15

Анонимен

преди 3 години

ZNACHI USA QSNO DRUGI TAM NQMA

14

Анонимен

преди 3 години

"Ислямска държава" е останала само в простите глави. Няма такава държава. До преди 3 години имаше армия от джихадисти и терористи на територията на Сирия, но Путин ги изтреби. Сага В Идлиб и Северна Сирия са останали на доизживяване малобройни т.н. туркофони.

13

Lan

преди 3 години

:) На масите взе да им отминава страха от Ковида и тези пак се активизираха...съвпадение.

12

Факт

преди 3 години

"ИД" произведено от Америка.

11

Саки

преди 3 години

Монголите ,които да превзели целия свят, много са мразели арабите и тяхната религия.

10

Анонимен

преди 3 години

Дойде баъ Дън на власт и се почна.

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Преди 2 седмици , Делегация от Ирак - посети Турския Реджеп Ердоган,Стиснаха си ръцете, да изкоренят Тероризма в Ирак, и да построят нови Петрол и Газопроводи, Както и да Свържат Железопътните Линии - Така Турция през Ирак Има - Директен Достъп до Персийския Залив и Световните Океани, Така се Получава и Байпас на Суецкия Канал , Израел, ОАЕ, Иран, и се скъсява Трасето за Китайското Карго,Преди Два Дена - Главнокомандващия Турските Въоражени сили - Беше в Ирак,Турция има 13 Военни Бази в Ирак

8

Да се разбира

преди 3 години

Ислямска държава да се разбира САЩ .Те са техни отрочета и СА

7

Христо Христов

преди 3 години

До аа/7Праводащитните организации, вкл. ЕС и съдът в хага защитават и подкрепят ислямските терористи.Справка: ислямския терорист, взривил летището в Истанцул - чатаев.

6

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО НА БАЙДЪН!!!ОЩЕ С ИДВАНЕТО СИ НА ВЛАСТ ПОЧНА С НОМЕРАТА!!!-------ИРАК ПОИСКА АРЕСТА НА ПРЕЗИДЕНТА НА ФАЩ!ИСЛЯМИСТ НЕ БИ ГИ НАПАДНАЛ В ТАКЪВ МОМЕНТ!!----------------БАЙДЪН ЩЕ Е МНОГО ОПАСЕН ТАКА СЕ ОЧЕРТАВА! И БЕЗСКРУПУЛЕН!

5

Христо Христов

преди 3 години

До аз-ът/2Баш евреите не гониха ИД никъде по света, а и помагаха, бомбейки Сирия.Аман от антибългарски лъжещи ***!

4

АнонимеН

преди 3 години

САМО ДЕТО НЕ ВЯРВАМ ;DИ НЕ СЕ ШЕГУВАМ!!БАШ ИДВА БАЙДЪН И БАШ ПРАВЯТ АТЕНТАТ И ТАКА ИРАК МОЛИ ФАЩ ДА ГИ ПАЗЯТ ОТНОВО :DАЛ БАГДАДИ БЕШЕ ИЗМИСЛЕН ПЕРСОНАЖ ОТ ФАЩ !!!

3

Garibaldi

преди 3 години

Байдън на власт и филма започва отново. Нека видим кои ще са новите актьори в поредната холивудска продукция. Кое ще е световното "плашило" с което ще оправдават войните си и намесата в суверенни държави?Скоро ще обявят кой е новият лидер на ИД, ще му изработят ужацяващ имидж на безпощаден убиец който мрази запада и Америка естествено, символ на свободата и демокрацията.

2

аз-ът

преди 3 години

Ето затова харесвам евреите. Защото всички на света знаят как точно трябва да се постъпва с джихадистката п*плач, но единствено евреите нямат НИКАКВИ морални скруполи да го правят наистина. Да ги трепят където и когато ги намерят, по който и да е възможен начин. Без значение дали жената и децата са с него в момента. Мен ако питате - хубаво е и семките да се премахват, заедно с плодовете.

1

Христо Христов

преди 3 години

Идно време холандците им дадоха лаптопи за пропаганда и белите пикaпи тойота за картечниците.Какво ли са им дали сега?!