17

ЯСНООО

преди 3 години

Да ускорим ваксинирането с частично ефективната ваксина, срещу хипотетично "по-заразен" мутирал вирус, срещу когото няма основание да се смята,че сегашните ваксии имат каквото и да е действие.

16

Уйчо

преди 3 години

До Анонимен 4 Лъжа е разбира се, щом не си го виждал, значи такову жувотну нема...

15

Анонимен

преди 3 години

Сега,след всички такива изстъпления на всякакви "мастити" "специалисти",може да се зададе един простичък въпрос - това,британското чудо мутация ли е,или вариант и каква е разликата между тях?!Обяснете го на обикновените хора това чудо,защото в тяхното съзнание се натрапва извода,че някъде в някаква неизвестна лаборатория ударно се разработват такива варианти и се дистрибутират по определени точки по света,така,че на практика обезсмислят всякакво ваксиниране!!!За да изпадне света в амок!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Днес има само два полета от Лондон пълни с вирусоносители на новия шам.

13

Анонимен

преди 3 години

Във Великобритания сега има необичайно висока смъртност от вируса, която изстреля Великобритания на върха на световните класации в това отношение. Може би новия щам освен, че е по-заразен, е и по-смъртоносен.

12

DD

преди 3 години

...с същите чартъри...дето идваха и сезонните грипни вируси...нали ги чакахме.. до дни идва грип А,Б , и незнам кво си.. как па не сгреши един път тоя грип да хване самолета юли август ми все с снега..ако няма сняг не идва и вирус...значи май идва с снегорин ?

11

Анонимен

преди 3 години

Как идва ? С автобус, влак, самолет или пешком ?

10

Ел Мариачи

преди 3 години

Тва с ваксините стана малко като с фиджет спинерите. Тези, дето накупуваха големи бройки, за да ги препродават накрая ще си останат сами със стоката да си я ползват.

9

Стари новини

преди 3 години

Нали точно преди 1 календарна година китайците съобщиха, че covid-19 мутира в различни щамове? даже когато Италия пламна доказаха, че това е друг щам на първоначалния "Ухан-ски вирус".Не е много умно да се правим на изненадани, че "откриваме топлата вода".Сега колелото отново се завъртва и целта е паника, несигурност и принуда хората да се ваксинират с "правилната" ваксина.

8

Българин

преди 3 години

Да се ускори ваксинацията?1. С какво?2. Как като хората нямат доверие на тази ваксина?

7

Анонимен

преди 3 години

Дано е много опасен и да зарази тиквата. Че банкянския бидон си мисли, че държавата му е бащиния.

6

Ай Сиктир

преди 3 години

Аз предлагам на заменим всички тия алабалистики с проста скала, която да отразява степента на бетониране на социалния живот - затваряне на кръчмите, затваряне на МОЛ-овете, организиране на зелена пътека за баба и дядо, спиране на тинейжърите от училище, спиране на децата от детски дом и занималня... Нещо такова. Инак стотици щамове, континентални разпространения, РНК и ДНК вериги, па мустачета, крачета... вируса ужким нежив, ама се стреми да се размножава, па се адаптира, интелект прозира някак.

5

Анонимен

преди 3 години

Като анализирам цялата информация от началото на пандемията, мисля че всеки разумен и отговорен човек трябва да си изкопае гроб, да влезе в него, да умре и после да се закопае.И без това според всички специалисти нямаме никакъв шанс.

4

Анонимен

преди 3 години

Излезе клип че вируса не може да се докаже че съществува!всичко е една голяма лъжа!

3

м,да

преди 3 години

Новите щамове се карат от българите на крак,или у дома! Ваксините отиват на бракуване!

2

славянин

преди 3 години

''Този нов вариант е повече психологически проблем.''Обаче въпреки че е ''повече психологически проблем'' ваксинацията трябвало да се ускори! Абе не можеш да им схванел логиката на тези все едно тдо един са завършили и начално и средно и висше образование за слабоумни!

1

Анонимен

преди 3 години

Идва от септември, и на тоя етап от всичките глупости ми е през оная работа дали е опсаен или не...