11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7В една песничка се пееше: "Нас не догонят!".И след 5, и след 15 години Щатите няма да догонят Русия във въоръженията. Освен ако руснаците не хукнат срещу тях.

10

Анонимен

преди 3 години

За пет години, защото на мандата на бидоня е толкова.Да няма джангъри по неговия мандат с а Русия, а след него, вълци ги яли другите.

9

Транс джендьр

преди 3 години

Бабаидьн е моят герои

8

Анонимен

преди 3 години

Договорите с Русия не струват и хартията, на която са написани....Голямата Северна Кална Локва оттече в канализацията, осмърдявайки трънките....

7

Яаа :)

преди 3 години

Хе хе !Явно не е махнал портрета на Путин от кабинетат както пишеше някой в коментарите на предишна статия.Просто го сложил на по - дискретно място.

6

Анонимен

преди 3 години

ами надяват се до 5 години да догонят руснаците във въоръжаването

5

коко кауня

преди 3 години

Страха е по силен от тока. Основен постулат в този договор е че страните нямат право да продават бойни глави и носителите им на трети страни. Страха че Китай ще се сдобие с хиперзвуковите Авангард и подводни дронове Посейдон е по силен от Навални , Украйна и прочие. Интередно е колко санкции ще бъдат свалени в замяна.Великобритания вече свали няколко след излизането от ЕС. Парите на руските олигарси се оказаха по важни за англичаните от евроатлантизма.

4

Анонимен

преди 3 години

Накрая всички клякат на колене пред Русия !

3

пияница мистик

преди 3 години

Що ги подписват тези споразумения, като никой не ги спазва? И като ги хванат наблюдателите - отричат. Никаква полза от тях

2

Нищо лично

преди 3 години

А.Защо бе ? Нали се закани че щял да втвърди тона към Русия ?

1

Активист на БСП

преди 3 години

Е нали санкции заради газта иска да им налага ???!!! Какъв договор им предлага!!!