30

кире

преди 3 години

и у варна се пали и пак избраха герб!?

29

муспи

преди 3 години

- Важното е да няма жертви евреи, - каза Бойко Борисофф пред Истамбулската телевизия.

28

Анонимен

преди 3 години

Начини за протест:Самозапалвания в България (2013 2015)Жертви - 20Ранени - 10Участници - 30 случая на успешно самозапалване и поне 7 предотвратени опита

27

Анонимен

преди 3 години

поредния болен мозък

26

Анонимен

преди 3 години

ЕНП и ЦЦ УБИВАТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!

25

Интересно

преди 3 години

Чекенете: The Burning Monk, 1963

24

Роза

преди 3 години

За да разбереш защо даден човек е извършил дадена постъпка,трябва да си живял неговия живот,да имаш неговите наследствени гени,да си получил неговото възпитание и образование.С други думи,да влезеш в нетовата кожа.Това обаче е невъзможно,затова ще продължаваме да се учудваме защо еди-кой си е направил еди какво си.Ами защото той си е той,а пък ние сме си ние!

23

3791

преди 3 години

Статията е манипулативна. След като сесъобщава, че службите разследват причините за инцидента, се добавя абзац за протестите в страната след президентските избори. Не така! Нека се установят причините, пък после ще се правят анализи.

22

Амадор

преди 3 години

Аз бях.Върнете ми апартаментааа...имам 4децааа

21

до аз-ът

преди 3 години

Пише за тях в Укипедия!Самозапалили се Българи срещу диктатурата на сатрапа Борисов! бе ***

20

Анонимен

преди 3 години

абе то и у нас преди време се запали едно момче в центъра на варна в знак на протест на управленитео на банкянския комунист - ама нищощо да се занимаваме с белорусите като и у нас си го имаме

19

аз-ът

преди 3 години

До *** ББсписък на самозапалилите се:Неизвестен мъж 25Неизвестна жена 32----а бат Петко от Павлиени броим ли го? А Гошо от Пловдив?Сега и аз смятам, че ГЕРБ требе се махат, ама чаааа па на ТОЛКОВА НИСКО НИВО ДА ТРОЛИТЕ - сериозно ли някой ще ти плати за тоя мъзгоч, който си изтропал? Колко време ги писа тия л...а?

18

аз-ът

преди 3 години

разкошна и изкъртваща либерална драмичка. Просълзих се. Всъщност щях да се просълзя, ако не бяха изследванията на множество различни лекари, че самозапалващите са луди. В буквалния смисъл, това е заболяване, което се характеризира със силни суицидни напъни. Болните страдат от желанието да сложат край на живота си, като в същото време се срамуват от това - било от религиозни причини, било друго. Та си търсят кауза - нещо в името на което да направят това, което така или иначе ги влече отвътре.

17

Анонимен

преди 3 години

Белорусия беше разтърсвана от протести миналата година. После Полша беше разтърсвана от протести. Приебалтика остана без транзит и с празни пристанища. Днес в Белорусия е спокойно без мерки и без локдауни. Утре предстои да видим колко десетки млади-зелени чaпкъни ще излязат по улиците в Русия, излъгани или платени от навалния престъпник-критик?

16

ДДРОнег

преди 3 години

Самозапалването е глупаво !!!По-добре да запали тия, дето са ги запалили !!!

15

Kiro

преди 3 години

Че то при нас в БГ-то това не е новина, често се случва хора да се палят защото живеят прекрасно вече 12г.

14

Българоубиеца ББ

преди 3 години

Самозапалили се Българи срещу диктатурата на Борисов!Траян Маречков 26г. Пламен Горанов 36Венцислав Василев 53Даниела Накова Тодор Йовчев 40Венцислав Козарев 47Тодор Димитров 59Надежда Султова Николай Куманов 42Събин Събинов 21Георги Иванов 37Неизвестен мъж 25Димитър Желев Лидия Петрова 38Деси Колева 28 Неизвестна жена 32 Станка Янкова и още и още

13

Нещастен случай

преди 3 години

На тоя студ искал бързо да се стопли и..прегрял.Иначе наистина много интересна международна новина! - също като ръкавичките на американския сенатор но със трагичен край.

12

Анонимен

преди 3 години

Зелените тро ли - ей така свършвате като ви изрежат хранилката.За това ли се борите?

11

Края на протеста

преди 3 години

Отчаян агент на Сорос.Като им врътнат кранчето - и превъртат.