87

ПУТИН СЕ ОС РА...

преди 3 години

ЕДИН НАВАЛНИ ГО ИЗВАДИ ОТ РЕЛСИ ....ХА,ХА,ХААААААААААА...ПОКАЗА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ , КАК НЕ ГО Е СТРАХ ОТ АЗИАТСКОТО ДИКТАТОРЧЕ...!!!

86

Хайли лайкли

преди 3 години

Д9ори създателите на "Новичок" обясниха че Навални НЯМА НАЧИН да се е отровил с това бойно отровно вещество.Ама не, разни политически лидери знаят по-добре от тях.И само как намериха шишето от минерална вода в което е бил Новичока , няколко дена СЛЕД като Навални е освободил стаята в Хотела . Хотел който държи неоправени стаите си с дни ??? И как не веднага , не след час ами след поне 3 часа чакане на летището да му дойде полета ... и му станало ЛОШО. А какво ли стана с излекувания Скрипал?

85

Недоразбрал

преди 3 години

Номер 80 ти, със списъка за щастливците с доходите?!Много си пр оз д то вари щ?!От списъкът ти се вижда,че или си му р зи л ка или си го копи пейстнал от руски источник?!Написал си на рузки США???!!Елиментъри утсън?!Куха,руз,ка евтина пропаганда,най вече върло невярна и фалшива!!

84

Христо Христов

преди 3 години

До Реалист/82Защото оплю либералния туитър, че цензурира Тръмп.Затова го натириха на следващия ден.

83

ннн

преди 3 години

МАЛКО ЩЕ МУ Е.ДА ИМ ГО ВЪРНАТ КАТО ОНЯ ХУДОЖНИК В ПАРИЖ.

82

джо

преди 3 години

"Диктаторчето" нито е подивяло , нито е е напълнило гащите , просто ще начеше крастата на пациента. То не бяха превземки, то "тровения" , какви ли не "разкрития" нищо неподкрепено с ФАКТИ. Сега космоса му е крив.

81

Анонимен

преди 3 години

S PREDATELITE TYI SE RABOTI NE KATO V BG DA SA MINISTRI I PREZIDENTI I T.N.ZATOVA RUSIQ SCHTE Q BYDE BG NE UMRE SI SE

80

Анонимен

преди 3 години

Диктаторчето е подивяло от страх щом пълни гащите от един опозиционер, а ченгетата му са толкова некадърни че незнам вече колко пъти се дънят и не могат да ликвидират разни неудобни на диктатурата. За всеки случай го пращаг в същия гулаг където умря магнитски но каквито са пияници пак ще се издънят :D Граф Игнатиев поръча убийството на Левски и по-зла от русия света не е виждал.

79

Реалист

преди 3 години

Запада прекрасно знаеше какво ще го очаква след като се завърне в Русия, защо го пусна?

78

Опс

преди 3 години

Руснаците помнят че преди 100г по същите причини Берлин им изпрати един чичко с каскет, само дето той пътува с брониран влак.

77

Анонимен

преди 3 години

Списък на страните по големина на брутния вътрешен продукт, изчислен по паритетa на покупателната способност в млрд доларa за 2019 г. Китай23 393 млрд долара США21 433Индия 9 542 Япония5 451 Германия 4 672 Россия4 136 Индонезия 3 332 Великобритания 3 255 Франция 3 228 Бразилия 3 223

76

Анонимен

преди 3 години

Близки до руското ръководство петоколонни анонимни източници били казали, че Кремъл бил решен да държи опозиционера Алексей Навални в затвора за няколко години.Глупости. Навалния е доказан престъпник и мошеник и руската независима съдебна система си върши работата.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Русия е обвързана с еврото и долар" :):) Я поясни че не е ясно как. - освен че често обръщат БВП все долари.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64"Тоя човек вместо да си гледа живота и семейството угажда на някакви педофили зоофили изврътеняци на запад . Направи среща с Путин вземи едно 300-400 милиона евро и си гледай живота и семейството . Кво ти трябва да си разбиваш живота и семейството не знам"Руския слуга винаги мечтае да се продаде на "Императора".

73

Анонимен

преди 3 години

До БобиРусия е обвързана с еврото и долара,от всяка изхачена рубла,печалба има долара,едно кафе да си купат с рубли в Русия,пак дават печалба за долара и еврото!

72

Анонимен

преди 3 години

До истинаВ момента са десни в Русия,а не са леви. Ляв комунист е Навални.Нали искаха да няма комунизъм в Русия,защо сега недоволстват?

71

Анонимен

преди 3 години

Навални обвинява Путин във финансови машинации, но преди това трябва да даде сметка за собствените си фансови машнации, защото е получил милионни субсидии от западни фондации. Ако той беше отровен точно с Новичок, сега той трябваше да бъде, ако не в гробищата, най-малкото в инвалидна количка,защото Новичок не прощава

70

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКазаха,че Нах(в)ални бил незаконен син на Елцин и шпионин на чужди служби,работещи срещу Русия.Разкарват го като мечка на пазар.

69

истина

преди 3 години

Октомврийската революция в Русия още не е приключила. Путин продължава делото на Сталин.

68

Анонимен

преди 3 години

До Бобине се аби за невежите - нека си мислят какво то им казва агенция Сорос. После заедно ще се забавляваме на изненадата им когато прогнозите за Русия за пореден път са тотално неадекватни.