18

Лай за минели

преди 3 години

Лапайте капитализъм с пълни шепи, глyпци, скачащи безмозъчни глyпци

17

Анонимен

преди 3 години

Проблема не е само на тая баба. Колко много хора са безпарични и мизерни, докато млади , беизвестни и безработни се г.зят в инстаграм напудрени и фалшиви, а са взети от кол и вЪже и не са постигнали нищо в този живот. Не всеки е известен и не всеки е звезда, но масово го раздават звезди. Парадоксално е, един му трябват пари за хляб и се чуди с какво умение да ги изкара, а други понеже не им се бачка са звезди в соц. мрежи, защото не умеят друго. Колелото се върти

16

Анонимен

преди 3 години

Герб какво ще кажат по въпроса, как може двама човека да живеят с 600 лв., дали това са достойни старини. Голяма част от работещи и пенсионери живеят в мизерия. Топлофикация жули, дървата за огрев все по скъпи, тока също, водата златна, лекарствата скъпи, храната скъпа, мъка за 90 % от населението. Който си е натъкнал чекмеджето му е лесно.

15

До 12

преди 3 години

Гербави опорки!Аз пък познавам хора, които кандидатстваха по програми за млади фермери. Отговаряха РЕАЛНО на изискванията, но ги отхвърлиха. Не можаха да намерят връзки със шайката.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонимНО 15Е все пак е населена с такива като теб!

13

Анонимен

преди 3 години

България е и ще е една от най пропадналите държави.Бедност, смъртност,престъпност.Разединени и озлобени.

12

православен патриот

преди 3 години

Горката женица ....Гледа да изкара нещо за хляба ...

11

АнонимеН

преди 3 години

АЗ СИ ВЗЕХ ОТ ЕДНА ПОДОБНА ВЪЛНЕНИ ЧОРАПИ ЗА 12 ЛЕВА НО СА МНОГО РЕХАВО ОПЛЕТЕНИ!ДОКАТО ПРИ ТАЯ СИ ЛИЧИ, ЧЕ ТЪРЛЪЦИТЕ И СА ДОБРЕ ОПЛЕТЕНИ ОПРЕДЕЛЕНО БИХ СИ ВЗЕЛ ОТ ТАЗИ

10

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не сте в час! Аз познава много хора които си построиха къщи за гости и няам нищо общо с партии и политици. Най обикновени хора. Работещи. Просто кандидатстваха по програмите и и ги одобриха. Някой им дадоха пари за ремонт на сгради. Други построиха цели къщи като финансираха само половината от сумата.А да не ви говоря преди няколко години какви пари се взеха по програмите за засаждане на плодни дървета и др такива. Лично познавам един *** които с тия пари купи чисто ново BMW.

9

Анонимен

преди 3 години

Ти и.д.и.от ли си или само се правиш?Кои построиха къщи за гости?Обикновени пенсионери или селски хиени от ДПС и Герб?

8

До 8

преди 3 години

И защо да не купува? Може да вземе малък ипотечен кредит и едновременно да кандидатства по евро програма. Вие знаете ли колко народ си прави бизнеси по евро програми почти без да влагат собствени пари? Те хората си построиха къщи за гости за милиони из разни села пък какво остава за едни машини за по 30-40хил.. Това е нищо! В ЕС и в банките сега има страшно много пари ама няма кой да ги вземе! Хората вече се молят бе. Пишете проекти консултирайте се и ще ви дадат пари! Еврохранилката е огромна

7

До 7

преди 3 години

Човек, жената едвам събира пари за храна, ти искаш машини да купува.

6

Анонимен

преди 3 години

В момента в OLX има 77 обяви за вълнени чорапи.Най скъпите са 45лв. а най евтините 2лв.Средно повечето ги продават по 5-6лв.Виждам че има и машинно плетени чорапи от чиста вълна българско производство на цена 4лв.Ако тази жена иска да спечели нещо ще трябва да инвестира в машини и да продава на едро в интернет. Най добре в западна Европа защото там едни качествени зимни чорапи струват 10 евро.

5

До 5

преди 3 години

Пpocтo си!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Турци и Китайци произвеждат продават перфектни вълнени чорапи по 1-2 лева за чифт. Оплетени на автоматични машини които правят хиляди бройки на час. Нашите търговци ги внасят на едро и продават на дребно по 5-10 лева.А тази жена колко чифта чорапи трябва изплете за да изкара една минимална заплата? И на каква цена трябва да ги пусне че да се продават?Вие знаете ли колко бавно се плетат чорапи на ръка? Никой не може да се конкурира с машините и роботите на едрия капитал! Никой!

3

Bo

преди 3 години

Нямаше да е зле да кажете и къде седи тази жена, за да можем да си купим по нещо от нея и така да я подпомогнем...

2

ФАКТ

преди 3 години

ДОКАТО фигуранта и подобните му са във власта

1

#ХубавоЕ

преди 3 години

В България сме като в оазис! - ББ