56

Анонимен

преди 3 години

Тодоре, недей да лъжеш!От десетина мои колеги и познати които се ваксинираха, само двама не изпитаха страничните ефекти от АстраЗенека!Всичките освен тях получиха "ол инклузив" от изброените в листовката ефекти: Втрисане, висока температура и т.н. Абе все едно са те разболяли от коронавирус!В Германия вече се отказват да се ваксинират с тази ваксина...

55

долу лъжци

преди 3 години

Мой близък говорил с известна лекарка от града и тя казала "Всички лекари сме учили, но на едни им плащат да лъжат по тв. Страх ни е да не ни убият."Правете си изводи.

54

Доц. или д-р все тая

преди 3 години

Чувала съм как от радиацията на тел. вълните може да излезе тумор на човек чак след 17 години. Какво да кажем за ваксината? Колко деца с увреждания ще се родят? Може след 3 години човек да се събуди и да осъзнае, че е сляп или парализиран. Аре моля ви се, не се излагайте!

53

Анонимен

преди 3 години

А ти сложи ли си ваксина Кантарджиев?? Или и твойта е с витамини??

52

Анонимен

преди 3 години

Ами то и един месец след избухването на Чернобил нямаше странични ефекти. Това означава ли, че Чернобил беше безопасен? Дръжте се нормално, моля, ако искате да ви уважават хората. Лекари сте все пак.

51

Анонимен

преди 3 години

Това, че няма нежелани реакции на първия месец, не значи, че са безопасни.

50

Щирлиц

преди 3 години

Половината от ваксинираните израелски лекари,имат странични ефекти.Ама това не се казва по нашите телевизии и радиостанции,защото сме се .н..ъзили в очакване на правилните ваксини,та родната мафия да лапне ггглемите печалби.

49

Активист на БСП

преди 3 години

Шоуто на сатанистите продължава!

48

Анонимен

преди 3 години

До 49Я дай източник за умрелите в Норвегия ЗАРАДИ ваксината. Дай и информация за неумрелите след ваксинация. Вие сте платени дезинформатори, слуги на онези които пуснаха вируса.

47

Анонимен

преди 3 години

ОбъркАх се, в България ли са 2 милиона ваксинациите? Щото последният път като гледах май бяха около 20 000 с 18 алергични реакции.

46

Слънчака

преди 3 години

Дааа, умрелите от ваксината в Норвегия и Португалия не ги броим, всичко е ток и жица

45

Анонимен

преди 3 години

2 млн вече са го изкарали, в моя край половината поне го минахме.

44

Анонимен

преди 3 години

Фалшива ваксина против несъществуваш вирус..Новото нормално!!

43

Дедо

преди 3 години

професоре, прочети си урока за плацента и IgG, че ще ти се смеят

42

А

преди 3 години

А с Грипът какво стана, чакаха го края на Януари, значи време му е..

41

Анонимен

преди 3 години

А дали са ефикасни е въпроса;)

40

Анонимен

преди 3 години

Личния ми лекар, който е с докторат по вирусология и по стечение на обстоятелствата ми се пада брат, ми каза следващите 2 години да не се подлагам на ваксинация.В момента ситуацията била тотален хаус породен от паника и директиви на институциите.Масово се послагат хора на експерименти само и само да се впишем в някакви стандарти и статистики.Засега е по добре да се пазим и от COVID-19 и от ваксините против COVID-19 . Така ме посъветва човек разбиращ от заразни болести

39

Striker

преди 3 години

Тоше, недей много зна! За ваксините може да се каже, че са безопасни след няколко години! Дано си прав, всички искат да е така. Но като лекар е срамно да говориш така, защото е лъжа и позориш професията!

38

Ели

преди 3 години

Това е чудесно, но никой не?дава гаранция, че след 2 години няма да се развие онкологично или автоимунно заболяване. И по-лошото е, че дори и да се развие, то трудно би се доказало, че е в следствие от ваксината.

37

Анонимен

преди 3 години

Нереялно е да обявяваш една ваксина са безопасна само година след създаването и.