26

Анонимен

преди 3 години

редактори,началници ,собственици се сменят , Но турските сериали Никога ! От 30г в праймтайма на бтв 20ч. турски сериали ! има ли друга такава държава на Земята?

25

Анонимен

преди 3 години

Все едни такива хубавички... палавички.... ебливички....

24

само силно наведени

преди 3 години

само силно наведени послушковци могат да се кандадитират и спечелят възлово място в крававефермата .Заплатите са 6 цифрени затова да може да с епромиват по-вече мозъци от малкото хора които са останали дето мислят останалите се купуват като му дойде времето те не четат и не пишат и н еработят

23

ХА ха

преди 3 години

ХА ХА ХА

22

Анонимен

преди 3 години

Ферхунде не може ли да поеме тази отговорност?!

21

Анонимен

преди 3 години

Вече от Божков ТВ изтриха божковските метежници!

20

ДЕМЕК

преди 3 години

демек нищо няма да се промени - в сътрешния блок ще продължават да ни ТЕРОРИЗИРАТ с *** сашко кадиев + майка му в кое ли не предаване постоянно да ни ги навират, А ВЕЧЕР некадърния *** цикатридинис за капак. НЕ МЕРСИ ЩЕ ПРОПУСКАМ BTV и за напред

19

Анонимен

преди 3 години

Тия от бТВ ...голяма натягане на сащ )как се мазнеше тоя с очилата от 120 минути ,аз го мислех за пич

18

Герб ДА!!!

преди 3 години

идват избори и бойко стяга редиците! напред другари!

17

Е?

преди 3 години

Трябва да си мноооооого пpocт, за да гледаш новините на бтв и нова! Ама мнооооого

16

Млад Меринджей

преди 3 години

Ща счупя тоз тиливизор!

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Никоя не познавам от тези...женички,ама сигурно са...кадърни.Да не спират в...никакъв случай...босффорските сериали,щото само тогаз не се говори за...короната и мой да...релаксираме.

14

Факт

преди 3 години

На трите национални телевизии БНТ, bTV и NOVA гледам само прогнозата за времето. Останалото не струва, особено турско-индийските сериали и тека наречените реалитита.

13

Путин срина русия

преди 3 години

На всички, които казват, че bTV, Нова и БНТ не са обективни и лъжат: Пуснете си единствените телевизии, които обективно отразяват колко е проспериращ икономически, финансов и интелектуално република руския - ОРТ и Алф АТАКА. Ако случайно отидете да живеете там и след първите 5-6 месеца, се чувствате като в бедняшки арабски квартал, а покрай вас съмнителни типове живеят като бейове (приближените до мафията на другаря Путин) - отново си пуснете ОРТ и Алф АТАКА и напрежението ще премине :D

12

До 4

преди 3 години

Cartoon Network гледам :)

11

Анонимен

преди 3 години

Някой изобщо гледа ли ги тия измислени телевизии дето си менкат мисирките.

10

чудя се?

преди 3 години

Скоро разбрах, че журналистите били висшисти! Даже имат дипломи с такава специалност. Чудя се какво учат само?

9

Анонимен

преди 3 години

Антончо, кажи като беше миналата година на един малко по-закътан плаж с твоят женствен приятел как си делихте една розова възглавничка и се пощипвахте цял ден нежно. Така се става директор... :)

8

забелязвам

преди 3 години

Хекимят стана много мазен и угоден - та е нормално да напредва в кариерното развитие. Никога не ме е впечатлявал като журналист.

7

Възмутен

преди 3 години

Абе защо спряха онова "забавно шоу!" На Цикаридис..няма ли да измислят нещо свястно в тази телевизия?Отдавна не гледам и Бойковия рупор за хвалебствия и дитирамби Нова телевизия!