7

Дипломиран педагог

преди 3 години

И като нямат диплома какво толкова е станало? Какъв ви е проблема пък на вас? Да ни би тези които ви управляват да са с диплома по политология?

6

отношение по въпроса

преди 3 години

Какви са тези проучвания, изследвания, статистики в това ненормално време Разни хора с магистратури за година и половина стават даскали Децата и те незнаят на кой свят са Ми пилците се броят на есен, т е в нормално време нормално образование, нормали ученици и учители

5

Сатира

преди 3 години

След като са готови да дават по 1100-1300 лв. на учители и педагози. Не е ли нормално и да им изискват необходимото образование? Само със шуробаджанащина не става.

4

Анонимен

преди 3 години

Не ви трябват педагози за бебета. Трябва ви бройка персонал повече. Не е нормално един човек да се грижи за 20-30 бебета.

3

Анонимен

преди 3 години

Споко, скоро и тях няма да ги има.

2

Даскал Пандо

преди 3 години

Не може да има ,,ПЕДАГОГ,, без диплом ! Това е просто гимназист...

1

от Плевен

преди 3 години

Елате в Плевен и да се убедите как в Професионалните гимназии един даскал незнайно къде и как завършил, евентуално, в Университета в с. Долно нанагорнище,иначе, има голямо самочувствие, поради което той преподава по 3-4, та даже и по 5 предмета.Седи си на стола този Даскал, рови се във Фейсбука и не му пука, че нищо де факто не прави ..!В класа са 7 ученика, в най-добрия случай, мацуранките навиват цигарки,други пък, правят минуети по време на час.В Гимназията малцинстават са много малко .