25

Мяу

преди 3 години

Ще бъдат ли изчистени автобусите с двойните дъна, които превозват бюлетините до ЦИК?

24

Илиев

преди 3 години

В БСП,процесите са необратими.Столетницата страда от тежко заболяване,където е необходима хирургична намеса от тесен специалист.Един *** подвизаващ се в БСТВ,Рошкев доколкото си спомням,си позволи да направи опит,да компрометира президента Радев,човекът,който държи будна "старицата"-партия! 43-те милиона засмукани от Гергов,днес се осребряват като се "удря" БСП в слабите й места.Не е виновен Слави,виновни са кърлежите които излязоха на светло и се залепиха кой където намери.

23

цк на бсп

преди 3 години

А бре слави ние таман купихме бойко сега па ти се яви небой се и теб ша те купиме

22

1

преди 3 години

Не сте ми драги от бсп,но ви моля да не падате толкова ниско,за среща с този Учиндолски шут,или лала,да го нарека.

21

Курнела

преди 3 години

Тва *** са големо важно, искат, призовават, а не могат и г***за да си избършат сами. "Да навлезе в теническите детайли" ....да завладеем Марс ...комунистически фарс

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20 : Те хората и за онова мадридското гласуваха защото им беше писнало от далаверите на Костов. И скоро разбраха, че няма да има никакви 800 дни. А сега ако се спуснат към ,,800-те дни на Трифонов" следва, че каквото и да им се случи все са го заслужили. Защото Трифонов няма да предложи нищо добро, както не предложи и лъжлив дедо.

19

Бай тошо

преди 3 години

Вчера ревяха, че като им отказал бил едва ли не предател, сега пък не го били канили!? Е на това му се вика ***.

18

Анонимен

преди 3 години

До няколко години като им доизмрат пенсиите на БСП (Бесни Страшни Пенсии) и никой няма да гласува за тях. От време на време се включват млади утописти или други, които няма от къде другаде да крадат. Колкото и да се пребоядисват, все са си същите.За Слави ще гласуват хората, не защото го харесват, а защото им е писнало от другите.

17

костадинка

преди 3 години

От далечната 1989 година,когато дойде време за избори се чистят "мъртви души" и когато преминат изборите всичко си остава същото до следващите избори, е как не ги изчистихте тези души. На хората не им се слуша едно и също.

16

Зозо

преди 3 години

Теза 5 НПО руски ли бяха? Да.

15

Анонимен

преди 3 години

Никога БСП н власт! Мошенници, крадци и убийци.

14

Тато из Правец

преди 3 години

ТРИФОНОВ и БОРИСОФФ ще направят коалиция!!! Помнете ми думата! Или ТРИФОНОВ негласно ще го подкрепя в Парламента !!!

13

БСП веднъж се

преди 3 години

изпързаля с ДПС(помните целувката на Станищев с Местан)!? Тогава БСП падна от власт, българите не прощават на предатели. Сега ако се съберат със Славуца, направо ще се самоубият завинаги! Славуца може да се събере само с Боко, от една порода са, п рости и самовлюбени, не им пука за народа!

12

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ОРГАНИЗИРА ИЗБОРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ 2017Г- ИЗБОРЪТ НА РУМЕН РАДЕВ Е МАНИПУЛИРАН ЛИ- ЗАЩО ГО ПРИЗНАХА ТОГАВА. ОТ 2007 СА ПРОВЕДЕНИ 14 ИЗБОРА, КАТО ГЕРБ ОРГАНИЗИРАТ САМО 6 НО ПЕЧЕЛЯТ 11- ВСИЧКИ ЛИ СА ПРИЗНАТИ- ДА, ЗНАЧИ НЯКОЙ ЛЪЖЕ И ТЪРСИ ОПРАВДАНИЕ ЗА СВОЯТА ПОЛИТИЧЕСКА НЕМОЩ.

11

Край

преди 3 години

Изборите които променят нещо са ни забранениПри думичката МАЖОРИТАРНИ партиите подскачат трупешкатаТова е щото много ви обичат и за да не станел Азис депутат Виж Владо Кузов може

10

Анонимен

преди 3 години

Досега всички избори ли бяха нечестни ?Защо тогава всички признаваха резултатите за законни ?Нинова пак лъже, Слави пак се прави на велик

9

Анонимен

преди 3 години

Учиндолския е поредната патерица на приказки е велик, а когато се стигне до действие е мишка. Помните преди години след критиките му към тиквата и когато "величието" му дойде на крака в предаването дългия се наведе та само където ръка не му целуна, отврат.

8

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

7

Анонимен

преди 3 години

Имаше в едно село едни социални слаби червени баби и дядовци дарили по 400 лв.,без да знаят по време на президентската кампания.Забравя др.Нинова тези " честни" дарения.Сега се вторачила в нещо си.Ами нали всеки избирател отива да гласува с лична карта ,какви " души" търси?

6

Анонимен

преди 3 години

Ами да кажат първо кое е нечестното на изборите и тогава да предложат промени!Иначе бля,бля!И как ще имат право да снемат протоколи с лични данни ,както една друга партия се гласи.Ако има видеонаблюдение ,добре ,остава да се предвидят и милиони за тази временна мярка ,връзка с ЦИК а след това камерите в кофата.Значи хем смесена комисия,застъпници,наблюдатели,камери,че и снимки и после Общата пак я излъгали!