25

Мария

преди 3 години

има час защото хората си ходят на гости вечер - не е особено трудно да се сетиш. Още от началото се знае, че семейство и приятели е основният начин на разпространение. И може да плюете колкото искате, но сравнете смъртността на Холандия и България и пак ще си говорим. Чичо ми почина в пред болницата защото нямаше легла, а в Холандия това няма как да стане. Баси и начетените всички в тия кометари.

24

Ваня

преди 3 години

ЕЙЙЙ мафия навсякъде, геноцид и унищожаване психиката на хората, няма спасение и това е. Омотават ни с тия мутаций да си изпълняват мисията и така може до безкрайност за съжаление.Който издържи.

23

не разбрал

преди 3 години

до Фин: Напротив, много добре съм разбрал.До 21ч. народа щъка, а в 21,01 часа "вируса" настъпва.Сега разбра ли го и ти?

22

noFreeman

преди 3 години

е затова беше измамата за да дойде байдън на власт... още на втория ден се започна с 3,4,5 и тем подобни вълни на нещо, което не е научно доказано... тежко робство идва просто както каза Винету 80% от населението не вдява за какво иде реч и това е добре за престъпната му дейност вече 30 години... (не говоря само за последните 10-на години)

21

Фин

преди 3 години

Не ДО а от 21 часа

20

не разбрал

преди 3 години

До 21 часа няма ''вирус'' или...............?!

19

Анонимен

преди 3 години

най-обичам да си разхождам кучето в 4 пред нощта и да слагам запетайка пред "и".

18

Bond

преди 3 години

Следваща стъпка - спиране на тока в 23:30

17

Чичо

преди 3 години

Браво. Дано скоро да го въведат и у нас!

16

До 15

преди 3 години

Марихуаната е забранена, защото води до психични отклонения. Плюс това легализацията ѝ е първата стъпка от легализацията на ВСИЧКИ наркотици и НОРМАЛИЗИРАНЕТО на наркоманията.

15

Ще се връщат

преди 3 години

май концентрационните лагери! Но вече в тях ще са тези,които не искат да се ваксинират ,да се чипосват един вид! Както е писано в КНИГАТА-Няма нищо ново под слънцето! Мерките, които сега се "прилагат" са абсолютно същите, които и Хитлер започна да прилага- блокади, полицеиски час, затворени магазини ...Да сега няма бойкот на еврейски магазини, но пък има бойкот под формата на забрана , да не работят ресторанти,МОЛ-ове,кафенета. Абсолютно по същия начин става, и то перд очите ни,ама не виждаме!

14

Анонимен

преди 3 години

Това с вечерния час е голяма простотия.Няма нищо общо с медицината

13

Анонимен

преди 3 години

До До 2Защо изобщо е забранено?

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНЩе малтретираме теже

11

Кафе със порция смях

преди 3 години

Нийчето пак кърти със заглавие. Явно неграмотността е предимство. А след 21:00 къде да ходят хората?

10

пияница мистик

преди 3 години

До Активист на БСПКато всеки комунист и ти не правиш изключение. Слаб0умен ***. Чул, недочул за тази книга и вече се прави на разбирач :))) Поне да и беше научил заглавието. Забрави да споменеш и че Бойко и НОЩ са виновни. Или рептилите и илюминатите, а защо не и евреите, дето искат Нов Световен Ред. Да ви чипират вас, другарите, че да ви гледа Бил Гейтс как по цял ден седите пред компютрите и не правите нищо друго, освен да ръсите злоба, че комунизма не победи в световен мащаб :)))

9

435626

преди 3 години

Защо полицейски ,а не здравен час .Нали цели предотвратяване на здравни проблеми ,не на криминални!

8

АнонимеН

преди 3 години

ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРЕШИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ НА ЧЕНГЕТАТА ДА МОГАТ ФИЗИЧЕСКИ ДА МАЛТРЕТИРАТ НАРУШИТЕЛИТЕ НА КОВИД МЕРКИТЕ КАКТО Е В ИНДИЯ И БАЛИ!

7

Neverland

преди 3 години

В нийделандия могат да си пушат тревица и вкъщи.

6

Анонимен

преди 3 години

Демек вируса излиза на лов само през нощта, тъй ли!? Т. нар. демократични страни, които ни поучава как да се оправяме в България по всички въпроси, лека - полека се връщат към времето на третия райх.Сега остава да върнат символите, които се рисуват на вратите на определени хора. 40-те години на 20ти век са ги слагали на евреите, сега може да са на тези с положителен тест.Европейските паспорти скоро няма да важат, по важен ще е имунизационния паспорт...