30

Анонимен

преди 3 години

Каква предизборна кампания. Заспалия дядка стоя в мазето си през цялото време! Зачочнахте да го хвалите като Работническо Дело бай Тошо! :-)

29

Анонимен

преди 3 години

За синия тоалет- справка: " Игрите на глада".

28

ПроСоТо

преди 3 години

не ми стана ясно кюлотите на "първата дама на щатите" КАКВО ПОСЛАНИЕ носят?-"Единение на нацията",или.."На вкус и на цвет товарищи нет"?

27

Ира

преди 3 години

Вие шегувате ли се, подмазвате ли се, халосвате ли се? Мила дама, но толкова. Определено стил "смъкла". Некрасив тоалет, който стои изкуствено. И какво специално има в синия провесен тоалет? И Мелания беше в синьо преди 4 години. И?

26

Мунчо Хитрев

преди 3 години

Джо и Джил Байдън са само куклите на конци - отзаде са еврейските фамилии, яхнали управлението на САЩ.

25

Наско

преди 3 години

Бидона , Байдън , байгън !

24

Българин

преди 3 години

Няма да бъде забравен силният, енергичен, представителен, бял! президент Тръм, няма да бъде забравена стилната и много красива Мелания! Тези, рекламираните вече всеки ден, са някакви жалки смешници в сравнение с Тръмп и Мелания! Ами онези п.р.и.м.а.т.и на високи токчета Мишел и Камала? Красота и стил, няма що!

23

Един от Юг

преди 3 години

Бла,бла...обединяват джендърите в по света а нашите пернати драскачи по цял ден се надпреварват да лижат *** на Джил и Джо!

22

Щерю

преди 3 години

Обединение, демокрация, единство на нацията... хитри приказки за бедните наивници. Ако Джо Байдън не разпали няколко войни по света икономиката на САЩ уверено ще върви към рецесия...

21

баба мара

преди 3 години

мен роклята не ме интересува да се маха ам кораб които навлезе в черно мореаз се чувствам застрашена и настоявам да се върне към ам бряг не желая конфликтис русия искам мир

20

кескьосе

преди 3 години

Такива некролози нямат капацитета да водят държава като САЩ.

19

8

преди 3 години

Ако парцалите на една жена ,която никой не е избирал , ще обединяват щатите -тежко им и горко!

18

NEVER

преди 3 години

Обединени с демонхиени.Тръмп си беше SUPER !

17

Киро Рамбото

преди 3 години

Бай Дън едва се държи на краката си, ползва жена си вместо ***. Какво ше ми управлява?! Яхна вълната на недоволство срещу Тръмп, подкрепена с политкоректност и популизъм.

16

Анонимен

преди 3 години

Обединена Америка ?? Що за тенденциозен слугинаж ?? Половината Америка не вярва в резултатите от изборите, дементния Джо онзи ден заличи всички постижения на Тръмп, уби 70.000 работни места, пусна 11млн. незаконни имигранти да вилнеят на воля, спря (незаконно) депортацията на такива, а за капак на всичко, партията му ще импийчва Тръмп...пак незаконно! А вие се занимавате с тая баба...!!

15

Мелания

преди 3 години

На Джил и стои като на *** !

14

Анонимен

преди 3 години

Какви роли, какви америки. Белия дом е празен, снимките от овалния на Байдън са фейк, дори клетвата му е на запис. Смешна работа.

13

Глупости

преди 3 години

Не може да стъпи на малкият пръст на Мелания, това маскирано нещо.

12

Анонимен

преди 3 години

Обединена Америка? Какъв цинизъм - да кажеш, че нацията е обединена, след като си запушил устата на милиони!

11

Анонимен

преди 3 години

Дизайнерски рокли, ала-бала...истината е, че хората най-много харесаха плетените ръкавици на Бърни Сандърс.