са научили ,а не да сядате за по ракийка.Какво е това АРЕее.,БЕ...Да не си овца?

1

Алооо

преди 3 години

АБЕ АРЕ СТИГА ВЕЧЕ С ВАШИТЕ ТЪПОТИИ БЕ,ОБЯВЯВАЙТЕ НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА ВЕДНАГА И ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ ЧАК СЕПТЕМВРИ ТОВА ИСКАМЕ!!!ПОБЪРКАХТЕ НАПРАВО НАС РОДИТЕЛИТЕ,АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ!НУЛЕВА ГОДИНА ДА СЕ ОБЯВЯВА ВЕДНАГА!ПИСНА НИ ОТ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ!