430

Наблюдател

преди 3 години

Радев велик си ! За 4 години успя да бетонираш Борисов за 4 мандат ! А след мандата бегай на север щото Гешев не си оставя работата недовършена !

429

Анонимен

преди 3 години

Направи така, че герберастиите сами да си приказват, и под тази статия е живото доказателство! Велик Радев!

428

Гражданин

преди 3 години

Гледам го тоя и му се чудя - уж е генерал от най-културния род войска,а се държи като парвеню и много често приказките му отначалото на един период противоречът на при казките му от края на същия период ?! И аз повече няма как да гласувам за него - не оправда надеждите ми за действителен президент,а си остана някаква фигура,която само се надяваше на признание ?! Но кой го знае него,докато Бойко Борисов е почитан в цяла Европа и много други страни !

427

ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

преди 3 години

ЗА БЛИЗО 9 МЛН. ЛЕВА НА ЗАТВОРЕНИ БРАНШОВЕ СА ОТИШЛИ ПО ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА РАДЕТЕЛЯ ЗА СВОБОДАТА НА НАВАЛНИ ОТ БАНКЯ !

426

РАДЕВ НЕ УСПЯ

преди 3 години

ДА СЕ ПРЕБОРИ С ОБВИНЕНИЕТО ОТ БОКО КРАДЕЦА ЧЕ ТОЙ ЛИЧНО ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА МУТРАТА С ПАЧКИ КЮЛЧЕТА УПРАВЛЯВАЙКИ ДРОНА ОТ КИТАЙ -- БОЙКО ГО Е ВИДЯЛ ЛИЧНО И СЕ ЗАКЛЕ В КВАРТАЛНИЯ СИ ЧЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ЛЪЖЕЦ ТОЙ НЕ ЛЪЖЕ !

425

Анонимен

преди 3 години

На Румен Радев 37% от последователите са ***. Доказано е чрез най-авторитетната платформа за анализи на последователите. Така, че айде, ВЪН ОТ ЧАДЪРА за всички *** на ГЛАВНИЯ ХЕЙТЪР на България - РУМЕН РАДЕВ!!!

424

Ъхъ

преди 3 години

До ъИ какво общо има борисов с това нещо в президенството

423

Ганю пулев

преди 3 години

Оставка фигурант

422

Анонимен

преди 3 години

НИЩО

421

ъ

преди 3 години

Интересно а борисов какво направи за толкова години във власта ? Или първа трябва да го ремонтира отново за кой ли път ??????................................

420

Кънчо

преди 3 години

Успешен бил в инициативата Три морета?? Той я отричаше, в угода на лилипуткин, а после се самообяви за първи поддръжник на идеята...до изгонването му. Този е пълен провал във всичко, освен в разединението на нацията, оплюването, далаверите, сеенето на омраза и ежедневното говорене на лъжи.

419

Али Реза

преди 3 години

Мандата на Ал Бънди може да се опише само с едно изречение, а именно- гола водА и кал до ушите....Язък за заплатата и разходите дето направи за 4 години. Толкова некадърен президент не сме имали и едва ли ще имаме някога.

418

Големо постижение

преди 3 години

Постигнал е това, което никой друг не е постигнал досега.Най-голямото нищоправене досега.Най-много на брой опела по случай на национални празници и Нова година.

417

КЛ

преди 3 години

Президентът не е системен играч. Което побърква противниците му.И именно затова не работи добре със системните партии. Да, изразител е на"тенденцията да се назовават нещата с истинските имена, да не се замитат следите". Но най-вече е изразител на гражданското общество, което беше оставено или да си избере партия или да остане без собствен глас в управлнието на държавата. Президентът е Обединител. Разединява ни партийното боричкане за власт. Което няма никакви морални задръжки в оплюването.

416

77

преди 3 години

Моля , пишете от свое име , а не от " целият български народ" , както някои си позволяват .

415

Анонимен

преди 3 години

Радев в Президента на народа , Борисов е слугата на мафията

414

Анонимен

преди 3 години

За 4 години Радев направи крадеца от Банкя да си говори сам

413

кръгла НУЛА

преди 3 години

Тоя в началото будеше някакво съжаление породено от умствения му багаж, но в течение на времето и в опита си да оправи бакиите които сам забърка, стана публично за резил и посмешище !

412

Анонимен

преди 3 години

До РадевИска да отдели добрите хора трудещите се от мутренското съсловие. И да спре милиардните кражби.Как да стане като главен съветник му е човек, който е бил съветник и на Жоро Илиев и Илия Павлов?Ти наистина ли мислиш, че руския президент на България няма връзка с мафията?

411

ОНЗИ

преди 3 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НАЙ-ДОБРАТА ЕКСПЕРТИЗА Е РЕАЛНИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ - ПО ДЯВОЛИТЕ ОНЕЗИ НАПУДРЕНИ ПАРВЕНЮТА Т.Н. ЕКСПЕРТИ !!!!