173

Do 178

преди 3 години

Веднсга бих се записала,и не само аз,отворко!Руснаците са най-добрите вирусолози,попрочети малко повече.Питам как Меркел има правл да договаря,а ние не.Защо?

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172А от руската колко бройки има?

171

Анонимен

преди 3 години

В Русия дали можеш да си сложиш Пфайзер по желание?Тия стоматолози какво казват?

170

Krom

преди 3 години

И отново приложение на "Прозореца на Овъртон" дами и господа! Типично по български спора прерасна в русофили срещу русофоби! Водещо обаче е друго. Съчетанието на "ваксина" със "спокойствие"! Идва да рече, че ваксинирания човек е спокоен и щастлив. В по ранен материал от днес се говореше за "имунизационен паспорт" и "имунизационен сертификат". За сега, незадължителен - разбира се. Но .. след месец? Та, тази статия Ви подготвя да преглътнете следващите действия по леко. Прозореца се премести!

169

Анонимен

преди 3 години

Русофилите да си направят един списък и да го представят в МЗ. Ако се съберат 5000 и нагоре здравноосигурени - да им се внесе ваксина.Същото и за китайската.

168

не си наясно

преди 3 години

До АнонименНе бъркайте медицината с политиката.

167

Циркови мечки

преди 3 години

Тези двамата ги развеждат по телевизиите като мечки на панаир да лъскат имиджа на руската ваксина ! Ако беше супер Израел и Турция нямаше да се откажат от нея и да изберат съответно на Пфайзър и китайската !

166

Анонимен

преди 3 години

Дали

165

Анонимен

преди 3 години

До БобиРазбрахме, че само потвърждаваш, че в Русия пътищата за нищо не стават.А пари в Русия има, просто вместо в "камънак" за пътища за просперитета на държавата, са в камънак за едномилиардни дворци със стриптийз барове.

164

Анонимен

преди 3 години

Като цяло медицината на руснаците не е на много високо ниво,но в областта противоепидемиологичните разработки,бактериологическо и химическо оръжие нямат равни!И не толкова от любов към хората,колкото като страна с огромни ресурси,изложена на постоянен риск от вражеска пропаганда и нападение!В тази връзка съм сигурен,че ваксините им са много по-добри от западните!

163

Анонимен

преди 3 години

Относно западните ваксини - Колко е ефективността на ваксина от която няма бройки? кръгла нула!

162

Анонимен

преди 3 години

е то ясно че тия не са много с всичкия си, да си гражданин на ЕС и да ходиш да бачкаш в Раша, требва много да ти хлопа дъската

161

???

преди 3 години

в Масква парица е царица************************А в София как е?

160

Анонимен

преди 3 години

Първите ваксинирани със Спутник вече направиха 9 месеца.Предполага се че срока на протекция е над две години.За американските се предполага че действат няколко месеца.Спутник се съхранява в обикновен хладилник и е лесен за слагане,докато американските са в пакет по 10 дози и се съхраняват на по-ниска температура,за която трябват специални фризери.Това изисква специална логистика и много ги оскъпява.Спутника струва няколко лева,а Модерна и Пфайзер -30-50 лв

159

Анонимен

преди 3 години

До До 160ми щом си богат, какъв ти е проблема ? хващаш самолето до Масква, от там в 1-та частна клиника и те ваксинират, в Масква парица е царица

158

Анонимен

преди 3 години

Забелязахте ли как водещата се опУли, след като стоматологът каза, че руските ваксини са около 60 (шестдесет) броя и, че всеки уважаващ себе си руски институт разработва своя ваксина? А къде да видим работата на прехвалените и високотехнологични европейски институти?Как да повярваме на европейските лабораторни изследвания за "отравянето" на Навалния, след като те една ваксина не могат да разработят? Все едно асистент да обвинява професор или академик.

157

До 160

преди 3 години

аз не искам да продавам, икам да купувам, за да оживея аз и семейството ми.Сигурно сме "шамандури". Въпроса е, че аз съм богата шамандура и предлагам да си КУПЯ, а ти чакаш милостинята на Орлов мост.

156

Анонимен

преди 3 години

Браво. А в България сме на последно място по ваксиниране, но иначе - "всичко руско е лошо".Зе едни - Спутник, а други - с ***.

155

Зозо

преди 3 години

До Абдокодир И. Х.И тук 1 чувал шекер е под 50лв. Взимах за джибрите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

154

до 160

преди 3 години

Лесно е да обидиш хората на "шамандури". Но зад клавиатурата, анонимно. Тъпо и страхливо.