44

Анонимен

преди 3 години

*** Нидерлански Служители , недостатачно квалифицирани да работят с Док. от цял Свят

43

Тикволандия

преди 3 години

До Пияницата с мастика: И защо ги боядисваш "балъците" точно в червено. Защото не харесват управлението на бат'ти Бойко, за това ли? Много хора не го харесват и това ще се види на следващите избори. Писал съм ти и преди, не започвай от сутринта с мастиката.

42

пияница мистик

преди 3 години

Ей, червени балъци, четете ли? Докато седите по цял ден в този сайт, коментирате и най-вече се самосъжалявате колко сте гладни, бедни, боси и мизерни, за което естествено обвинявате ГЕРБ и Борисов, тези за които нон-стоп пишете какво са пр0сти - житaнитe, те си действат. Ходят си в Холандия, точат си помощи и си купуват къщи. Айде вие отворените го направете де?

41

Анонимен

преди 3 години

до Анонимен 38Работа много има в Холандия, но адрес всеки не дава. За да наемеш квартира, сега ти трябват поне 3000 евро. Има и изисквания, колко ччовека могат да са в квартирата. Точно заради това го направиха. Например отивате ти и жена ти - няма проблем. След 2 месеца идва и сина ти, но холандеца казва "Аааа не, в договора пише че само двама човека може, вие сте трима, единия да напусне."Така е, защото преди на 1 адрес, се водеха по 40-50 човека. Пускаха молбите и си тръгваха за БГ.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен38Да, такива са холандците. Живея в този регион - Североизточна България. Наистина ходеха, правиха адресни регистрации и пускаха молби за помощи. И още на другия ден си тръгваха за България.Там не е като тук, за да трябва да се подписваш всеки месец, там оставяш банкова сметка и те ти превеждат парите. Без значение в кой край на света се намираш, преводи от Холандия имаше. Затова вече в Холандия, трудно можеш да си намериш квартира. Адресна регисрация не прави всеки.

39

Христо Христов

преди 3 години

До 32Ще имат избори и дава, да не го плюят... а стадото не пита що с пари от бюджета ще се плащот тези 30000еврос, а не от некадърните данъчни служители и лъжещи политици.

38

ББ

преди 3 години

Честта преди Парите...така е оцелял Света ни...забравили сме убийци с тонове злато и безбройни армии...Справедлив Свят или Мъртав!!!Бог ни е дал Живота!!!Политиците плащаме ви да работите и създадете Справедлив Свят...не се справяте и е време да ви уволним и съдим за убийствата и грабежите!!!

37

ББ

преди 3 години

г-жо Меркел..до кога ЕС ще е задният двор в този Свят,до кога Народите ни ще плащат сметки на държави имащи бомби...ние роби на мафиоти ли сме???кога ще защитите интересите ни...честта на ЕС???ние страхливи плащащи ли сме???до кога ще живея в несправедливият свят които създадохте г-жо Меркел???Децата ни и те ли???...още въпроси имам но ми искат...заплашват ме и ми отнемат правото на изказ..ЕСССР...Бог ми е дал живота...и няма власт...офшорни...пари...елате ми!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Тия пък холандците, такива балъци ли са. Нещо не ми се вярва да са такива балъци. Или са прекалено доверчиви хора, но не знаят с кого си имат работа...

35

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовАктивността ти ме изпълва с оптимизъм и увереност, че ти си един от "изгорелите".Сигурно много си се надявал да се закачиш да смучеш, но не се е получило. Това обяснява защо си така озлобен срещу ЕС: ами те не са ти дали баничка!

34

Анонимен

преди 3 години

Тия, на хелзинския комитет любимците, от къде минат трева след тях не никне.

33

ББ

преди 3 години

Защо в 21 век в ЕС нямам право на свободен изказ,защо банки близки до властта рекетират 75 г. ми майка,***,отдала живота си в работа,плащайки всички данъци и такси,защо трябва да представя "кръщелно" в сайто в които искам да изразя мнение...Фашизъм в 21 век в ЕСССР...не ви вярваме,предадохте една страхотна и Справедлива идея...за да имате власт и офшорни...ще ви съдим...ще ви търсим отговорност...ние сме Свободни Човешки същества

32

ББ

преди 3 години

М..да,ами финансирате мафиоти и националисти с парите на Народите си и очаквате...очаквайте Световни Революции...само с пари офшорни на престъпници които финансирате...финансирате ги за да запазите властта и офшорките ви...крадливи и алчни к.пелета сте политиците...престъпници убиващи бедни човешки същества за пари...вампири..Анатема!!!Бог ми е дал живота и не признавам властта ви...Елате ми!!!

31

Гаро

преди 3 години

Добре са ги ужилили ромите....нека в Нидерландия сега да им сърбат попарата. Всъщност наглоста им е доказана и във всички други страни излъгали се да им помагат...

30

гошко

преди 3 години

Механизмът за източване на социалнати система е измислен и организиран в Нидерландия, от хора работещи във или съответните системи, община, данъчна служба, социлано-осигурителна банка и още други. Този, който е измислил и организирал системата е имал нужда от "полезни *** оти", "прясно месо за месомелачката" и селяните от края на света са изиграли тази роля.Затова и цялата работа не се разкри и не се преследва в Нидерландия, а се раздуха от български ***, които приказват без да имат идея

29

гошко

преди 3 години

А има ли кой да зададе следните въпрос:Каква е тая социална система, която лесно и бързо може да бъде източвана от неграмотни, незнаещи език хора, пристигнали временно от другата страна на континента?Кой има даде адреси и как така? Кой им направи социално осигурителни номера? Кой им полълни бланките, заявките за помощи и кой ги придвижи така бързо? И накрая, като са се обогатили незаконно, защо не ги съдят, търсят, екстрадират, червени и зелени бюлетини и прочие?

28

Анонимен

преди 3 години

В Холандия съм от 20 години. Като нашумя случая такава истерия се получи, че и на мен се обадиха по телефона да проверят дали съществувам и живея в Холандия, въпреки че никога не съм получавал помощи и работя висококвалифицирана работа. Бях много ядосан от случилото се, но е явно, че и тук има предразсъдъци и си шетаме на репутацията...Българи, турци, роми, македонци, софиянци, майни, селяци може и да правите разлика в България, но в чужбина единствено нещо което виждат е българско гражданство

27

чай шукарие

преди 3 години

Картинката е ясна.

26

Анонимен

преди 3 години

Българска, ама друг път.

25

Възмутен

преди 3 години

Те брачедите се точат на индийска нишка до Холандия и обратно..каква българска връзка бе?