57

Анонимен

преди 3 години

Гласуването за БСП е изключително опасно.Помня много добре как ни управляваха и се страхувам от тях.

56

Вуте пита

преди 3 години

Верно ли тия 14 партии имат 12 члена? А тияа НПО-та не беха ли според Корни врагове на страната?

55

Бай Тошо

преди 3 години

"Нинова: Гласуването не е по-опасно от ходенето до магазина.." За гласуващите да, но за теб *** гласуването е опасно, резултата няма да ти хареса.

54

мааши на Русия

преди 3 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

53

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл ,протоколите вече са готови )

52

555

преди 3 години

Комунизмът е доказал, че просто прави всичиките си граждани бедни, освен малцината на власт, които решават къде да отиде богатството.Капитализмът е всъщност по-добрата система, когато се стигне до даване, защото той е доказал, че увеличава индивидуалното богатство . Ще ми е интересно някой да даде обратния пример . Колко извратен трябва да си , за да имаш носталгия по повсеместната бедност и да гласуваш за ляво управление ?Червената ламя е вече безопасна игла .

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.52Да разбираме ли, че 74-годишният експрезидент на САЩ Mr Тръмп и сегашният 78-годишен президент Mr Байдън са кандидати за "босилека" според твоята класация? Кажи, селски? Ти до кой клас си учил: 4-и или 7-и?

50

Мнение

преди 3 години

Тези партии и сдружения не подкрепят БСП за честни избори, а целта е да се формира общ анти-ББ фронт на изборите. Сл.Тр. от Учин дол заяви, че те с БСП са на двата бряга на реката, т.е. неговата партия е ориентирана към ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 3 години

80 000 chlenove na bsp babichki i diadki kandidati za bosileka...

48

адвокат Тенев

преди 3 години

14 партии и сдружения!?...юдо-масонска "либерал-демокрация'

47

4epa

преди 3 години

БСП И 4ЕСТНИ ИЗБОРИ- ХА ХАААААААААААААААААААА !!!!!!!!

46

До 50

преди 3 години

Абе чичо,има ли по-голям комунист от Боко?

45

Истината

преди 3 години

Трябва общ фронт срещу гербавата диктатура и алчност.Друго спасение няма.

44

Ами, да...

преди 3 години

14-партии, С ПО ЕДИН ФАЙТОН ХОРА!ДАЛИ ЗА ВСИЧКИ ШЕ ИМА МИНИСТЕРСТВА АКО СПЕЧЕЛИ Т. н. "ОФ"??!!СМЕХ!!!!!!86954

43

Нормален

преди 3 години

Пак ли връщаме ОФето ? Това не го ли закрихме и отрекохме преди много години.Пак ли старите мантри за,, класовият враг"и старите лозунги?!?!Коя година сме бе другари? Пак ли ще лъжете, младите ,неживели и невидели колко е хубаво ,,недоносчето"и как ни доведе до три фалита. Помним,помним!!!

42

Чичо

преди 3 години

Комунистите ти забраняват свободата да мислиш,а те карат да мислиш това което те искат и което е в тяхна ползаТеразполагат с немалко средства-манифестации,събрания,кръжоци,политпросвета и колективни мероприятия.Ако отсъстваш,колектива веднага ти пише ,черна точка" и си на мушка.Човек свободно нищо не може да прави-нито да говори,нито да гледа,нито да слуша и накрая престава и да мисли свободно.А свободомислието се наказва жестоко и страшно.Изпитахме го,преживяхме го,не щем повече тези,,другари"!

41

Буци

преди 3 години

Давай, Корнелия

40

Народна мъдрост

преди 3 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста, защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни. С изключение на управляващите комунисти.

39

Анонимен

преди 3 години

По голяма измама от комунизма няма!Той е строй за наивници!

38

Курнелия лъже

преди 3 години

Братство , равенство и социализъм. Над 60 години комунистически лъжи, че сме братя и равни ама останаха само на приказки. Както и сега *** Нинова(г-жа Лъжа) щяла да се бори с корупцията. Това може и да работи сред бабите които хвърлят пари от балкона на ало-измамниците и гласуват наново вярвайки в БСП , но тази демагогия не върви за нормалните хора. Като сте такива борци с корупцията от БСП , защо другарката Нинова и нейния любим Кирчо Добрев(хванат с куфарче долари на границата) са милионери , а баба Гицка от село е с 200 лв. пенсия ?