124

КОАЛИЦИЯ

преди 3 години

ПОМНЕТЕЗАРАДИ КОАЛИЦИЯТА ХОРАТА СЕ ПАЛИХА ГОРЯХА КАТО ФАКЛИНЕ ДОПУСКАЙТЕ ДПС И БСП НА ВЛАСТВЪЗРОДЕНИ И ВЪЗРОДИТЕЛИ КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЬОРИ МАШАЛААА

123

Анонимен

преди 3 години

Най-тревожото е че всички дето не разбират от медицина дават нареждания ка да се справим с медицинска криза.Затова ви казваме че кризата не е мидицинска а политическа. Епидемията е политическа- фашизъм.А кажете сега че е конспирация, като всичко което, наричахте конспирация вече е факт.А още нищо не сме видели, тепърва са планирани основните гаври с хората.

122

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Боко! Народът е с теб!Слугите на мафията и мутрите са окопани в "Дондуков" 2

121

dvb

преди 3 години

Що за хвалби.. Ние все още нямаме организирано и БЕЗПЛАТНО тестване а се лансират послания колко добре се справяме. Първото нещо което всички държави направиха още Март и Април 2020 е масови тест центрове, дори държави от 'нашата черга' като Словакия.. За Швейцария, Австрия, Германия да не говорим. При нас уж е-направления от Дек, но частично работещи.С 5-8хил теста на ден, трудно може да се определи обстановката в страната, а да не говорим вземане на решения за налагане и отменяне на мерки..

120

Анонимен

преди 3 години

тревожно и непоносимо е управлението превърнало се в диктатура

119

Анонимен

преди 3 години

Абе *** на Радев- ликувайте- 4 години получавате пари. Какво? Не ви плащат ли?!:))))))))))))))

118

Анонимен

преди 3 години

Полина Паунова: Има ли връзка между поръчаните ваксини от Астра Зенека и роднинство на Евa МайделИначе Astra Zeneca отговориха на въпроси. Но не отговориха на двата основни, които им зададохме: кой е водил преговорите от страна на компанията с българската държава и оказало ли е влиянието роднинството между евродепутатката от ГЕРБ *** Майдел и директора на фирмата за България Зоя Паунова, пише Полина Паунова в личния си профил във фейсбук

117

Анонимен

преди 3 години

Гербаджия и на калъп да го хванат, ще каже, че прави физзарядка...

116

Анонимен

преди 3 години

Диктатора използва МВР и службите за поръчкови убийства!

115

Анонимен

преди 3 години

До ЛозефИ двете са верни.Бил е и продължава да бъде.Като се види миналото му ще разберете че не лъжа.

114

Iozeff

преди 3 години

До АнонименОще не мога да разбера ,борисоффф бил ли е или още е член на това политбюро?Ха-ха-ха!

113

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа този хал сме, защото не забранихме БСП и не мвкарахме цялото Политбюро, ЦК и разни други болестотворни израстъци доживот в затова през 1990 г. Обречени сме да дишаме завинаги зловонните изпарения на комунизма и да сме в руски окови.

112

Анонимен

преди 3 години

Мафия.На чело на мафията си имаме главатар.Това е България и за това сме на този хал.На единя бряг много богати,на другия много бедни.Български див капитализъм,не е катокапитализма във Франция,Германия и Англия.Но там имат истински синдикати и профсъюзи.Удивлявам се на техните стачки.Когато някой браншстачкува всички се присъединяват към тях и целия град остава блокиран и всичко спирада работи докато исканията не им бъдат удовлетворени.Казва се солидарност.

111

1

преди 3 години

др.борисов,забрави да кажеш,изключая България,заради мъдрото ти ръководство,не сме на положението на ЕС.

110

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСравенет само коментари 52 и 53. И двата - възмутени и протестиращи срещу Борисов. И двата - заради абсолютно противоположини причини. Айде разберете се за какво точно е виновно правителството: че има мерки или че няма мерки. Според БСП-тролчетата и двете са едновременно верни, защото недоразвитите им мозъчета не виждат проблем в това да твърдиш едновременно взаимноизключващи се неща. Важното е да се хейти. И чалгица да има. Това е животът и свободата за тях.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Знаят, знаят скапаните *** с ментални проблеми - да си получат хонорарчето за троленето. Нищо, че и името си не могат да напишат правилно.

108

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли разликата между заразен и починал? Изглежда, че е едно и също!

107

Анонимен

преди 3 години

До Мъка бгЧе що да нсе го управлява, свикнали сме си. 45 години какъв ни управлява, а ревящите тук хрантутници на комунистическата власт (и техните отрочета) лапаха и намазваха? Кой да ни управлява - Слави Чалгата ли? Или кохортата слуги на Големия брат? Щото те щяха блестящо да се справят с пандемията... Вярно, тогава нямаше да ви има да дращите тук, отдавна щяхте да сте гушнали букета - една пропусната полза!

106

ГЕРБ

преди 3 години

С пандемия и без , вие не направихте почти нищо за време управлението. Да наистина постигнате нещо , но е много недостатъчно. Нямаме нито една магистрала коя да ни свързва със съседите: НИТО С ГЪРЦИЯ,НИТО СЪС СЪРБИЯ,МАКЕДОНИЯ,ТУРЦИЯ И РУМЪНИЯ.С РЪМЪНИЯ СМЕ НАЙ ЗЛЕ, САМО ДВА МОСТА. ПО ДУНАВ САМО В СЪРБИЯ ИМА НАД 20 МОСТА.ЗДРАВООПАЗВАНЕТО Е НАЙ-ЛОШО В ЕС, ПРЕСТЪПНОСТА НА 1 МЯСТО В ЕС,КОРУПЦИЯ НА 1 МЯСТО В ЕС, ПЕНСИИ НАЙ-НИСКИ В ЕС, ЗАПЛАТИ НАЙ-НИСКИ В ЕС,СМЪРТНОСТА БЕЗ И С КОВИД НА 1 МЯСТО В ЕС...

105

QQQ

преди 3 години

Ние сме малък, но изключително *** и злобен народ. Необразован и с емоционална интелигентност равна на нула.