49

Джорджо

преди 3 години

Не само че няма да спре а даже ще скочи с влизането на ваксипасс !!! Хората искат да пътуват и няма сила която да ги спре.

48

Турист

преди 3 години

Масовият туризъм с обезумели селфи маниаци тичащи с телефоните и оставящи купища с лай. На след себе си няма да го бъде вече, то е ясно. Нещата бяха излезли от контрол. Ер би енби, лоу кост флайтс и евтини дестинации остават само спомен в мемори картите и в ФБ. Честно, всичко беше една невъзможна истерия.

47

Анонимен

преди 3 години

Точно пък България е от най-добрите страни за туризъм ,само ,че ти явно не си излизал от панелката от Живково време...

46

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък Пешо, какви глупости говори. Кой се вълнува от СПА във Велинград, например. Само тия, които си описъл.

45

Пешо

преди 3 години

Така като гледам нищо не е спряло всеки хотел със Спа е пълен тъпчат се комплексари по басейните и джакузита в които дори и да няма ковид сифилиса ти е вързан после отиват да ядат скъпи кюфтета вино да се лей и всичко това заради 2 хил. Снимки за фейсо ако се наложи и кредит теглят за уиекенда само и само да се покажат криза няма Българина е за кючека.!!!!!

44

АнонимеН

преди 3 години

туризма приключи за следващите няколко години като цяло!!!!НОВАТА КАМПАНИЯ ПАЗИ ДЕТЕТО ЩОТО ЛИЦА ПОД 18 НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С ГОДИНИ!СВЕТА ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯ И СКОРО НЯМА ДА СЕ ПОПРАВИ!

43

Петър

преди 3 години

До 42За теб няма смисъл. Има ракия, има тони стараро, вендъж в месеца с други пияници на риба. Само *** искат да видят Париж и Рим. Я всички у панело.

42

Анонимен

преди 3 години

Пълна глупост, да ограничиш международния туризъм заради ковид и в същото време да стимулираш вътрешния, тва само празна гербава глава може да го измисли

41

прави са

преди 3 години

Китайските туристи, вече няма да са толкова глу па ви да идват в Инкубатора на Уханска чума Европа, да подхвърлят някой и друг Юан на Евро-про ся ците без Индустрия и производство!

40

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисълът от туризма да ходиш на други места където нямаш никаква работа и да гледаш и да се дзвериш и да спиш в хотели и да ядеш в ресторанти?

39

Мангъра

преди 3 години

Обаче златните години на бонусите за първа линия за мен тепърва предстоят!

38

Анонимен

преди 3 години

До Димо ПушекаЕдни 120лв за ПСР няма да спрат никого бре.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Така беше и при соца 80-те години.Веднъж на 10 години с влака на дружбата до Москва и Ленинград.След 10 години с кола - Румъния, Унгария, ЧССР, ГДР.

36

Димо Пушека

преди 3 години

Да си стоят в коч ините . Аман от навлеци дето оср аха света.

35

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоВуйчо, някоя *** сложи ли веднъж прашки, не можеш да я върнеш вече да копае с мотика на село.Забрави.Не си прави илюзии.

34

Ай Сиктир

преди 3 години

Солидни аргументи излага госпожа ПиАр-ката от НБУ. Бих казал "пу, пу, пепел ти на устата". А дано, ама надали...

33

Анонимен

преди 3 години

Навлизаме в период на глобален фашизъм, който ще свърши когато хората масово започнат да игнорират заповедите на фашистките власти.

32

така се прави

преди 3 години

`Измамници от Великобритания ще атакуват българските курорти. Те ще съдят хотели за заразяване с коронавирус. Затова предупреди Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма.`

31

Анонимен

преди 3 години

Както е било пътуването и за западноевропейците преди 50-те години на 20-ти век когато е нямало гражданска авиация. Интересно приключение в чужди земи, случващо се няколко пъти в живота на богати хора.

30

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Кууурви сбогом, няма вече джипове джетовеНяма да ги има лудите купониХващайте лопата и мотика мациии