64

Анонимен

преди 3 години

О да, вие може би мислите, че не се иска акъл да се докопаш до Доналд Тръмп и да се ожениш за него в най-силните му години? Защото в САЩ манекенки с големи бомби няма, така ли? Не подценявайте тази дама, моля.

63

Киро Либерало

преди 3 години

То пък на Милото да не би да и личат 80 години!!!

62

Ай Сиктир

преди 3 години

Мръшлячка. Тръмп я направи Първа дама, та и това не може да оцени. Че я изтърпя и до края на мандата, за да утвърди още веднъж американските, че и човешки ценности. Са верно да и бие един шут в дръгливия гз и да си намери некоя по-млада.

61

Анонимен

преди 3 години

Не и личат 50-те години.

60

Др. Нерезанов

преди 3 години

До АнонименДа си намери нещо по-младо, а предбрачния договор?Да се надява да не и се налага да сменя памперси, скоро...

59

Анонимен

преди 3 години

В Twitter или плюеш по Тръмп или ти трият акаунта, за най-активните клакьори има томбола с награди.

58

Анонимен

преди 3 години

Побутна я да върви все едно е добиче. Хубаво е да си намери нещо по младо, тя си е хубава крайно време е да се махне от тоя ненормалник.

57

Анонимен

преди 3 години

Дони се излага с тази стара чанта,време е за нещо по-младо,заслужава някое 20годишно моме да топли старините му! А не се и знае може да стане и следващата първа дама!

56

@

преди 3 години

Ей че забавна статия, но не се ли замисляте дали не е по вероятно обратното? Дони просто да прави като повечето млрд и да сменя застарялата си жена с по плад модел, точно както е правил винаги до този момент?Я да видим, кое е по вероятно? : ))))

55

Анонимен

преди 3 години

пълни комунистически глупости от днесбг. естествено на мелания и пада товар от плещите и може да си живее както преди. виж за работохолика тръмп е загуба, но той си има достатъчно бизнес дела

54

Тръмпи

преди 3 години

Аз съм страхотен .............и ..........Грета също.Като млад обичах кифли с мармалад...сега сам пълня кифлите с мармалад.Позициите се сменят в живота.

53

Пурко

преди 3 години

Преигравате. Просто той се спря за да си каже репликата.

52

ХХХ

преди 3 години

Все се чудя ако не беше Тръмп ....Мелания колко години трябваше да работи за да си купи тази рокля ? Ама така е ....дай на жената власт и .............всеки знае !

51

Анонимен

преди 3 години

Завиждат му за готината мадама

50

Тра-ла-ла

преди 3 години

Фантазиите на редакторката *** Христова...тва съвременните журналисти дай им свободни съчинения по картинка да си правят...

49

Godlike

преди 3 години

Мен пък ме кефи, че е над нещата. Ако не е на кеф да влиза в роли и да лицемерничи why not да си подмине и без това необективните и корумпирани журнсля

48

Питър

преди 3 години

Съвсем ясно се вижда, че на втората крачка жената се поколебава дали не трябва все пак и тя да спре и да поздрави. Но след половин секунда размисъл си казва "Е-и му меча" и продължава :)

47

баси щуращината

преди 3 години

Простаците спиране нямат!

46

до сулю пулев

преди 3 години

До Анонимен 36Специално ти го каза,че е заради парите,нали!?:))

45

Питър

преди 3 години

До Анонимен 35За тия снимки си има определен протокол бе, "глупости на търкалета". Естествено, че Тромбона се спря да помаха, протоколът, или поне етикетът, изискваше и тя да го направи. Няма значение, в България сума ти избиратели и избирателки са готови да си легнат до малката гъбка на стабилния гений и богоизбраник, оригващ се на бургери и диетична кола. Със сигурност това ще му е утеха