12

Анонимен

преди 3 години

Защо жителите на блока не са му натрошили черепа и пръстчетата на тоя?

11

Анонимен

преди 3 години

Ежедневие. Подобни новини от години са с нулев интерес

10

Анонимен

преди 3 години

Това е чебурашнята, познах го. 2 дена ходи да краде *** от простора и децки колички, и 2 дена заработва с ла-мета по форумите щот е на полвин щат на козяк. Скоро ще го изхвърлят и от там.

9

Анонимен

преди 3 години

Не защитавам крадеца, но в общите пространства не трябва да съхраняват каквито и да е вещи. И аз съм го правил. Бил съм и домоуправител. И когато на съседа на последния етаж му пламна ел.табло лично се убедих защо забраната е адекватна.

8

Анонимен

преди 3 години

Това показва ясно разклонението в едно общество. Цял блок с мъже търпят един бек?Това не е общество. Съберете се хвърлете му един бой някой вечер и после пак и пак. Докато научи урока. Какво ревете смешно е научете се да бъдете единни

7

Замислям се ..

преди 3 години

Нещо ми подсказва че този тип е или роднина на някого в блока или е бивш приятел на живущ... та си е направил дубликат на ключа за входа.. (а може и представител на някоя голяма фирма да е..)!Така ми се чини да влиза "елегантно" - сменете патрона на входната врата и всичко ще е наред! Може да вкарате и парола като допълнително заключване (бутониера като втори ключ).Поздрави и весел петък!

6

Д-р Исня

преди 3 години

Каква полиция. Та той е там на щат!

5

Ebb

преди 3 години

Това ще е копейкин .много е изгладнял

4

Варненец

преди 3 години

Има всякаква ***, пришълци от съседните градове и села, напълниха Варна , не можеш да разбереш кой- какъв е! Няма управляващи, няма спазване на законите, и резултата е ясен- пълна разруха.Айде, да ви е честито управлението на мутрогена.

3

Анонимен

преди 3 години

На банкянския бидон електората не краде, той бере и се обзавежда.

2

Хора

преди 3 години

Каква полиция, шайка търтей. Сами спрете този крадец на никой не разчитайте, има ли мъже в този вход, деиствайте.....!

1

Анонимен

преди 3 години

Има си полиция за тази работа. Защо трябва да занимавате хората с този проблем. Като го знаят, да му хвърлят един бой, или да му направят едно "къпане" с натриева основа и да го заровят в тор за да се компостира добре после.